Lad os sammen lukke Grimhøjmoskeen

Grimhøjmoskeen
Der er ingen tvivl om at Grimhøjmoskeen igennem mange år har været og stadig er arnested for indførelsen af sharia i Danmark med alt det det fører med sig.

Flere muslimer som har udført eller medvirket til udførelsen af terror har haft deres gang i moskeen.
Bl.a. den såkaldte danske Guantanamofange Slimane Abderrahmane kom i moskeen og mødte Athmane Mehiri som opfordrede ham til hellig krig. Athmane Mehiri blev udvist efter en dom for medvirken til et bankrøveri på Frederiksberg – et røveri der skulle finansiere en terrorgruppe i Algeriet.

Sheikh Raed Hlayhel som tidl. har været imam i moskeen iværksatte protesten mod JPs muhammedtegninger og var formand for den delegation af muslimer som rejste rundt i mellemøsten og opildnede til had mod Danmark.

Han har bl.a. i en fredagsbøn udtalt at kvinder var Satans instrument mod mænd, og at de kvinder der går til frisør og pynter sig og bruger parfume på gaden, havner i helvede”

En anden muslim – den syriskfødte Abu Rached el-Halabi – som også er kommet i moskeen blev efter politiets aflytning af hans telefon afsløret i at have kontakt med Imad Barakat Yarkas der er dømt for at stå bag terrorbomberne i Madrid i 2003 og for at lede en spansk al-Qaeda-celle. Abu Racheed el-Halabi er af den spanske efterretningstjeneste udråbt til at være Al-Qaidas kontaktperson i Danmark.

Ydermere er moskeen kendt for at opfordre til at boykotte alle valg ved bl.a. at uddele løbesedler om ikke at stemme idet det er haram og ikke-muslimsk.

Igennem en lang årrække har moskeen fået 140.000 kr. årligt i tilskud af kommunen, på trods af at moskeen igennem de sidste 8-9 år har været i PETs søgelys.
Nu viser det sig at moskeen sandsynligvis har svindlet for millioner ved at have fået penge af kommunen til forskellige aktiviteter som bl.a. en fodboldbane, som aldrig er blevet bygget. Der er nu iværksat en grundig gennemgang af regnskaberne.

Sidst er det blevet kendt at moskeen rekrutterer unge muslimer og danske konvertitter til hellig krig i Syrien, Irak og Afghanistan. Viktor Kristensen en ung dansk mand blev igennem nogle år involveret i moskeen og dens aktiviteter og blev dermed hvervet til hellig krig. Da han kun var 21 drog han til Irak og sprængte sig selv i luften som selvmorsdbomber.
81 % af de muslimer fra Århus-området der er draget i hellig krige har haft deres gang i moskeen. Det er tydeligt at de bliver opfordret til at deltage i det for muslimen påbudte jihad. Når de vender tilbage til Danmark er de blevet yderligere hjernevaskede og afsporede og går rundt som tikkende bomber hvorend de færdes. Hvornår vender denne jihad sig mod danskerne?

SIAD kommentar:
Her i artiklen har vi kun gravet ganske let i hvad vi kunne finde på moskeen, der er meget mere, men på baggrund af det vi har fundet, kræver vi at moskeen bliver lukket øjeblikkeligt, ellers vil vi fra nu af arbejde non-stop på at denne moske bliver lukket på den ene eller den anden måde.
Vi kan ikke acceptere at danske skoleelever bliver rundvist i moskeen og så senere ender som Viktor Kristensen. Mange på vores side har kaldt ham en forræder. Sådan ser SIAD ham ikke kun, vi ser et ubefæstet ungt menneske der bliver udsat for muhammedansk hjernevask og ender med at slå sig selv – og andre- ihjel, langt væk fra de danske kyster. Ahmed Akkari har selv i radioprogrammet 24-7 beskrevet den hjernevask der foregår af unge ubefæstede mennesker, men lukningen af moskeen er kun et del-mål, fordi de jihadprædikende muhammedanere jo kun flytter et andet sted hen, når den er lukket. Derfor er tiden inde til, at vores banemænd på borgen bliver tvunget til at gennemføre SIADs lovforslag, som vi kom med allerede i 2006, med mere drastiske midler end dem som vi indtil nu har benyttet. Her skæver vi til England hvor EnglandFirst har benyttet nogle særdeles effektive metoder som besøg hjemme hos politikerne, hvor de bliver forelagt kendsgerningerne og spurgt om hvad de vil gøre ved det, mens det bliver videofilmet.

Men her og nu er vores del-mål at få lukket moskeen. Hjælp os med dette ved at møde op til demoen d. 8. maj kl. 16.15 ude foran moskeen på Grimhøjvej 7, eller støtte os med læserbreve og blogindlæg på div. mediers fora.

Er du på facebook kan du se begivenheden her: https://www.facebook.com/events/233588633502181/

SIADs lovforslag (uddrag)

1: Voldskriminalitet og narkokriminalitet skal – uanset graden, og uanset forbryderens alder og civilstand – automatisk medføre fratagelse af eventuelt tillagt dansk indfødsret (statsborgerskab) og permanent udvisning.

2: Imamer, som opildner til vold, straffes og udvises for bestandigt.

3: Offentligt betalte integreringstiltag ophører

11 comments

 1. Carsten Halvorsen

  Den danske sprog er en swær en. En banemand er ikke en politiker og for den sags skyld heller ikke en mand, der er ansat ved jernbanen. En banemand er en, der i sværdkamp er årsag til at modstanderen dør. Man taler også om et banesår = et dødeligt sår.

 2. nn

  Er det en af de moskeer, hvor de henter imamer direkte ude fra ørkenen? Imamer, der får et kultur chock første gang de kommer til vesten. Imamer, der kun kan tale bål og brand imod vesten.
  Engang tog folk ud og kæmpede i spanien, finland, rusland. Godkendt af staten og senere dømt kriminelt. Om staten skal bestemme hvor dets befolkning tager hen og kæmper som lejesoldat og på hvis side kan diskuteres. Men er det på understøttelse imens? Og hvad med når de kommer hjem igen? Vore egne soldater ender på hjem og med traumer. Hvad med disse muslimske lykkeriddere? Kan de heller ikke færdes i det danske samfund igen? Er de dem, der vil sprænge danmark i luften??!!

  • roerne skal op

   nn
   Hvad med disse muslimske lykkeriddere? Kan de heller ikke færdes i det danske samfund igen? Nej, De Muslimske lykkeridderer kan ikke færdes i det danske samfund. De kan KUN forulempe os danskere med voldtægter og vold, samt vandalisere alt hvad der ser. Det er lige efter koranens forskrifter. !!!

   Jeg opfordrer hermed de ægte danske borgere som er national beviste, at når de er på lokummet skal der bruges koran til at tørre sig med. For denne forbrydermanual er KUN beregnet dertil.

   Er de dem, der vil sprænge danmark i luften??!!

   JA JA og atter JA

 3. duh

  Allahu akbar!! Og sig sandheden er fra jeres herre. Lad da den, der vil, og lad den, der vil, være vantro. Vi har visselig forberedt de uretfærdige en ild, hvis telt skal omfatte dem. Og hvis de råber om hjælp, skal de hjælpes med vand som smeltet bly, der brænder deres ansigter. En frygtelig drik og en frygtelig hjælp. 

  Sura khf aya 29.””

  • roerne skal op

   Moskeen fortjener at blive brændt af. Og der er nok flere af slagsen.

   “banemænd på borgen….”? (Landsforræddere), Her kan menes: Alle de Islamleflende partier.
   Kort sagt: Alle partier inde på hoppeborgen untaget DF.

   Og så lige en ting til: Vælgerne har selv stemt Landsforrædderne ind på tinge, og det har de gjort med hovedet under armen. Det er landskadelig ikke at bruge hovedet. 🙂

 4. Jihad

  Nu har i lige blokkeret mig på FB men I har endnu ikke rettet linket til eventet. Det står stadigvæk forkert søde Anders Gravers. Få det lige rettet ik’? 🙂

  Bedste hilsner
  Jihad