Danmarks Radio bør nedlægges p.gr.a af misinformation af befolkningen.

medieloegne1

Danmarks Radios ensidige tunnelsyn

Danmarks Radio fordrejer informationerne og forvrider proportionerne fra konflikten i Gaza, og misinformerer dermed hele Danmarks befolkning i en sådan grad, at de – som SIAD ser det – er indirekte skyld i et stadig voksende jødehad og i en vis grad er skyld i den Hamasvenlige politik, som bliver udøvet af folketinget, sidst set med det tocifrede millionbeløb, der er sendt til Gaza.

Trods de danske mediers skønmaleri af Hamas og dets offerrolle er virkeligheden en anden. Hamas gemmer sig bag civilbefolkningen. For at det ikke skal være løgn, er det nu afsløret, at de skyder raketter af fra moskeer, børns legepladser, skoler og hospitaler fordi de ved at IDF svarer igen mod affyringsramperne. Så kan man senere hænge Israel ud som børnemordere. Men hvem er de sande børnemordere?

Det værste af det er, at de danske medier er stærkt inficeret af gammelkommunister og ekstreme venstreorienterede, der hader Israel af et godt hjerte. Men danskerne tror generelt på deres medier, det kan de så bare ikke i tilfældet om Israel og Palæstina, idet disse ekstremt venstreorienterede har en forkærlighed for palæstinenserne, som kommer til udtryk i ensidig jounalistik. Selv deres interviews bærer tydeligt præg af at holdningen til konflikten allerede er taget. Journalister spørger med harmdirrende stemme: “hvad mener du om at masser af børn er dræbt i konflikten?”
Når det derimod gælder krigene i Afghanistan og Irak eller angrebet på Libyen hvor Danmark var med og bombarderede fra luften, er de allierede styrker ikke blevet holdt ansvarlig for og spurgt om hvordan man kunne undgå at dræbe børn. Eller hvad med de over 100.000 dræbte i konflikten i Syrien?, der hører vi ikke noget om hvor mange der er børn ud af de 100.000 dræbte, men det holder de Israel ansvarlig for – trods det at de er den mest præcise og nøjagtig bombende hær i verden – fordi Israel er journalisternes gamle fjendebillede fra dengang de stadig citerede PolPot og Mao.

SIAD mener det er så galt fat med Danmarks Radio’s ensidige vinkling, at SIAD til enhver tid vil støtte et salg af DR og så lade et andet lille selskab varetage public relation aftalen.

3 comments

 1. Sofus

  Foerst nu forstaar jeg ikke en pind af det hele. Hvad har Israel, Syrien, Irak ,mm, at goere med “Stop Islameringen af Danmark”. ?

  Hvis de ikke kan enes, saa, lad dem slaas……………..bare ikke for “westens ” ( vores) penge.

  Kan vi ikke konsentrere os om at faa ISLAM ud af Danmark.

  Slut op om DF & SIAD til naeste valg, saa sker der noget………………..for DANMARK. Og KUN Danmark.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Hej Sofus, du kender historien om de forbundne kar, ved vi har talt om det før. Og lige netop i denne situation står Israel alene overfor islams ulvekobbel. Alle venter på at kaste sig frådende over dem og ødelægge dem. De får endda hjælp til det af din præsident. I skulle skamme jer! Fordi når Israel ikke eksisterer længere, så ligger der en færdig og klar plan både fra al Qaida og ISEL og så vil de sætte deres forenede styrker ind mod Vesten. Derfor Sofus.