Anders Gravers har anmeldt Oussam El-Saadi for opildning til terror

Oussam El-SaadiSendt til Østjyllands Politi d. 8. maj 2014:

Jeg Anders Gravers, formand for Stop Islamiseringen af Danmark, anmelder hermed Grimhøjmoskeens formand Oussam El-Saadi for at opildne til terror.
Han kalder afdøde Viktor Kristensen for en helt, fordi han døde for islams sag. Dermed kan ubefæstede unge muslimer hige efter heltestatus og begå terror for islam – ikke kun i udlandet men også i Danmark.
Vi beder politiet gå meget dybere ned i sagen, da der ingen tvivl er om at der foregår hjernevask i moskeen, idet 22 ud af de 27 unge fra Århusområdet, som er rejst i hellig krig, er kommet i moskeen. Man kunne dømme Said Mansour 3 års fængsel for at opildne til terrorhandlinger, derfor finder jeg belæg for at få Oussam El-Saadi arresteret og sat rigtigt i forhør ang. moskeens rolle i disse unge jihadkrigeres udfrejse fra Danmark.
Vær bevidst om at muslimen har ret til at lyve. Vil bede jeres forhørsleder om at studere dette fænomen der hedder Taqija, den hellige løgn:
http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/begrebettaqija_6141.pdf

7 comments

  1. roerne skal op

    Her er også een af de væsentlige.
    Off Topic.

    Islamist med link til venstreekstremist stiller til valg for de konservative.!!

    Torsdag er det lokalvalg i Storbritannia. Blant kandidatene til det regjerende konservative partiet til statsminister David Cameron er en kjent islamsk ekstremist, kjent for å være tilhenger av en islamsk stat, antisemittiske uttalelser og link til den venstreekstremistiske politikeren George Galloway (sammen på bilde).
    Den konservative kandidaten, Mufti Shah Sadruddin, var en av lederne i en kampanje for å bygge en kjempemoske nær Storbritannias olympiske stadion.

    Han har ifølge Sunday Express ikke tidligere vært linket til de konservative, men har tvert imot vært en entusiastisk tilhengerer av det venstreekstremistiske parlamentsmedlemmet George Galloway som er innvalgt for et hovedsakelig muslimsk valgdistrikt, og er kjent for sin antisemittisme, sitt Israel-hat, og støtte til Iran og ulike islamske grupper.

    Det konservative partiet i Øst London-bydelen har også valgt to andre kandidater som tidligere har stått for listen til George Galloway sitt sosialistiske parti, Respect., skriver den britiske avisen.

    Den konservative islamistiske valgkandidaten har ifølge Sunday Express brukt Facebook til å oppfordre alle muslimer til å stemme på det konservative partiet for å fjerne den sittende bydelsordføreren fra det britiske Arbeiderpartiet, sir Robin Wales, angivelig fordi Labour-ordføreren var motstander av kjempemoskeen som han mente var for stor.

    Den nåværende moskéen på tomten i Abbey Mills, West Ham, har nok plass til 2500 tilbedere, men dens eiere, den fundamentalistiske India-basert islamske sekten Tablighi Jamaat, har søkt om en forlengelse på området det eier for å gjøre moskeen til en av de største i Europa. Målet var en bygning som var stor nok for 12 000 tilbedere. Bydelsutvalget i bydelen Newham var motstander av planene fordi det mente moskeen var for stor og en komité avviste planene ved utgangen av 2012 .

    Den konservative valgkandidaten, som er en islamsk lærer, applauderte senest i fjor for den venstreekstremistiske George Galloway under et valgmøte. I forbindelse med en protest utenfor Stratford Town Hall i 2012 til støtte for kjempemoskeen raste han over mangelen på en felles muslimsk politisk identitet, og uttalte seg negativt om homofile og jøder. «Jødene har sin antisemittisme. De har sin Holocaust», uttalte han blant annet. Han oppfordret til en ikkevoldelig muslimsk revolusjon, og viste til at det finnes 50 millioner muslimer i Europa.

    Et intervju med Det Konservative Partiets valgkandidat under en demonstrasjon for kjempemoskeen i 2012:

  2. roerne skal op

    Dette tiltag er en god ting Anders.
    Men jeg tror at politi og domstolene sylter anmeldelsen, da de allerede er i Islams vold.

    Som du kan se, har jeg ikke den store tiltro til disse myndigheder, da de ikke kan overholde grundloven.
    Islam er her jo, og dermed er grundloven overtrådt.

    Jeg glæder mig til at deltage i oprydningen, da det nu engang skal gøres en dag.

  3. Axel V. Duch

    Intet vil ske da der ikke er nok DANSKERE, der vil goere noget ved sagen. Kun snak og ugidelighed. Dukketeater regeringen vil intet goere af frygt for at stoede styrelsen i Fuehrerbunkeren i Bruxelles hvilket er mere vigtigt end Danmarks endeligt, der staar for doeren.

    • roerne skal op

      Det snerper hen ad, at du har ret, Axel

      Danskerne er ikke møre nok til at tage affære endnu, det skal lidt mere kulturberigelse til inden der handles.
      Denne kulturberigelse skal da ske for den herskende klasse, således på: (Unskyld udtrykket) Politiker – Dommer og politi – yngel. Så kunne det jo være at der skete nogen.

      Men jeg kan fortælle dig: Hvis der skete en kulturberigelse inden for min familie, ville der ske noget. Og INTET kan forhindre mig i det.

      Mit had til den herskende klasse er nær lige så stor som til Muslimerne, fordi den herskende klasse har tage parti for Islam, med dens overtrædelse af grundloven.

  4. En fædrelands kæmper.

    Du er en rigtig Dansker. En som tager dit fædreland højt og ikke lader dit folk gå i knæ for de ondes kræfter.
    Vores gode gud vil sejre over den ond gud.