Malaysisk barn slået over tusind gange, ifølge en svensk domstol.

Kilde: The Malaymail.com 20 feb. 2014

Ægteparret, som påstås at have slået deres søn for ikke at bede sine bønner, her sammen med alle deres børn.

Ægteparret, som påstås at have slået deres søn for ikke at bede sine bønner, her sammen med alle deres børn.

Kuala Lumpur 20 feb.2014

Et barn af et malaysisk ægtepar, som i Sverige er blevet sigtet for at slå deres børn, fortalte i en svensk retssal i går, at han var blevet tævet af sin mor over tusind gange sidste år.

Den ene af drengens søskende, fortalte også i retten, som er beliggende i Solna distriktet i Stockholm, i et videoudsagn, at hans mor havde slået ham med stokke og en tæppebanker, ifølge en nyhedsmeddelelse fra Astro Awani.

”Jeg tror ikke, at mine forældre, efter dette, ville kunne lide mig eller elske mig mere,” blev en af Shalwati Norshals og Azizul Rahem Awaluddins børn citeret for at sige til den lokale avis The Star, da han blev spurgt, om hans forældre måske ville opdage, at han havde talt med politiet. ”Jeg er urolig for, om mine forældre vil slå mig, hvis de finder ud af, at jeg ikke er i skole,” tilføjede han.

The Star meddelte, at en af børnene beskrev, at han ved forskellige lejligheder var blevet tævet – en gang da han spillede høj musik, mens han lavede sine lektier; en anden gang under et skænderi med sin søster på en biltur til skole og en tredje gang, mens han studerede Koranen med sin mor, Shalwati.

Avisen kunne også fortælle, at barnet sagde, at hans mor ofte slog ham, når han så YouTube videoer, i stedet for at slutte sig til den øvrige familie til middagsmad, eller når han svarede igen og stampede i jorden.

Astro Awani meddelte endvidere, at en af børnene sagde, at hans far tævede ham over hundrede gange sidste år.

Barnet anklagede også Azizul for at lade ham stå i en krog af huset hele dagen, som straf for noget.

Et andet af børnene blev, ifølge den svenske nyhedsportal The Local, citeret for at sige, at hans mor havde slået ham så ofte, at han ikke kunne mærke hendes slag mere.

Shalwati og Azizul, som er uddannet som lærere på almen linie ( Secundary Scchool) og som nu er ansat i Tourism Malaysia med base i Stockholm, er sigtede for flere tilfælde af grove overgreb på deres børns integritet og for at have overfaldet deres børn.

Shalwati og Azizul er anklaget for vold mod deres fire børn, som er i alderen mellem syv og fjorten år, i deres hjem i Stockholm, mellem september 2010 og 17 december 2013. De har kunnet se frem til mellem seks måneder til seks års fængsel for hver anklage. Retten er sat til at vare 10 dage, indtil 10 marts

Ægteparret blev fængslet 18 december sidste år, efter at være blevet anklaget for at tæve deres børn, fordi disse ikke bad deres bønner (til Allah)

I 1979 var Sverige det første land i nyere tid, der forbød korporlig afstraffelse.

Oversættelse: Feralchild

4 comments

 1. 12

  roer, enddu mange af du og dansker propoganda og løgne om islam, lad vær udtal dig når du ikke ved en skid om den

  jeres lov, tillader børnesex, se alle de danske mænd der løslades

  9/11 er et enkelt tilfælde, i har myrdet milioner muslimer i krigene. irak,afganistan, bosnien. alle massakrene

  var det ike jer der myrdede 77 i utøya?

  og hvad med overfaldet mod rusland idag?

  kan du henvise til muslimske lande med børneporno

  hvor mange muslimer er idag dømt for pædofili

  jeres lovgivning tilader folkedrab, se jødernes drab på børn,

 2. roerne skal op

  Disse børn hylder nok ikke Pædofeten mere, efter sådan en omgang. !!

 3. Anonym

  Afskaf religioner for boern under 18 aar. Det er kun pervaerse mennesker der mishandler unge ved at laere dem religion. Den vaerste form for mishandling. Skam jer.

  • roerne skal op

   Islam er stadig ikke en religion, men en Ideologi der er så åædofilistisk og menneskefjendsk, at den kan forbydes vha Grundloven.
   Politikerne forbyder den ikke, men folket SKAL.