Læserkommentar til artiklen “Regeringen slækker på PET kontrol af nydanskere”

PET slækker på kontrol af såkaldte nydanskere. Tidl. PET chef udtalte til TV-avisen at man holder skapt øje med SIAD. Slækker man nu også på kontrollen med os?

PET slækker på kontrol af såkaldte nydanskere. Tidl. PET chef udtalte til TV-avisen at man holder skapt øje med SIAD. Slækker man nu også på kontrollen med os?


For det første er det vigtigt at sige, at børn, der er født og opvokset i Danmark, er danske.

Sådan en sætning, der er kommet ud af Karen Hækkerups mund, er uhyrlig.
Hvis et dansk ægtepar skulle opleve, at fruen fødte under et ophold i Dubai, skulle de så komme hjem til Danmark og fremvise en lille ny araber.

For det andet: Hvor mange terrorister er det lige, vi ser, der er født og opvokset i Danmark, siger Karen Hækkerup til avisen.

De af os, der følger med, ved, at mange af de terrorister, der har udført handlinger i Europa, er herfødte, regnede for velintegrerede og med en højere uddannelse. Altid nogen, som man aldrig kunne tro dette om. De var altid så høflige og rare, siger de chokerede naboer. Det ved venstreorienterede ikke – eller de vil ikke vide det.
I det hele taget er alt dette med bestræbelser for integration at regne for landsskadelig virksomhed. Selv om de uddanner sig, gammelaraberne (jeg hader ordet nydanskere), så vil de jo beholde deres traditioner og religion. De vil aldrig blive som os. De hverken vil eller må! Spørg bare imamerne i den nye stormoske. Derfor er hver eneste araber/muslim som en spand olie i vores drikkevand. Alt bliver udrikkeligt. Vores kultur bliver erstattet af en såkaldt kultur, der aldrig har kunnet fungere noget sted. Danmark skal bygge sit hus af sten af brændt ler – ikke af tørret kamelmøg. Vore politikere tror, man kan opføre et fælleshus, der er bygget af begge materialer mellem hinanden.
Også tanken om, at de unge som danske statsborgere skal indkaldes til militæret for at få træning i krigsvirksomhed, er utålelig. Bare tanken om at kunne blive stoppet af en araberpolitibetjent er rystende for ikke at tale om muslimer i dommersædet. De sidder med shariaen i baghovedet og venter på andre tider med flertal, som de føder sig til.
Et dansk pas gør ikke en person til dansker.

Poul Berg

Læs artikel her:
http://jyllands-posten.dk/politik/ECE6846062/regeringen-slaekker-pa-pet-kontrol-af-nydanskere?ref=lokalavisen

5 comments

 1. Sofus

  Ha! Ha! Ha! Ha!………….oversaettelsen af “naive” er DUMME.

  At stemme paa DF & SIAD er klogt.

 2. Sindsro

  I skal se om det ikke kan lade sig gøre med nogle fede reklamer på busserne.

  Jeg ved godt at det er blever jer nægtet i ytringsfrihedens navn, fordi busejerne og de der kører dem er bange for at få ørene i maskinen, ligeledes politier er det.

 3. roerne skal op

  Jeg regner med, at de der har slækket på islam her hjemme er klar over at dette er Islam i en nøddeskal:

  Tilsyneladende skal vi til at vende os til den situation som forevises.

  Husk på I PET røvhuller, Det vil ikke blive med folkets gode vilje. Folket bliver møre inden I, PET regner med at de bliver.

  Det er ikke mig der truer nogen som helst, men det er Islam der truer OS danskere. Men det er en vink med en vognstang, så I har chancen endnu til at tage jer sammen.

  Husk: Grundloven er brudt mange gange, bl.a. §67. Ud af denne § alene kan islam fjernes fra danmark.

  Jeg går ud fra, at det er Lars findsen billedet fremviser, og det jeg har skrevet her må gerne sendes til ham uden omsvøb eller rettelser.

  Skrive til øvrigshedspersoner gider jeg ikke mere, man får bare et standardsvar der lyder:

  Vi har noteret deres holdninger,
  MV. hilsen sekretæren.

  • roerne skal op

   Husk desuden, Lars Findsen. Det er pga. Statens og samfundets sikkerhed , altså b.la. også dig Hrr Lars Findsen og mig.

   Jeg kan se: Hvis det ikke handles meget snart, med at få Islam og dens dyrkere smidt på porten gat det gruelig galt.

   Grundloven skal jo overholdes, og det bliver den ikke sålænge Islam forefindes i Danmark.