Utilsløret sandhed fra koranen: Britisk Imam afslører skæbnen som venter de “vantro”

video_abu_waleedSe video nederst i artiklen
Videoen herunder har været dokumenteret fra Memri Tv siden januar i år, men har først for nylig ramt overskrifterne i de større medier.

Med disse afsløringer om hvad skæbne der venter de vantro under muslimsk herredømme, ser man tydeligt hvor Hitler og hans hird fik ideen til at lave forskel på herrefolket og de laverestående undermennesker, som efter deres mening bl.a. talte jøder og sigøjnere.
Det er en propagandaknik, hvor man sidestiller sine fjender med de laveste former for liv, altså en umenneskeliggørelse af fjenden, så man nemmere kan diskriminere, torturere og skaffe sig af med sine fjender uden resten af samfundet reagerer. Her havde vi hele tiden troet, det var noget tyskerne havde opfundet for at kunne skille sig af med jøderne, men nu viser det sig, at det kommer fra koranen. Et system i koranen der fortæller hvordan man behandler den besejrede fjende, for at få dem til at konvertere til islam.

Lyt til imamen og hør hvad der venter dig og din familie hvis du endnu en tid helst vil sidde i sofaen og se DR’s propaganda, istedet for at bekæmpe dem der vil dig og din familie noget ondt:

3 comments

 1. Sofus

  Hvordan kan vi tage vores klaedninger a’ og gi’ dem til muslimerne, hvad godt vil det goere ?? De fleste render rundt i NATKJOLE baade dag & nat.

 2. Sofus

  De siger at de “urene” skal tage toejet a’ og give det til muslimerne. Jeg kan kun taenke paa ARBEJDSTOEJET hvis de da forstaar at bruge det. ” Tissetoejet” har de ihvertfald ingen grund til at laere noget om, det kan de bruge paa alle i familien.

  Lad os alle slutte op om DF & SIAD saa vi kan faa rene linier.

  • roerne skal op

   det kan de bruge paa alle i familien. Ja 🙂 På både store og små, samt deres eget afkom. 🙂 Heraf Indavl. !