Sendt til Statsministeriet og pressen: “Til regeringen: Ang. Syrienskrigerne og IS-støtter”

Følgende er sendt på mail til Statsministeriets samt de fleste medier:

“Partiet SIAD forlanger alle IS tilhængere og de såkaldte Syrienskrigere interneret øjeblikkeligt, da de er til fare for det danske samfund.
Internerer regeringen ikke disse meget farlige potentielle fjender, vil Partiet SIAD senere efter et terrorangreb på dansk grund eller mod danske interesser holde regeringen ansvarlig.”

Klik på billedet for at læse baggrundsartikel for SIADs mail:

pas_vaaben_pc
http://linkis.com/www.b.dk/nationalt/rAmGu

4 comments

 1. Sofus

  Feralchild………………..Humor er en meget alvorlig ting, den maa man ikke spoege med.
  STORM P. var en alvorlig mand og fik sagt en masse med alvor i.
  Husk at de fleste der “styrer” Danmark er lige til at grine a’. Hvis de saa bare kunne sejle paa grund havde vi mulighed for at overleve.

 2. Axel V. Duch

  Vi er nu godt inde i begyndelsen paa en krig, der vil vare de naeste hundrede aar. Islam hoerer ikke hjemme i Danmark, el. Europa. Naar man laeser om disse ‘hellige krigere’ laeser man om virkeligt forstyrrede personer, resultatet af 1400 aars indgifteri. (Ikke alle muslimer er terrorister, men alle terrorister er muslimer.) Hvis de kommer tilbage til Danmark maa de omgaaende arresteres, dernaest landsforvises.
  Spoergsmaal! Hvornaar vaagner Danmark op. Som jeg ser det nu er der desvaerre ingen anden udvej end borgerkrig.

 3. Sofus

  Rolig…..Rolig, de er jo vores venner og Obama har det hele under kontrol. Eller var det Helle .???
  Ikke flere demonstrationer………..det slider for meget paa vores sko.

  • Feralchild

   Hej Sofus ! Elsker din syrlige humor – det er vel humor? Næste gang, når der, så længe det nu varer, skal afholdes folketingsvalg, må vi sørge for at stemme på nogen, der ikke er statsaflønnede nyttige idioter, der med tårer øjnene, dikker de stakkels små islamistiske svagelige pus under hagen og åbenbart ikke får forklaret samme svagelige pus, at de får penge, fordi de ikke kan gøre for det, ikke fordi vi er bange for dem – for det tror de nemlig.

   Ærbødigst en erfaren Røde Kors medarbejder