Besættelsen – før og nu

Danmark besat II
Fotoet er fra den 9. april 1940 og viser en befolkning, der i al dumhed står og glor på de tyske besættere i stedet for at vende ryggen til…
Ligesom i dag, hvor muslimerne okkuperer gader og veje – for altid!?

13 comments

 1. Michael Unna

  Kan du se dig selv i spejlet Margrethe? Eller er du for stenet til det ? Det er jo ikke alle der har friheden til at sige dig imod.

 2. Michael Unna

  Jeg synes nu også Margrethe er afstumpet når hun burde vide, at der netop var mordforsøg på Anders Gravers og andre SIAD tilhængere dengang de demonstrerede imod en Saudisk antitegneserie delegation.

 3. Michael Unna

  Og nu hvor hun taler om Gader og Stræder. Gellerup-Grøndlænderne blev jaget ud- Vollsmose- etc etc etc. I england og frankkrig er der allerede -No Go Zones – for andre end muhammedanere.

 4. Michael Unna

  Tjah Jødehadet har de jo til fælles, og en totalitær ideologi. Ja ytringsfriheden er mere eller mindre under press. Det behøver jeg vel ikke at tegne for Margrethe. Ja der er forekommet æresdrab, og der er politibeskyttelse til dem som officielt taler imod. Anders Gravers er ikke nogen løgnhals. Derimod er Margrethe temmelig afstumpet overfor de ofre som islam skaber omkring sig.

 5. Feralchild

  Et venligt og håbefuldt svar til.hr. Duch.

  Du har nok ret i, at der ikke vil ske det helt store, hvis islamister skulle besætte vores land, ud over at Jylland, hvor jeg kommer fra, igen ville blive ofret til fordel for storkapitalen i København. jeg er så gammel, så jeg godt kan huske, hvad de voksne snakkede under den kolde krig i Jylland, hvor vi simpelthen, sammen med kongefamilien og vores regering blev efterladt til fjenden – det samme ville ske her, også fordi vi alle lider under en generation og denne generations yngel, som åbenbart mener, at mor skal ordne alting for dem. Jeg ved, at det kan få alvorlige konsekvenser for de voksne, der ikke udviser blind lydighed overfor dette yngel og selv når kræene er over 30 år gamle, vasker deres tøj for dem og gør alt muligt andet for dem, for ellers…
  Så længe vi lider under sådan nogen, kan vi kun håbe på, at de forskellige islamistiske grupper ikke kan enes længe nok til at holde fast på landet; hvilket ellers ikke skulle være så svært i et land, hvor hver anden borger er klar til at forråde sit land og dræbe sin familie og sine venner for et par gram narkotika.
  Problemet her er ikke islamister, islamister kan fjernes. – problemet er at man forventer at mor forsvarer landet for en, lige som hun gør alt muligt andet for en. Det ville pynte voldsomt på landets omdømme, hvis snylter generation så at blive voksne, holde op med at tilbede forbrydere og fik sig et liv.

 6. Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen

  Det var da dog en idiotisk sammenligning. For det første så var det sådan at den nazistiske besættelsesmagt var en militant og totalitær supermagt med tanks, våben og flere tusinde soldater. For det andet så er det helt skudt ved siden af at sige at muslimer er identiske med den nazistiske besættelsesmagt og at muslimerne har besat de danske gader. Lad mig spøger hvor mange muslimer er der tale om og hvilke gader og stræder i Danmark ? Er det et muslimsk folketing vi har og er alt demokrati sat ude af kraft ? Er ytringsfriheden og andre demokratiske rettigheder sat ude af kraft som de blev under den nazistiske besættelse af Danmark ? Er der henrettelser osv.. Som altid er det bare vås fra Anders Gravers der pisker og pisker og pisker had op, men ikke ret mange hopper på hans vanvittige holdninger til det muslimske mindretal i Danmark. Anders Gravers råber om at muslimer slår ihjel og er kriminelle men han glemmer at fortælle sine tilhængere om sin egen personlige erfaring med hvem som slår ihjel uskyldige mennesker. Kom frem Andres Gravers din løgnhals fortæl alle hvad du selv har oplevet i dit liv af ulykker og hvem som gjorde det onde imod dig. Virkeligheden er langt mere nuanceret end det had sider som SIAD formidler. Anders Gravers dårlige samvittighed har fået ham til at spejle sin foragt over på muslimer for skulle han se virkligheden i øjnene ville han jo være nød til at hade sig selv.

  • roerne skal op

   Ja: Tydeligere kan det ikke siges.
   Så derved skulle selv en Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen kunne forstå, hvad der menes med besættelsen. 🙂

 7. Feralchild

  Det er sådan i moderne tider, at hvis du har noget som helst, så vil folk tage det fra dig – dette er blevet normalt for de unge generationer. Det forventes derfor af dig at du har vilje og mandsmod til at kunne holde og forsvare, de goder du har og deler med andre – som f.eks demokrati, trosfrihed o.s.v. Kan du ikke holde fast i den slags eller er du bare ligeglad og tager det som en selvfølge, at den slags ordner din mor for dig, så mister du det….og så er den ikke længere. Danskerne dengang stod ikke og gloede dumt, som der bliver givet udtryk for her – hvem der end har skrevet det, har hverken respekt for de danskere der døde i kamp mod nazismen – blandt over 800 danske sømænd – eller den helt vilde forståelse for, hvordan det føles at blive svigtet af sin regering og tvunget til at underkaste sig en livsfilosofi, der giver rigtige mennesker kvalme. Prøv at begribe – din lille punk – at der ikke var nogen, der kom lille Danmark til hjælp, da vi blev besat – det interesserede simpelthen ingen, at nazisterne havde taget vores land fra os! Hvad ville du selv gøre, hvis du havde en familie, der også skulle overleve! Du havde gjort det samme som alle andre i den situation, dukket dig og prøvet at få ordnet noget, så din familie kunne komme i sikkerhed, og så bagefter kunne du så tæve nazister! De danskere, der gav deres liv for dig og mig og friheden og alle de generationer, der ville komme, så de kunne leve i frihed – DE ER OGSÅ DØDE FOR DIN SKYLD! SÅ DU KUNNE LEVE I FRIHED OG UDGYDE DINE TÅBELIGHEDER I FRED, UDEN AT NOGEN KAN KOMME EFTER DIG FOR DET!

 8. Axel V. Duch

  Jeg har sagt det foer. Intet vil ske. Danskerne idag er alt for optaget af deres egne pillerier. De forstaar ikke hvad der foregaar. De er ligeglade, de mener at multikultur er vejen, det er for besvaerligt, ubelejligt at goere noget ved sagen. Pjatteregeringen er ligesaa taabelig som befolkningen, uduelig, loegnagtig, selvoptaget og komplet naiv. Kun haarde midler kan forandre situationen, hvis graenserne bliver lukket.

  Idag er det den 9 April. Se hvor mange kommentarer her er ?

  • roerne skal op

   Bare rolig Axel V. Duch.
   Danskerne forbereder sig til opgører, med og uden de styrende organers og myndighedernes viden. 🙂