Partiet SIAD kræver internering af jihadister NU.

Billede fra Syrien. Hvornår er det danskernes hoveder der bliver udstillet?

Billede fra Syrien.
Hvornår er det danskernes hoveder der bliver udstillet?

Partiet SIAD kræver, at de jihadister der har deltaget i krighandlinger i fremmede lande straks interneres, da de udgør en sikkerhedsrisiko for det danske samfund. Hvis regeringen ikke internerer dem og der kommer et terrorangreb på dansk jord, eller mod danske interesser i udlandet, så holder vi regeringen ansvarlig.

PET er statsansatte og kan derfor ikke bare råbe op i det offentlige rum og kræve handling af regeringen, men i PETs nye rapport om disse jihadister siger de så højt som de nu kan, at hvis ikke vi får styr på disse jihadister, så får vi snart terrorhandling på dansk jord.

Ifølge analysen fra Center for Terroranalyse, CTA, der hører under PET, er der militante personer i de islamistiske miljøer, som har intention om at begå terrorhandlinger i Danmark og disse islamistiske miljøer har ifølge analysen kontakt til kriminelle miljøer, og »der er en stigende tendens til, at kriminelle med anden etnisk baggrund færdes i islamistiske miljøer.«

Det skal politikerne tage til efterretning – men vi har ikke hørt noget fra regeringen eller set nogen tiltag der kan få styr på det. Derfor kræver vi internering NU.

5 comments

 1. hoejretanker

  De bruger for eksempel etnisk baserede skoler (religiøsitet betyder intet i den såkaldte “taquiya” ide om, at de må indordne sig 100%), hvis de muslimske tilvandrere ønsker ikke at integrere sig, ligesom alle, og stopper narrespillet. Hvor blev jeg skuffet. Her er sådan en behandling i såkaldt demokratiske bevægelser, men sådanne har nok overalt vist deres sande mangel på respekt for islams øgede indtog her i landet, og at der skulle ansættes arabiske lærde ved de europæiske institutioner og organisationer.

 2. roerne skal op

  Islams tilstedeværelse i Vesten kan ikke tolereres for Vestens civilsation er per definitorisk modsætningen til Islam.

  Islam skal helt ud af Europa og forbydes. Kan det ikke gøres demokratisk ved lov, betyder det enten borgerkrig eller Vestens undergang.

  På sigt må Islam helt fjernes fra jordkloden ellers vil problemet komme igen og igen.

  I middelalderen blev Islam smidt ud flere gange med magt. Nu prøver muslimerne igen at erobre Europa og denne gang med barnevogne, da deres muslimske kvinder og danske feltmadrasser bruges som rene fødemaskiner.
  Feltmadrasserne vælger det selv, deres dyresex og alt det eksotiske.

  Herved fåes yngel, som regel indavl, og i stort lemminger antal. Så det tror da (Allah), at vi bliver over rendt.

  Vær hilset: Kong Martall år 732.

  Karl Martell – (Martell = hammeren) eller Charles Martell – (23. august 686 i Herstal – 22. oktober 741 i Quierzy-sur-Oise) var rigshovmester og reelt konge over de tre frankiske kongedømmer. Han er især berømt for at vinde slaget ved Poitiers i 732, hvor han standsede et muslimsk plyndringstogt ledet af guvernøren af al-Andalus. Med denne sejr satte han en stopper for videre muslimsk plyndring i Frankrig.

  Prøv og tænk: Islam opstod år 622 i mekkea/medina området i Saudibarbarien, og vandalerne nåede Andalusien allerede år 732, 110 år efter at lortet opstod.

  Godt vi havde Hammeren, for ellers havde vi levet i saria idag.
  Nu mangler vi en Hammer mere, jeg vil gerne være denne Hammer, men har ikke den lusede regering og den dømmende magt bag mig, endsige dens vælgere. Næ NÆ. Folk er ikke møre endnu, de skal kulturberiges lidt mere.

  Jai Jai ja, man kan blive ved og ved.

  Hvis Danmarks elites yngel bliver kulturberiget, på den sædvanlige islamiske rafinerede måde, ser vi med garanti at bøtten vender.
  Dvs. Det gør ikke så meget, når det er den lille mand det går ud over, men det medfører at hadet er stigende.

 3. martin søby

  Derudover må vi heller ikke glemme stormoskeen på Nørrebro de snart står til, at blive indviet. Så på trods af advarslerne om, at disse kan fungere som rekruttering for jihadister, så har vore politikere alligevel givet tilladelse til moskebyggeri landet, fordi vi skal lære, at de fremmende muhammedanere er en del af det danske samfund.

 4. Kaj Arildsen

  Det bliver mere og mere utrygt dag for dag at leve i et land, hvor der praktisk talt intet gøres overfor jihadisterne. Man giver dem højst vejledning i at lade være med at tage afsted (sic!), og når de vender tilbage med nye færdigheder, som kan anvendes til terror, sker der intet.
  I England har man bl.a. taget skridt til at fratage dem statsborgerskabet – hvis de har et sådant – og i Norge er man også begyndt at give problemet den interesse det fortjener. Men ikke i Vestager-Thornings Danmark!
  Selv om mange nyhedskanaler kalder den nu arresterede og mistænkte for mordene i Bruxelles “franskmand”, er faktum at han er araber – og meget tyder i skrivende stund på, at han har været jihadkriger i Syrien!
  Hvad skal der til, før man tager sagen dybt alvorligt herhjemme?

  Kaj A.

 5. Sofus

  De stakkels politikere…………de skal taenke paa deres Genvalg. De har da ikke tid til den slags bagateller.
  Og politiet skal taenke paa deres pension, de har da ikke interesse i saadan noget.

  Kun ved stemme urnen kan der laves om paa det. Fart paa SIAD og DF.