Leder: Første række ved håndvasken, der bliver meget travlt

Inger_stoejberg1For øjeblikket er der rigtig mange på vores side der er glade og tilfredse over at Venstre nu med Inger Støjberg i spidsen, ser ud til at have forstået alvoren i uhæmmet at have inviteret uintegrerbare muslimer til Danmark.
Imamerne er kun toppen af isbjerget og det er kun nogle få imamer Venstre går efter. Man skal huske at spørge hvor imamerne har deres viden fra? Det har de fra koranen og den står ikke til diskussion, ikke et komma står forkert, som muslimerne selv siger om den.

De Konservatives Tom Benhke foreslår, at man sætter de organisationer, som imamerne støtter, på EU’s terrorlister, så man på den måde kan dømme imamerne for støtte til terror. Men – det vil være kampen mod uhyret med de syv hoveder, for hver gang man sender en imam hjem efter terrorparagraffen, vil der stå en ny parat til at overtage den andens plads og han er ikke mindre eller mere rabiat end den forrige, han prædiker kun, hvad der står i koranen.

Hvis man skulle gøre noget effektivt, skulle man følge SIADs lovforslag en for en. Vi har brugt meget lang tid på at finde en løsning på problemerne, de kan læses her.

At politkerne nu er kommet lidt til fornuft er jo herligt, siger folk. Til det kan vi kun svare, ja når alt kommer til alt, bedre sent end aldrig – men fordi de råber op nu betyder absolut ikke, at de gør noget ved problemet. For Venstres side er det et spørgsmål om at få nogle af sine vælgere tilbage fra DF, men vel også fordi at man nu kan se, at ens kromglinsende projekt med at skaffe Danmark arbejdskraft og arbejdsstyrke til en svindende og ældre befolkning, er slået komplet fejl. Drømmen om at blive godt behandlet i sin alderdom på et plejehjem af eksotiske muslimer fra hele verden braste komplet sammen, da de fandt ud af at den troende muslim ikke engang måtte røre ved den beskidte vantro. Og det var kun ét lille eksempel. Den nye arbejdsstyrke må heller ikke røre ved urene ting hvilket gør, at de er uegnet til det meste af det arbejde, deres kunnen giver dem mulighed for, så også her brast drømmen. Samtidig blev den almindelige befolkning udsat for voldtægter, overfald, gaderøverier, mobning i skolerne af de af politikerne tilkaldte muslimer. Det lagde til sidst et kæmpe pres på politikerne, idet Dansk Folkepart bare voksede og voksede og derfor er Venstre kun spydspidsen ved håndvasken, de andre partier på nær Enhedslisten må nødvendigvis følge efter.

Så en opfordring fra SIAD vil være, lad nu være med at falde på halen over, at nogle politikere nu begynder at råbe op. Støt op omkring det de siger, hver gang det går i den rigtige retning, men hold dem også fast i det de siger, så det ikke endnu engang kun bliver ved ævl og kævl, hvor borgerne tror, at politikerne nu endelig tager hånd i hanke om sagerne, men ikke gør det alligevel. Pres nu politikerne til det eneste rigtige: start af hjemsendelser af uintegrerbare muslimer. Begynd med dem der laver kriminalitet eller opfordrer til det, hjem med dem med det samme. Derefter bør der hjemsendes ikke-selvforsørgende indvandrere, da Danmark ikke kan være socialkontor for hele verden, idet vi nu selv står i en krise med arbejdsløshed, folk der mister dagpengene, lukninger af små skoler med ødelæggelse af lokalsamfundene til følge, i det hele taget al det der retfærdiggør, at vi har det højeste skattetryk i verden.
En mor der passer bedre på naboens børn end sine egne, vil blive kaldt skør, men det er ikke desto mindre det, vores politikere har gjort de sidste 20 år.
Så vent at se, der bliver meget travlt ved håndvasken. Bliv ved med at presse på.

Se klip fra TV2Østjylland hvor politikerne pludselig tør sige noget

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

4 comments

  1. roerne skal op

    Det er Stemmefiskeri, Anders Gravers.
    Vi har hørt hende nogle gange før hvor hun har været ude med riven og hvad blev /bliver der så ud af dette.

    INTET Anders intet. Hun er bare en Støjsender fra venstre. 🙂

    Selvom der er nogne i venstre, der er på linie med hende, skal de nok falde til patten og rette ind efter dem der ikke er på linien.