Demonstration: Stop Islamisation of Europe, Bruxelles 10. maj kl. 11

brusselslogo_lang_slogans

SIOE fik forbudt demonstrationen mod halalslagtning i EU fordi Bruxelles borgmester mente at demonstrationen ville krænke muslimerne i byen. Vi mener, at vi er i vores fulde ret til at demonstrere ude foran EU parlamentet og fremføre vores synspunkter.

Derfor har vi anmeldt en ny demonstration. Her giver vi borgmesteren to valgmuligheder, enten tillader han vores fuldt lovlige demonstration på Luxembourg plads foran parlamentet, eller også får han demonstranter fra det meste af Europa uden ledelse til at rende rundt i byen med t-shirts med vores budskaber.

Andre artikler om sagen: https://siaddk.wordpress.com/2014/02/09/pressemeddelelse-bruxelles-borgmester-forbyder-sioe-demonstration/

4 comments

 1. Margrethe

  Margrethe

  Nu skal der åbenbart laves en årlig mindedag for ofrene for Breiviks uhyrligheder. Var det ikke mindst lige så relevant, hvis SIAD to initiativ til en årlig mindedag for ofrene for multi-kulti projektet? Det kunne være en årlig mindehøjtidelighed, f.eks. foran Christiansborg, hvor man kunne nævne hvor mange, eller i hvert fald nogle af ofrene i løbet af året for muslimers kærlige hænder. Det være sig overfald, voldtægter, mord, og terroranslag i hele Europa i løbet af året. Det kunne efterfølges af ét minuts stilhed. Tror det vil være virkningsfuldt.

 2. Michael Unna

  Pågældende Scwhweiziske politiker hedder Oskar Freysinger. Kan ikke rose ham nok for den tale han der holder. Han længe leve. Hurra !

 3. Michael Unna

  Må jeg anbefale at man dags dato, slår op på DenDanskeForenings hjemmeside og ser En Schweizisk politiker taler ud-uden uld i munden….etc etc etc. Jeg har ikke set et bedre foredrag om Islam og Vestens fejhed, og selv med meget af det jeg har skrevet som jeg er stolt af, kunne jeg ikke sige det bedre. Pågældende Schweiziske politiker (jeg lige har glemt navnet på) siger det simpelthen formidabelt. En femstjernet Churchill til ham. Hurra for Schweiz

 4. Anonym

  Hvorfor ikke demonstrere mod Danmark der slagter Giraffer og fodrer loever . Det er jo “Barbarisk” og vise det til boern og voksne…………det kan man da ikke…..at vise dem sandheden hvordan naturen er. Saa hellere have HALLAL slagtning der er mere human. Er det bedre at vaere en original end at vaere “uoriginal” ??