Regeringen beskylder SIAD for at være ekstremistisk. Jyllands Posten, BT og andre medier hopper ukritisk på vognen.

Demo-Fredericia-march

Fredelige almindelige mennesker der står op imod ekstremisme bliver nu selv beskyldt for ekstremisme af regeringen, der prøver at redde sit forkromede projekt: muslimsk indvandring.

Vi har sendt nedenstående til Jyllands Posten. Idag sender vi til resten af medierne og går videre til regering og PET og forlanger at ekstremisme-prædikatet bliver taget af et lovligt parti.

Kaare Sørensen, du og Julie Mia Fogde har begået en artikel hvor SIAD bliver udnævnt til at være ekstremistisk.
http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7009421/rapport-15-ekstremistiske-grupper-i-danmark/
Ved godt at I har jeres informationer fra rapporten fra SFI, men en journalists hovedopgave er vel – som den almindelige befolkning opfatter det – at være sandhedsvidne og stille sig kritisk overfor meningsmålinger, udsagn og rapporter der ikke dokumenterer deres påstande. Derfor rammer det jer som journalister og Jyllands Posten som helhed, at I medvirker til at bringe sådanne falske oplysninger til torvs.
En organisation som SIAD er selvfølgelig en torn i øjet på regeringen som ikke ønsker deres forkromede muslim-indvandrings projekt ødelagt og især da ikke nu, hvor der viser sig at være rigtig mange muslimske ekstremister i Danmark hvor over 100 af dem har været i Syrien og nogle af dem har kæmpet side om side med Islamisk Stat. Derfor finder vi at dette er et belejligt taktisk indfald fra SFI at føje SIAD – som netop bekæmper ekstremister både på såkaldt højrefløj og venstrefløj og især den islamiske ekstremisme – til listen over ekstremister.

Hvad er iøvrigt SFI? Hvem har udpeget de medlemmer der sidder i rådet? Hvor mange er de? Er det ligeligt fordelt med politiske holdninger, alder, køn osv.? Er det ikke også noget som hæderlige journalister burde undersøge nærmere, når de nu fremstår som rene meningsdannere og prædikat-stemplere?

Vi spørger nu direkte jer som journalister, om I har bevis på at SIAD har brugt vold eller opfordrer til vold på noget som helst tidspunkt? Og husk at der kun findes én talsmand som kan udtale sig på SIADs vegne og det er jeg som formand. Glæder mig til at I får sandheden på bordet. Står gerne velvilligt til rådighed for et interview.

Venlig hilsen
Anders Gravers
Leder af SIAD og SIOE
Tlf: 96771784
Mobil: 24892441

3 comments

  1. Pingback: Kære medlemmer og støtter – tid til status | Stop islamiseringen af Danmark
  2. Søren Lindgreen.

    Rigtig godt du tager afstand fra fra prædikatet højre radikal ekstremisme vedrørende SIAD. Partiet er jo alene udtryk for sund fornuft og modstand mod den igangværende ødelæggelse af de værdier, det danske samfund er bygget op på. SIAD tager afstand fra vold og har aldrig benyttet vold.