Ritzau igen igen taget i løgnehistorie om Israel

medie_loegneRitzau skriver d. 12. juli følgende:

“Dødstallet stiger
Fredag blev otte mennesker dræbt i Gazastriben. Antallet af dræbte under luftangrebene er med de seneste 13 ofre nu oppe på 118.
Det islamistiske Hamas, der kontrollerer Gazastriben, har som modsvar på de israelske luftangreb affyret adskillige raketter mod Israel.
Indtil videre er ingen israelere blevet dræbt under raketangrebene.
Moskeer og Hamas-medlemmers boliger var blandt de israelske flys mål under angrebene tidligt lørdag morgen, siger lokale embedsfolk.”

Læs hele telegrammet her

Den store løgn i dette nyhedstelegram fra Ritzau er at der står at Hamas som modsvar på de israelske luftangreb affyrer adskillige raketter mod Israel. På den måde det er stillet op, vil den almindelige læser som ikke læser Ritzaus telegrammer i en helhed, sidde tilbage med sikkerheden om, at Hamas ikke har fyret raketter af mod Israel, før Israelske forsvarsstyrker bombarderer Hamas’ tilholdssteder i Gaza-området.

SIADs netavis redaktion har ringet Ritzaus redaktion op, for at få et svar på hvorfor man bringer en sådan løgnehistorie. Journalisten vil ikke oplyse sit navn fordi vi kommer fra Stop Islamiseringen af Danmark, hvilket han begrunder med, at de mener, at vi “før har været umodne i håndteringen af Ritzaus journalisters navne” og derfor ikke vil få hans navn. Han er dog beredvillig til at svare på vores spørgsmål ang. artiklen. Hans svar er at man skal se Ritzau telegrammerne som en helhed og man ikke kan tage dem ud som en enkelthed. Det glemmer Ritzau at fortælle deres kunder, de danske nyhedsmedier, fordi de i så fald må udsende en instruktion til deres læsere om, at de er nødt til at læse alle forudgående artikler fra Ritzau, inden man drager nogen konklusion om noget som helst de ellers skriver.

Ritzau har valgt at få historien til at lyde som det Hamas siger, nemlig at Hamas først sendte raketter mod civile mål i Israel efter Israel begyndte at bombe Gaza, da man havde fundet de tre kidnappede israelske drenge dræbt. Det er selvfølgelig en beviselig stor løgn, men Ritzau vil ikke ændre på noget, da man åbenbart ikke kan læse deres telegrammer enkeltvis.

Vi vil her kort opsummere fakta i konflikten:

Det var ikke Israel der startede den aktuelle kamp. Nok hævder Hamas og Islamisk Jihad, de to terrororganisationer, der dominerer Gaza, at Israel fremprovokerede konflikten ved at anholde Hamas-medlemmer på Vestbredden.
Men anholdelser i ét område kan aldrig berettige raketbombardementer af et andet. Israel slog ikke til imod Gaza, før terrorister herfra havde affyret over 150 raketter mod Israel og afvist en våbenhvile.

8 comments

 1. roerne skal op

  Her kunne Danmark og andre Islam inficerede stater lære noget. Nappet fra Frie ytringer.

  Forbyr utgave av Koranen

  Russlands øverste islamske geistlige har protestert mot en provinsiell rettskjennelse som erklærer en oversettelse av Koranen som ekstremistisk og dermed forbudt, og at eksemplarene av boken må ødelegges. Ravil Gainutdin, leder av «Rådet for russiske muftier» skriver i et åpent brev til president Vladimir Putin offentliggjort forrige mandag at avgjørelsen var «analfabetisk» og «provoserende», skriver Huffington Post.

  Koranen er tilgjengelig i russisk oversettelse, men retten avgjorde at oversettelsen til Elmir Kuliyev publisert i Saudi-Arabia i 2002 er brudd på føderal lov som forbyr ekstremistiske materialer. Lederen for Rådet for russiske muftier sier at de russiske muslimene er forferdet over avgjørelsen og krever at dommen, utstedt av en domstol i Svartehavsbyen Novorossiisk, må oppheves. Han sier at rettens avgjørelse om å ødelegge den muslimske hellige boken er spesielt opprørende.

 2. roerne skal op

  Israel skulle fjerne: Hamas, Gaza, Vestbredden og sidst men ikke minst: Den store Byld i Jerusalem, Al-Axa-Moskéen.

  Så ville freden være nået: 🙂

  OG, Hvis Egypten protesterer, så napper vi lige Sinai halvøen. 🙂

  Så er der RO.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Vi score ikke noget på at afsløre løgnene om Israel, men skulle vi score Judaspenge så skulle Hamas være Jesus eller opføre sig som ham og det kan man vist ikke sige om hamas, der sender raketter ind over Israel for at dræbe civile.
   “Men lige finder mage” Carsten Halvorsen er kendt for et hidsigt temperament og har forsøgt at ramme X-kærestens nye mand med kniv.

  • roerne skal op

   Carsten Halvorsen.
   Mit råd til dig er: Lyt ikke til de fordrejninger der forekommer ovet alt.

   Skal der siges noget positivt om Israel, skal du ikke forvente det fra MSM, DR1, TV2.

   Du Carsten, Du ville være meget ked af at boykotte israel fuldsyændig, Ja selv araberne vil det meget nødig.
   Se blot denne video:

   Du vil ikke kunne unvære din komputer, eller hvis du har et såkaldt STENT i dit hjerte, (En såkaldt ballon udviddelse).
   Boykot af Israel er en meget dårlig idé, kan du se det. ??

   Der er en forskel på Jøder og Araber: Jøderne passer på deres egne i beskyttelsesrum (Kælder).

   Araberne passer på deres våben i kælderen medens børnene står på taget af huset. For her er børnene altid i første række, Carsten. !!
   Så du kan nok se: Der er en væsentlig forskel, Også i intelligens, som er i Israelernes favør.

   Kort og godt: Arabere er Nuller, (00000000000000000000000000000000000000000000000000), og Nassende kulturberigere.

   Se blot hvordan det går i Frankrig: Paris-synagoge stormet, gidsler taget.
   http://snaphanen.dk/2014/07/14/paris-synagoge-brandbombet-gidler-taget/#comment_start

   • roerne skal op

    Det ser ud til at Carsten holder kæft. Og gør man det er man usaglig og useriøs i min optik. 🙂

    Who are you, Carsten.