Pia Kjærsgaard ikke klædt på til Deadline-debat – tørklæde eller ej.

Her prøver en muslimsk kvinde bosiddende i Schweiz at gøre muslimer til ofre på linie med jøderne under 2. verdenskrig, men i virkeligheden signalerer hun, at hun er alle andre overlegen med sit islamiske tørklæde, præcis som det er nedskrevet i koranen.

Her prøver en muslimsk kvinde bosiddende i Schweiz at gøre muslimer til ofre på linie med jøderne under 2. verdenskrig, men i virkeligheden signalerer hun, at hun er alle andre overlegen med sit islamiske tørklæde, præcis som det er nedskrevet i koranen.


SIAD er enig med Pia Kjærsgaard, DF at tørklædet bør forbydes offentlige steder, men vi var mildest talt rystede over at Pia Kjærsgaard ikke var bedre klædt på til at diskutere tørklæder med Martin Krasnik i Deadline.

Pia Kjærsgaard siger at der ikke står noget i koranen om hvordan muslimske kvinder skal dækkes til. Her er imidlertid citatet fra den danske oversættelse af koranen af Ellen Wulff:

Profet! Sig til dine hustruer og dine døtre og til de troendes kvinder, at de skal trække noget af deres overklædning ned over sig [over hovedet]. Således vil de lettest blive genkendt [som rene hustruer] og ikke blive forulempet. Gud er tilgivende og barmhjertig.

I den engelske udgave:

O Prophet, tell your wives and your daughters and the women of the believers to bring down over themselves [part] of their outer garments. That is more suitable that they will be known and not be abused. And ever is Allah Forgiving and Merciful.

Alt i alt bliver der sagt, at den muslimske kvinde skal vise sig som ren ved at trække klæderne tæt om sig, så hun ikke bliver forulempet (voldtaget). Ved at den muslimske kvinde viser sig som ren (renhedsprincippet) er alle andre kvinder, der ikke bruger tørklædet, urene og dermed ifølge koranen ikke bedre værd end at slå ihjel. Så når en dansker møder en kvinde med tørklæde signalerer hun, at hun er ren og danskeren er uren og dermed vantro og skal slåes ihjel, hvis hun ikke omvender sig. Man kunne kalde det en omvendt jødestjerne. Jødestjernen symboliserede mindreværd i forhold til det tyske herrefolk. Tørklædet IS’s (islams) sejrsfane signalerer at man er ren og tilhører det muslimske herrefolk og at alle andre dermed er urene.

Sura 33. 59

Sura 33. 59

Se Pia Kjærsgaard i Deadline:
http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-713#!/06:10

10 comments

 1. Michael Unna

  Er der nogen der har læst Jaleh Tavakos blog i JP. Der er virkelig tale om pervertioner i forsvaret for den pædofile profet (hvis han da har eksisteret) Hun argumenterer perverst for dødstraf til en Iran, som helt etisk iorden har nedværdiget Deres pædofile perverse profet. Det er foragteligt at hun har en blog på JP, og kan kun forsvares pga ytringsfriheden. Islams mentale spændetrøje er ikke bare fordummende. Den er ond. En fordummende ond diktatorreligion

 2. roerne skal op

  Off topic, Men man nok bruges alligevel.
  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/09/03/lover-straffe-putin-assad-stotte

  IS lover å straffe Putin for Assad-støtte
  Opprørere fra IS truer angivelig med å styrte Russlands president og «frigjøre» Tsjetsjenia som straff for den russiske støtten til Damaskus-regimet.

  Til Natorøvhullerne og den danske forrædderi-regering.
  Hold snitterne lang væk fra Putin, og koncentrér jer om IS, for IS er langt farligere.

  Går Nato først i lag med Putin, har Nato tabt til IS. For så kommer IS og invaderer os, da vi har ofret alt på en evt krig med Rusland.

  Se blot på historien: Israel blev som historien viser, ødelagt af Romerne. Efter år 400, da romeriget gik i opløsning, kunne Israel efter ca 228 år ikke nå at opbygge en stærk stat, før Islammerne tilranede sig landet. (Al-Axa blev bygget år 628)

  Det samme vil ske hvis der opstår en krig med Rusland. Og hvad gør vi så med vores børnebørn.?
  Så kommer de til at leve under Islam’s åg.

  Det Fjolse Fogh er lige til skråt, og det er den handlingslammede Obama røv også.

  Til danske regering og folket, Tag jer sammen, der skal handles NU.

 3. Johanne

  Hvordan skal man kunne stole på en muslim?
  De har koranpåbud om at lyve, hvis det gavner deres guds sag.
  De skal lyve, for at forvirre fjenden, så denne ikke aner uråd.
  Det kaldes TAQUIA.

  • roerne skal op

   Johanne: For alt i verden. STOL ALDRIG PÅ EN MUSLIM.
   Lad aldrig dine børn gifte sig med en muslim, for de skal konvertere til islam inden de kan blive gift.

   Pigerne bliver behandlet som reelle fødemaskiner, og er ikke respekteret på nogen måder inden for Islam.
   Pigerne må giftes bort når bare de er 6 År, og fuldbyrdelse af ægteskabet nå hun bliver 9.
   Ud fra dette kan enhver fornuftig tænkende menneske se, at Islam er Pædofil.

   Grundloven’s §67 er dermed overtrådt, med regerings velsignelse.

 4. Rebekka Bøgh

  Helt enig.
  Jeg ønsker ikke at blive behandlet af en tørklædeklædt læge eller andet sundhedspersonale.
  I det hele taget ønsker jeg ikke at blive behandlet af en muslim, da jeg ikke kan være sikker på vedkommendes (reelle) hensigter.
  Hvornår vil vedkommende følge sin religions påbud?
  Kan man risikere at lægge sit liv i hænderne på en person, som har livsværdier, der er en direkte trussel mod min sikkerhed?
  Tørklæde og anden muslimsk beklædning bør helt bestemt forbydes i hele det offentlige rum!

  På den anden side kan man sige, at med tydelig muslimsk påklædning, er man ikke i tvivl om vedkommendes værdigrundlag.
  Men hvilke politikere, hvilke danskere kan overhovedet acceptere det værdigrundlag?

  Islam i Danmark burde være en saga blot!

 5. Lone Jensen

  Når en muslimsk kvinde har valgt at tage tørklæde – eller enden form for tildækning som f.eks. burka – så fortæller det os, at her er en rettroende muslim: en muslim, som viser, at hun har valgt at følge koranen med dens mange påbud.

  Tørklædet fortæller os, at vi, som jo i deres øjne er vantro, efter denne korans påbud skal dræbes, hvis ikke vi underkaster os deres gud – Allah. (sura 9, vers 5).

  Det muslimske tørklæde fortæller os altså, at vi er i fare.

  Har vedkommende muslim ikke allerede adlydt et påbud (sura 33, vers 59) ?
  Hvornår vil den troende udføre andre af koranens påbud?

 6. mette

  Jeg tror, at Pia gjorde alt for ikke at nævne Koranen omkring denne tørklæde debat – Det burde hun have gjort ! – I stedet gjorde hun opmærksom på, at det jo ikke er normalen i DK at gå med tørklæde – i hvert fald ikke de religiøse op-bundne – og hun fik da flettet ind undervejs, netop det, at det ER “en muslimsk uniform” får mange Danskere, ikke bare hende selv, opkastningsfornemmelser, når vi ser disse “hellige køer” – Jeg så også Ekstrabladets debat med hende den unge muslim – jurastuderende ? (er det for at hun en dag har position til at indføre Sharia?) – som kun kunne svare, at det var “et religiøst påbud” – (men “frivilligt”) – ligesom alt andet i Koranen – Kvinder med tørklæde ligger altså under for doktrinerne og er derved IKKE frie – for man må jo ikke tænke selv i Islam – Desuden synes jeg, at hun “talte ned” til Pia – (men selvfølgelig, hun er jo også en vantro) og så svarede hun ikke ordentligt på spørgsmålene og lavede sammenligninger, der var totalt ude i hampen! – Men alle de muslimer, der er indenfor politik, uden tørklæde og demokrater, kan lige så godt melde sig ud af sekten – De er jo overhovedet ikke “rigtige muslimer” – For man kan ikke bare tage den del af Koranen, der er fredelig, som man kan lide, og så skrotte resten – Det er hele pakken der skal effektueres – eller de kan ligeså godt omvende sig til en anden religion – Og hvis vi ser flere og flere tørklæder, så er det nok, fordi pigerne er bange for at blive chikaneret og/eller blive voldtaget – specielt hvis de bor i ghettoerne, hvor de jo efterhånden har fået indført “religiøst politi” – Der SKAL renses op i de forpulede Islamister – Det begynder at ligne Nazisternes fremmarch i 30erne – dengang var de kun de få, men de formerede sig kraftigt, takket være Hitler-jugend. Den samme tendens ser vi nu her, hvor de unge bliver hjernevasket af Imamerne og derefter melder sig som “Allahs krigere” – Utroligt at selvom de endnu kun er under 10 % af befolkningen, fylder de alt alt for meget i de negative statistikker !

 7. Thomas Christensen

  Det er riktig Anders. Men husk også på at islam tillater slavehold. Muhammed var en slaveeier. Muslimske kvinner ble kledt opp for å distanseres fra “slavetøsene” som de muslimske mennene holdt seg med. Altså: “kvinneundertrykkings-argumentet” når det gjelder
  Hijab, Niqab og Burka er ikke fullstendig. Dette er islamske uniformer. rett og slett.

 8. Sofus

  Hvorfor ikke gi’ dem “Kyskhedsbelter”, med kodelaas. Det kan lege lidt med deres hukommelse. For hjerne har de ikke.

  Og glem helt SAMVITTIGHED. Er man SAA ren lugter man da ikke.