ISLAMS SENESTE BIDRAG TIL FRED

En katolsk kirke i Nigeria....eller hvad der er tilbage af den. Medlemmer af en islamistisk gruppe, som vil have gjort Nigeria islamisk stormede i lørdags en landsby med næsten 100% kristne indbyggere og hakkede over 100 mennesker til døde mens de råbte Allah u ahkbar.

En katolsk kirke i Nigeria….eller hvad der er tilbage af den. Medlemmer af en islamistisk gruppe, som vil have gjort Nigeria islamisk stormede i lørdags en landsby med næsten 100 % kristne indbyggere og hakkede over 100 mennesker til døde mens de råbte Allah u ahkbar.

ISLAMS SENESTE BIDRAG TIL FRED. ”Muhammed er Guds apostel. De der følger ham er barsk mod de vantro, men barmhjertige over for hinanden”. Koran 48:29

2014.02.19 (Barma, Nigeria) 50 personer er blevet skudt sønder og sammen eller brændt til døde af militante, der kæmper for en islamisk stat.

2014.02.19 (Beirut, Libanon) To selvmordsbombere med tilknytning til Abdulla Azzam brigaderne myrder et dusin personer uden for et børnehjem.

2014.02.18 (Hillah, Irak) 35 personer er blevet flået i stumper og stykker af syv Al-Qaida bil bomber.

2014.02.17 (Mosul, Irak) En baby bliver flået i stumper og stykker af en bombeeksplotion fra Fredens religion.

2014.02.17 (Kismayo, Somalia) Tre mønd bliver myrdet af en pro-sharia revolvermand.

2014.02.17 (Karrada, Irak) Ni civile bliver splintret af Jihad bilbomber.

Direkte oversat fra Thereligionofpeace.com

2 comments

  1. Michael Unna

    åh ja. Den nye Hollywood film-Noah- er blevet forbudt i den islamiske verden, da den ikke følger koranen. Må det være en anbefaling, at gå ned og se den. God weekend

  2. roerne skal op

    Hvor er FN’s hjælp til de kristne. ???

    FN hjælper Muslimerne nede i afrika, der hvor de bliver fordrevet.
    Dernede har de fundet ud af det. DEM eller OS.