Saudi-Arabien deporterer udlændinge der vil spise og drikke under ramadanen

Saudi-Interior-Ministry-logos

I Saudi-Arabien hjemsender man udlændinge der vil spise og drikke under ramadanen

Imorgen mandag starter den muslimske fasteperiode kaldet ramadanen. Det har fået de saudiske myndigheder til at advare alle udlændinge om, at de skal overholde ramadanen. Gør de ikke det, vil de blive deporteret, idet alle udlændinge der arbejder i landet i deres kontrakter har underskrevet, at de vil respektere islam.

Måske var det en idé til efterfølgelse i den vestlige verden at enhver muslim der kommer til den vestlige verden for at (arbejde) eller søge hjælp til overlevelse i vore lande, underskriver en kontrakt med den simple ordlyd, at de vil blive deporteret, hvis ikke de overholder det pågældende lands love til punkt og prikke.

Kilde: Arabnews

2 comments

  1. Poul Berg

    Den sidste kommentar, der kan virke rimelig, er dog alligevel farlig. Nu begynder man her at sammenligne mennesker og muslimer, og det kan føre til anklage for racisme. Mennesker er nemlig ikke muslimer, ligesom muslimer ikke er mennesker. Nogle vil måske studse over denne konstatering, men husk lige på, at alt, hvad muslimer foretager sig, er umenneskeligt.
    Det er i hvert fald en tankegang, der vil kunne få de radikale og Uffemanden op i det røde felt. Selv Stampepigen.