To imamer voldtager deres søster – giver stress på jobbet skylden.

Kilde: http://aydinlikdaily.com/Two-Imams-Rape-Their-Own-Sister-1356

KarsRape
Chokerende vidneudsagn under retssagen mod to tyrkiske imamer, som har tilstået af have voldtaget deres søster og efterfølgende tvunget hende til at få foretaget en abort.

To imamer, der blev arresteret i en landsby nær Kars i det østlige Tyrkiet, er blevet anklaget for systematisk at have voldtaget deres egen søster og tvunget hende til at få en abort, efter hun var blevet gravid med den ene af sine brødre.

I landsbyen Yakutiye fortalte 21 år gamle HB politiet, at hun var blevet voldtaget af sin ældre bror MB den foregående fredag. Hun fortalte også, at hendes anden ældre bror AB systematisk havde voldtaget hende i det tidsrum, hun boede hos ham. Den unge dame, som syv år tidligere havde mistet sin mor og sin far for et år siden, fortalte at hun på et tidspunkt var blevet gjort gravid af en af sine ældre brødre, og efterfølgende tvunget til at få foretaget en abort. Begge brødre er imamer i det tyrkiske Direktorat forReligiøse Anliggender.

Efter at være blevet arrestret, tilstod den 21 åriges ældre bror AB sin forbrydelse og udtalte, at han havde voldtaget sin søster, fordi han på grund af sit krævende job følte sig stresset, mens AB’s ældre bror MB tilføjede, at han havde givet sin yngre søster penge, som en del af det forhold, han havde påtvunget hende.

Oversættelse: Feralchild