Tillykke til Danmark og til hele Europa

dannebrog_blaahimmelTillykke til Dansk Folkeparti ved nu at være det største danske parti repræsenteret i EU.
Desværre blev det ikke et nej til EU-domstolen.
Og tillykke til hele Europa for fremgangen for EU skeptiske og islamkritiske partier til EU parlamentet.

I SIAD er vi dog ikke enige med Dansk Folkepartis linie med at blive i EU og kun vælge dele af EU. EU’s projekt er jo en statsdannelse og man kan ikke bare vælge dele af en stat. SIAD ønsker ikke at være en del af en EU-stat, som uværgerligt betyder mindre demokrati, mindre selvbestemmelse og dermed mindre og mindre folke-engagement, som på langt sigt vil blive en katastrofe, når man ser tilbage i historien i hele verden.
Derfor ønsker SIAD Danmark helt ud af EU. Efter dette er SIAD åben for at danne et fællesmarked som under det gamle EF.

Men vi er et stort skridt nærmere opløsning af EU og bakker helt op om UKIPs leder Nigel Farage, da han af to danske journalister bliver spurgt, hvad han har af konstruktive ideer, når han bliver kritiseret for kun at finde fejl ved EU: Nedlæg EU kommissionen og EU parlamentet og omdan hele EU parlamentet til et universitet.

6 comments

 1. Michael Unna

  Derudover ønsker jeg SIAD en god sommerferie. Må kampen imod den onde undertrykkende fordummende usekulære diktatorreligion muhammedanismen (læs islam) fortsætte indtil den er væk (eller subkultureret til ligegyldighed). Hjertelig tak for jeres indsats. God sommerferie. mvkh Michael Unna

 2. Michael Unna

  Det er jo også typisk at pressen henlægger det som en sag om bilag for Lars Lykkes Tøj, at EU modstanderne har fået så megen vind i sejlene. De forskellige befolkninger har for længst opdaget de elitæres dekadentes fejhed iat ville gå i klinch med de problemer som EU giver, og at en totalitær usekulær diktatoreligion igennem tiden er blevet lovprist i -mangfoldighedens, tolerancen og mulitkulturens- navn hen overhovedet på alle dens ofre. Må SIAD få langt mere magt med tiden.

 3. Lars K. Hansen

  Har Dansk Folkeparti husket at sige tak for de pæne ord, SIAD har givet dem? Nej vel.

  De pisser på Jer, som sædvanlig.

  • roerne skal op

   @ Lars K. Hansen.
   SIAD bliver ikke betragtet som stuerent, endnu da, derfor har DF ikke givet positiv responce i fom af en “TAK”
   Så Pisser på os gør de.
   Meeeen, Vi bliver større ør større, så det kommer nok.
   Bedre sent end aldrig. 🙂

   • Lars K. Hansen

    Skrivelse, sendt fra DF:

    ” . . . at DF ikke ønsker noget samarbejde med Danish Defence League, SIAD, Danmarks Nationale Front og lignende rabiate organisationer.
    Dette har vi gentagne gange meddelt DFs tillidsfolk.”