Arla sagde undskyld for forbrugernes penge

arla_logoNu er det kommet frem i Akkari’s nye bog at Arla betalte penge til muslimske organisationer for at komme tilbage på markedet i Mellemøsten efter muhammedtegnings-krisen. Pengene skulle være et plaster på såret for de muhammedtegninger som nogle danskere havde tegnet, for i de islamiske lærdes hoveder havde alle danskere havde nemlig pådraget sig fælles skyld for muhammedtegningerne.

Efter Akkari’s udsagn skulle pengene gå til to islamiske organisationer hvor religiøse ledere skulle bestemme hvad pengene skulle gå til. Så det vil sige at alle danskere, der har købt Arlas produkter, har været med til at sige undskyld og indirekte har betalt islamiske beskyttelsespenge, for at Arla igen kunne handle på det arabiske marked. Ingen ved hvor disse penge endte – de kunne være endt hos terrororganisationer som bekæmper vesten og som bl.a. ønsker at slå muhammedtegnerne ihjel.

SIAD mener at det er forkasteligt at Arla har betalt islamisk beskyttelsespenge (jizya) med forbrugernes penge. Det svenskejede Arla burde slet ikke forefindes på dansk jord med denne eftergivenhedspolitik overfor shariaimamer. Derfor opfordrer SIAD til massivt at boykotte Arla og skrive til dem og fortælle dem hvorfor vi boykotter dem nu.
SIAD opfordrer alle til at finde alternative produkter til Arla, støtte mikro-mejerier hvor det er muligt og hvor det ikke er muligt at opfordre til at der bliver skabt mejerier udenfor Arlas rækkevidde. Der hvor der ikke er noget alternativ til Arla må vi efterspørge det. Forbrugerne har pengepungen og sidder derfor med magten. Supermarkederne tør ikke tage alternativer til Arla ind, fordi de så ikke længere får procenterne for kun at handle med Arla alene. Derfor pres supermarkedet og sig at du ikke længere vil handle med dem hvis de ikke tager alternativer ind. Hjælp os med at udarbejde en liste over mejerier, der ikke er ejet af Arla. Post dem evt. under denne artikel.
Man kan skrive til Arla her:
http://www.arla.dk/kontakt/kontakt-os/

6 comments

 1. Michael Unna

  Og hvis folk ikke ved det i forvejen, så er der Thisemejerierne som alternativ til konkurenten Arla-hovedsagelig i Coop. Desuden mener jeg Dansk Supermarked (føtex,Netto, og bilka) har Dansk Naturmælk fra sønderjylland på hylderne. Jeg mener heller ikke de høre under Arla (men kan tage fejl), men dobbelttjek det lige for en sikkerhedsskyld.

 2. Michael Unna

  En lille konstruktiv humor ide. For at integrationen skal lykkes? Send alle muhammedanere til grøndland i nogle måneder, så vil de komme overbevist antimuhammedanistisk tilbage, og så vil integrationen lykkes……..Det må være et hemmeligt våben som Grøndlænderne har skaffet sig, efter de blev jaget ud af Gellerup 🙂 . God weekend 🙂

 3. Michael Unna

  Jeg vil meget gerne sige -hjertelig tak- til Akkari for hans bog og omvendelse væk fra -Muhammedanismen. At man er født ind i en religion, kan man selvfølgelig ikke gøre for, og det giver da et megahåb for fremtiden, midt i den sorte tilsyneladende ufattelig svære kamp, for at give politikerne en samvittighed på alle muhammedanismens ofre, og den slave totalitære religion, at en Imam helt springer bort fra dens kernebegreber. Akkari havde jo ikke behøvet at tilkendegive det han skriver nu. Han kunne have fortsat med at leve på muhammedanismens ideologiskreligiøse overbevisning, men nogen kunne mirakuløst røre ved hans menneskelige samvittighed. Derfor tror jeg heller ikke, og jeg kan heller ikke se et Tayqiaamotiv i det (må jeg have ret i at der ikke er noget motiv i den retning). Derfor hjertelig tak Akkari. Min respekt og beundring for den kovending.

 4. Anonym

  Var der ikke en hel masse andre firmaer, der også gik i ledtog med arla og betalte for og blive på markedet/hylderne.?

 5. Anonym

  Det har vi jo vidst siden hændelsen. Jeg har siden totalt boykottet alle Arlas progukter. I Nordjylland i hvert fald kan man købe mejeriprodukter fra Thise mejeri og endvidere ost fra Skæve mejeri.

  KM