Kære medlemmer og støtter – tid til status

Anders_Herning031211Så er SIAD blevet udskreget som ekstremistisk selvom hele SIADs grundidé er en klippefast tro på demokratiet som vi kender det idag, dog ønsker vi flere folkeafstemninger. Vi følger altid loven til punkt og prikke, er uvoldelige og opfordrer aldrig til vold. Trods det er det lykkedes en flok forskere i statens sold, at udnævne SIAD som ekstremistisk. Det eneste eksempel de giver er at vi holdt en demonstration til fordel for jøderne på Nørrebro.

Jeg har været uarbejdsdygtig nu i 2½ måned p.gr.a en bilulykke, men er nu på benene igen og øger aktiviteterne her i efteråret og vinteren over.

For første gang i lang tid er der en masse nye mennesker, der har fået øjnene op for hvad der foregår. Det takket være det muslimske segment i Danmark, som med udtalelser og handlinger endelig har fået en stor del af befolkningen til at vågne lidt op. Islamisk Stats koranbaserede uhyrligheder på kristne og vantro har fået selv hærdede politikere og journalister til at vågne op, men de vil ikke indse at det er islam der er problemet. De har jo som sædvanligt retorikken iorden, så deres projekt med endeløs muslimsk indvandring kan fortsætte. De kommer med halmstrå som “nu er der også muslimer der vil demonstrere mod IS” og “de moderate muslimer er jo slet ikke på den måde” osv. Man skal bare vide at hvis man deltager i en muslimsk demonstration mod IS, kan man stå sammen med nogen, der er ligeså slemme eller måske værre, end dem man demonstrerer imod, da shia muslimerne og Hizbollah tilhængerne i Danmark også er imod IS, som er sunnier.

Som formand vil jeg gøre mit til at få renset SIADs navn for ekstremist-stemplet. Jeg skriver nu i første omgang til aviserne, derefter til SFI og Socialministeriet, regeringen og PET. Alle organer der har været med til at smæde SIAD. Jeg fortsætter indtil det lykkes.

Læs hvad vi foreløbigt har skrevet om emnet og følg med her på siden.

https://siaddk.wordpress.com/2014/09/10/regeringens-direkte-angreb-pa-siad-efter-devisen-skyd-budbringeren/

https://siaddk.wordpress.com/2014/09/11/siad-erklaeret-ekstremistisk-for-at-sta-op-for-joderne-pa-norrebro/

https://siaddk.wordpress.com/2014/09/09/regeringen-beskylder-siad-for-at-vaere-ekstremistisk-jyllands-posten-bt-og-andre-medier-hopper-ukritisk-pa-vognen/

Anders Gravers

4 comments

 1. demokraten

  Ingen af de landsdækkende medier, eller de lokale her i området, har dementeret påstanden om at SIAD skulle være ekstremister. Så de er ikke særlig imponerede over Anders Gravers’ krav om at få sin forenings “gode” navn renset. Hvilket er ret så forståeligt.

  At SIAD bliver sat i bås med både AFA og nazier + ekstreme muslimer er i bund og grund logisk. Disse grupper har en ting til fælles: Blindt had.

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Den såkaldte “demokraten” – Tonni Christensen blandt venner – skulle tage at sætte sig lidt bedre ind i sagerne. At medierne ikke dementerer for os er ingen overraskelse, da det er medierne der har været med til at dæmonisere SIAD. Uden mediernes løgne havde de såkaldte forskere aldrig kaldet os ekstremister. Mener stadig at de har et kæmpe forklaringsproblem, da det eneste de kunne finde på os var at vi stod op for jøderne til en demo i København. Men vi bliver åbenbart dømt ekstremister fordi vores moddemonstranter er voldelige. SIAD har aldrig været voldelige eller opfordret til vold.
   Anders Gravers

 2. Søren Lindgreen.

  Godt formanden for SIAD ikke accepterer prædikatet “højreekstremistisk”, som SIF benytter om partiet. SIADs kamp for at bevare demokratiet og de vestlige værdier, vores samfund er bygget op omkring, sker med baggrund i sund fornuft, viden og indsigt i islams politiske ideologi og samfundsundergravende virksomhed.

  Vanskeligheden ligger i at så få ikke-muslimer har tilegnet sig viden om islams magtideologiske undertrykkelse af alt ikke-muslimsk. SIADs kamp er ikke vendt mod mennesker, men mod disse ideologiske holdninger.

  SIAD kæmper for at bevare det danske folkestyre. Der er idag uendelig mange tegn på, at muslimer, måske især de yngre generationer, ikke ønsker integration, derimod parallelsamfund.

  Det er udmærket at IS adfærd har fået mange op af stolen. Det er bare ikke godt nok, hvis man alene fokuserer på IS og ikke de forskrifter i islam, som IS følger. Hadithen beskriver netop Muhameds adfærd ved tilbagekomsten til Medina, og det er Muhameds adfærd IS følger nøje. Muslimers handlemåde over for ikke-muslimer er bestemt af hvor mange de er, hvor megen indflydelse de har.

  Der er kun et islam, som ikke kan gradbøjes eller ændres. Alle de tilforladelige korancitater, om sameksistens og ingen religionstvang, stammer fra Meccatiden, hvor Muhameds skare var forsvindende lille. Alt ændrede sig i Medina. Man skal huske, at senere koranvers ophæver tidligere vers.

 3. Michael Unna

  Ja der var også en masse ekstremistiske politikere fra folketinget som gjorde det samme, efter Abu bilal (bilalfarmand oversat) havde sagt hvad han og alle de andre mener om jøder. (i Berlin). Men de naive vil jo gerne dele sol og vind lige :-).