JIHAD I KINA

kina_knivterror

Knivbevæbnede mænd angreb en togstation i det sydvestlige Kina: mindst 27 personer blev dræbt.

Kilde : Atlas Schrugs – marts 2014

Hvad medierne ikke fortalte dig – knivdrabene på en togstation i Kina forleden, blev udført af muslimer. Mindst 27 blev dræbt og 109 sårede.

Kina er under beskydning, som et hvert andet land med en voksende muslimsk befolkning. På en banegård i det sydvestlige Kina, blev et voldsomt terrorangreb udført. Togstationer synes at være et særligt yndet mål for islamistiske terrorister, masser af bløde mål – (tænk på Volgograd i Rusland sidste måned.)

En bølge af konflikt og vold følger med alle de steder muslimer immigrerer til. Hvad vil den type muslimer? Det samme som de slagter mennesker for i Nigeria, Thailand, på Philipinerne, i Indonesien, CAR, Egypten, Israel, Rusland og andre steder – en islamisk stat.

Kina er et af mange mål. Kina blev offer for det første større dødelige angreb i Beijings Tiananmen område i oktober måned, udført af jihadister, tilhørende det muslimske Uighur folk med base i Xinjiang provinsen.

CRI: ” Volden på Kunming banegården er begået af Xinjiang separatistbevægelser.”

Spor på gerningsstedet viser – ifølge lokalregeringen om søndagen – at på banegården i Kunming var dette terrorangreb tilrettelagt af separatistiske grupper fra Xinjiang.

Ifølge de lokale myndigheder blev mindst 29 uskyldige mennesker dræbt og mere end 130 sårede.

En gruppe knivbevæbnede mænd udførte omkring kl 9:00 lokal tid et terrorangreb på nævnte Kunming banegård, som ligger i hovedstaden i Yunnan provinsen i det sydvestlige Kina.

Sårede personer blev hurtigt kørt til de lokale hospitaler for at blive hastebehandlet.

De kinesiske myndigheder svor på, at ville slå hårdt ned på enhver voldelig terroraktivitet i alle dens former og garanterer befolkningen, at den kan sikre dens liv og ejendom.

6 comments

 1. Anonym

  Islam = Diskriminering = Vold/Grusomhed = Erobring.
  Jeg kan ikke frigøre mig fra den mistanke, at det kan være det muslimske Uighurfolk, der står bag flykatastrofen på flight MH370!
  Officielt ved omverdenen ikke, hvad der er sket med flyet eller, hvor flyet er endt henne!!

  KM

 2. Michael Unna

  Den slags ting forekommer jo alle de steder, hvor islam støder op til civiliserede kulturer.- Desværre ikke overraskende.

 3. roerne skal op

  off topic. men vigtig.

  Dette er Usædelighed så de basker, det er REN Islam. Vores regering og den dømmende magt accepterer Islam.

  Voldtaget og begravet, 13-årig pige gravede sig op fra sin egen grav

  To mænd begravede deres bevidstløse voldtægtsoffer i den tro, at hun var død.

  En 13-årig pige pakistansk pige var på vej til skole i Punjab i det nordvestlige Indien, da hun blev overfaldet af to mænd.
  Mændene voldtog hende, og da hun mistede bevidstheden, begravede de pigen i den tro, at hun var død.

  Pigens far efterlyste sin datter, men politiet ville først ikke undersøge sagen.
  LÆS OGSÅ: Nu fortæller Hannah om rædslerne

  Efter nogen tid genvandt pigen bevidstheden, og det lykkedes hende med de bare hænder at grave sig ud af sin egen grav.
  Hun fik fat i en forbipasserende, blev kørt til hospitalet og overlevede den voldsomme oplevelse.
  Voldtægter af børn er blevet et stigende problem i Pakistan.

  Familien rådet til at dræbe voldtægtsoffer
  I en omtalt sag fra 2007 blev en 13-årig pige voldtaget af fire mænd.

  Da hun fortalte om forbrydelsen, blev hun forvist fra sin landsby.
  Familien blev rådet til at dræbe pigen for at fjerne den skam, hun havde påført dem.

  Da familien nægtede og valgte at støtte pigen, blev hendes far og yngre bror tæsket, mens en ældre bror forsvandt og senere blev fundet myrdet.

  LÆS OGSÅ: Svensk pige bortført af tre mænd

  Trods pigens krav om retfærdighed blev voldtægtsmændene frikendt, og hun er nu stemplet som “sort jomfru” – en nedsættende betegnelse for kvinder, der har mistet deres jomfrudom uden for ægteskabet.
  I et interview for nylig fortalte pigen, at hendes familie efter sagen har mistet alt.

  http://www.udeoghjemme.dk/artikler/tragedier/2013/10/44-voldtaget-og-begravet.aspx

 4. martin søby

  Uanset denne tragedie, så ønsker jeg ikke, at vi åbner vore grænser for titusinder af kinsere der er på flugt fra islamisk jihad. Jeg ønsker heller ikke, at vi får flere Chinatowns i de større danske byer. Vi har allerede et i København bag hovedbanegården.

 5. Poul Berg

  Der er en stor fordel ved Kina. Det er ikke et kristent land, hvorfor de ikke behøver at tænke så meget på forbudet mod at slå ihjel. Det skulle glæde mig at læse en masse beretninger om bombesprængninger i moskeer hver fredag. Måske kunne det få araberne til at forstå, at når Vorherre har skabt Arabien, så var det for at lade araberne blive der. Det svarer lidt til, når man i zoologiske haver indretter specielle områder til krokodiller. Man blander ikke vilde og tamme.
  Det er uforståeligt, at der aldrig er en eneste franskmand, hollænder, belgier eller englænder, der har kunnet finde på at kaste en håndgranat ind på en af de gader, der blokeres af asfaltslikkende afgudsdyrkere.