Raseri over at en rabiat muslimsk lærd får taletid på Londons Universitet

Kilde: MailOnline d. 20.2.2014

al_haddad
Haitman al-Haddad talte på fakultetet for orientalske og afrikanske studier på London universitet, og ifølge en artikel skrevet på Students Rights webside er det ikke usædvanligt at al-Haddad bliver inviteret til at tale på universiteternes campus, trods hans rabiate livsholdning og ekstreme udtalelser; dette skønt der ikke ellers er mangel på professionelle og redelige muslimske lærde i England.

Moderate muslimer raser over dette, fordi de mener, at al-Haddads udtalelser, som f.eks adskillelse mellem mand og kvinde, er det forkerte at lære unge, letpåvirkelige muslimer.

I øvrigt har den radikale lærde lejet Legoland i England, for sammen med et udvalg af hans åndsfæller at få en dag med ”halal underholdning”

Oversættelse: Feralchild

SIAD kommentar: Artiklen bruger termen moderate muslimer. Det er et udtryk der er opfundet af godtroende journalister. Det er ikke anerkendt blandt muslimer idet der kun findes ét islam.

7 comments

 1. 12

  michael, som sædvanlig kan rabiate europæer ikke argumenter og kun lyve om islam og sprede løgne, intet nyt

  i går altid i krig, i er voldsliderlige, i tilader pædlofili glo på alverdens kirker hvor præster løslades for pille på børn

  hvor er der muslimske pædofile

  hvor mange terrorangreb har muslimer begået på europæer? i slår milioner jøder ihjel, milioner afganer ihjel, i torturrere gazaz børn og hylder israel. og i dræber jeres ekskærester.

  muslimer er fredelige og dejlige mennesker som ikke går i krig. i burde være et krigsoffer i irak, og mærke smerten, for at hylde idiotiske usa. selvfølgelig hader folk jer, når i viser had overfor muslimer.

  så er det svært at tro i vil skabe fred, i er ude på terror,uro og massedrab i irak… og folkemordet i bosnien der kostede milioner muslimer livet

 2. Michael Unna

  Problemet med Islam er egentligt såre simpelt (at forstå). Kort og godt :

  Islam er en usekulær diktatorreligion (ud fra dens profet)

  -med hvad alt sammen medføre af dumheder i forhold til dens dogmatiske tilgang til virkeligheden ud fra dens bog og profeteksembelsefterfølgelses fra 2 håndskendskab (Kaldet- Hadith). Dens tankesensitivitet ødelægger enhver fri vilje og afstumper menneskers indbyrdes forhold. Der er ingen menneskelig etik i dens selvcentrerede univers.

  Det er problemets kerne. Resten af problemet er Vestens eller den fri verdens fejhed i at imødegå og ødelægge den religion og dens konstruktion……(sikkert pga olie)…det er langt det alvorligste problem.

  (er noget træt og småsyg…så god weekend) mvh Michael Unna

 3. Michael Unna

  Desværre ikke noget nyt. På en eller anden måde skal vi gøre os totalt uafghængige af Olie fra de lande, og så må politikerne tage sig sammen, hvis de i Deres liv mener noget med den frihed de har fået i arv fra bl.a de soldater der kæmpede på de allierede side under 2 verdenskrig.

 4. Michael Unna

  Har de ikke et helligt video eller dvd, som kan tydeliggøre den hellige skrift? (Eller er det alt det som SIAD o.a beskriver?)? 🙂 🙂 🙂 Ha dith det eller hva?