Leder – Foruroligende nyt

Anders_Herning031211Det kommer ikke bag på SIAD, at Danmark er ved at føles utryg for mange mennesker. Ansatte og brugere af Kokkedal station har i lang tid været utrygge p.gr.a muslimske bandemedlemmer. Nu er det en 7 Eleven der har måttet lukke om natten fra kl. 22 til 6, p.gr.a trusler mod personale, kunder og de togrejsende. Politiet siger, at de gør hvad de kan, men problemerne starter op igen med det samme politiet er kørt. Folk i området begynder at miste tilliden til politiet. Lokalpolitikerne kender også til problemerne og er rystede over, at politiet ikke kan gøre noget ved den dominante opførsel fra de muslimske bander. Det er især Loyal to Familia der har sat sig tungt på Nordsjælland, så problemerne er ikke kun i Kokkedal men Nivå og Helsingør er også ramt.

Når vi har så kæmpe store problemer med muslimske bander, der nu har forbundet sig med de islamiske miljøer, er det kun en tåbe der ikke tænker på hvordan det så ikke bliver i fremtiden. Det har flere muslimske bandemedlemmer svaret på på DR2 i TV programmet “En araber kommer til byen” hvor de siger “Hvis I synes I har problemer med os nu, så vent til næste generation kommer, de er meget værre end os og hader danskerne mere.”

Regeringens eftergivenhedspolitik overfor indvandrere er katastrofal for borgernes sikkerhed. Politiet har mere travlt med at skulle kradse 600 millioner kroner ind ved at udskrive bøder, hvilket de er pålagt af regeringen. Det betyder selvfølgelig, at de vil have travlt med at give almindelige danskere bøder, for at gå overfor rødt og andre trafikforseelser, end at gøre noget ved banderne, som både politi og regering åbenbart er bange for, da man intet gør for at få banderne af gaden. Der er ingen konsekvens.

Det er der heller ikke overfor udviste kriminelle. De melder ikke tilbage til Asylcentret i Sandholm og hver gang de ikke gør det bliver der rejst sigtelse imod dem, men ingen tiltale. Danny Abdalla der er udvist af Danmark for vold, afpresning og narkokriminalitet, sidder og griner af de danske myndigheder oppe i sin lejlighed i Frederikshavn. Han siger, at han ikke længere gider at melde sig til Asylcentret i Sandholm. Han er ikke alene om denne atitude, 42 andre udviste gider heller ikke. De har – bare i år – tilsammen fået 3000 sigtelser på halsen, p.gr.a at de ikke melder sig til myndighederne, som de skal.

Det var så de udviste som regeringen åbenbart ikke mener skal overholde loven. Regeringen synes åbenbart ikke vi har uregerlige muslimer nok eller voldelige og truende bandemedlemmer nok, da Danmark nu ligger på 2. pladsen for steder, muslimske flygtninge ønsker ophold i. Sverige er selvfølgelig på 1. pladsen, men selv Sverige har ikke så let til familiesammenføringer som Danmark. Derfor vælger mange syriske mænd nu Danmark, fordi de i løbet af 2 måneder kan få deres familie herop igennem familiesammenføring. Der er endda områder i Syrien, hvor folk fra bestemte områder rent administrativt allerede har fået opholdtilladelse i Danmark, før de overhovedet hører om landet. Man kan sagtens forestille sig hvordan denne familiesammenføringspolitik pludselig løber over hovedet på regeringen, ligesom alle andre tiltag de har lavet med og for det muslimske fødselsoverskud, de slæber til landet – som om vi ikke har rigeligt med dem, vi allerede har. Vi har jo allerede 100 potentielle terrorister til at gå rundt i blandt os og som kan rekruttere endnu flere. De 100 potentielle terrorister er de muslimer, der har kæmpet for bl.a. Islamisk Stat i Syrien, hvor de fleste nu er tilbage og går rundt blandt os. En af disse blodtørstige IS-krigere, der har boet i Danmark, poserede for nylig foran en flok afhuggede hoveder på et stakit. Igen er regeringen fuldstændig ligeglade med, at de render rundt iblandt os, det er nærmest som om, at de ønsker at de skal udføre noget her i landet, for der er ingen konsekvens for at tage til Syrien og bekæmpe de vantro og skære hovederne af dem.

Når man tænker på terrorangrebet i Mumbai, hvor en lille flok fanatiske muslimer gik rundt og myrdede tilfældige indere de stødte på i bybilledet, tænk så på hvad 100 personer kan lave af terrorangreb i et lille land med kun 5 millioner indbyggere. Det er fuldstændigt ansvarsløst, at regeringen ikke for længst har interneret/fængslet IS-tilhængere i Danmark. IS har erklæret Danmark krig, fordi Danmark har tilsluttet sig USA i bestræbelserne på at bekæmpe IS. Til regeringens orientering har krigsførende nationer altid interneret det lands statsborgere, der har erklæret nationen krig, da de kan påføre landet ubodelig skade indefra. Tyskere og japanere bosiddende i USA og England var interneret under 2. verdenskrig.

Hvis vi skal gøre noget ved dette enorme problem for Danmark, bliver den almindelige dansker nødt til at reagere nu, ellers sker der intet og så vil tingene kun blive værre og værre, hvilket vil betyde at vores børn og børnebørn vil komme til at leve under kummerlige forhold- hvis de overhovedet vil blive ladt i live. Jeg blev for et par dage siden ringet op af en veltalende muslim, der fortalte mig, at Danmark ikke er danskernes land men derimod Allahs og derfor havde muslimer mere ret til landet, end vi har som ikke-muslimer.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

6 comments

 1. Anonym

  I en årrække er jeg blevet gjort nar ad, stemplet som ignorant, som dansk racist, når har jeg sagt til mine nærmeste at problemstillingen Muslimer i DK på sigt ender med Borgerkrig. For sådan BLIVER det, når politikerne i så lang tid har åbnet sluserne for det modbydelige pak.

 2. roerne skal op

  Nyt på tapetet.

  Lidegaard udløser dansk strid om Israel.

  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7042996/lidegaard-udloeser-dansk-strid-om-israel/

  I et interview med Jydepotten vurderer Lidegaard, at manglende skridt fra Israel denne gang vil føre til, at både EU og den danske regering vil påbegynde en diskussion af muligheden for at indføre egentlige sanktioner mod Israel, og han vil selv tage sagen op på det næste møde mellem EU’s udenrigsministre, hvis fredsforhandlingerne endnu en gang ender uden fremdrift og indrømmelser fra begge parter i konflikten.

  Hvor meget lort kan han ikke nå at lave, inder han bliver udskiftet ved der kommende valg. ??
  De Radikale er fjolser uden lige. !!

 3. roerne skal op

  Vedrørende videoen:

  Danske (Ritzau) og Svenske aviser har ikke tidligt torsdag den detalje med halshugninger og ISIS flag med, selvom den er fuldt tilgængelig, hvis man læser engelsk.

  I mellemtiden har Christiansborg – her 13 år efter 2001 -valget – TRETTEN ÅR! – travlt med at hælde mere og mere islam ind i Danmark. Antallet af indvandrere på førtidspension er eksploderet. Det får disse Sariamagere 60.000 kroner om måneden plus fryns og pension for. Plager Fanden dem, eller hvad sker der?

  800 police officers have searched homes in Sydney and Brisbane this morning in the largest terror raids in Australian history. Sources in Canberra have told that a terrorist cell was close to launching an attack on Australian soil that could have included beheadings or mass shootings. The alleged intention was to film the act and then post it to social media, with the victim’s body draped in an Islamic State flag. Police executed search warrants on 12 properties in Sydney.

  Prime Minister Tony Abbott told the media on Thursday a senior Australian member of ISIS was providing “networks of support back in Australia to conduct demonstration killings here in this country”. “So this is not just suspicion, this is intent and that’s why the police and security agencies decided to act in the way they have,” he said.‘Beheading or mass shooting’ was planned on Australian soil, Terror cell ‘planned to behead a random member of the public on a Sydney street’: 800 police detain 15 suspects in Sydney and Brisbane.

 4. roerne skal op

  Hvis vi skal gøre noget ved dette enorme problem for Danmark, bliver den almindelige dansker nødt til at reagere nu.

  Det har du evig ret i.
  Der er bare den hage ved at, gøre noget ved problemet nu, ikke kan gøres med fredelig midler, for her tror jeg, at toget er kørt.

  Som jeg skrev sidst, mht. Grundloven, ses det endda ganske tydelig at, fredelige midler ikke hjælper en meter, Sariapolitiet har vi på nakken hver gang, hvad endten det er fredelig eller ufredelig. Nu det der med ufredelig, der har vi jo ikke beskæftiget os med nogen sinde, derfor er det sååååååå nemt for Sariapolitiet at få os fjernet.

  Demokratiet i Danmark er for slap, Dens vælgere stemmer med hovedet under armen, vælgerne kan så dermed betragtes som halshugget.
  Så der er kun een løsning: I min optik må vi selv til vaflerne. !!

  Det gør ondt at sige det, men jer tror det er realiteten. !!

  Se blot på §67,§79, §80, som jeg har beskrevet.

  Australien: Politiet forhindrer muslimske terrorplaner bl.a. offentlig halshugning.

  Tyrkiet leverer militære forsyninger og transport med tog til ISIS?

  http://kurdishquestion.com/kurdistan/west-kurdistan/turkey-is-supplying-munitions-by-train-for-isis-military-attacks-on-kobane.html

  Det siges, at ISIS har 47 tyrkiske gidsler, som stammer fra den tyrkiske ambassade i Mosul, og at de derfor har krammet på tyrkerne?

  Smid tyrkiet ud af NATO og sæt Israel ind i stedet. desuden bør der holdes et bedre venskab med Putin.
  For hvis man gør det, kan putin hjælpe os når det brænder på.

  Som det er nu, er det utåleligt i det lange løb, da der så er fjender på de to sider, ØST og SYD.
  SYD kan vidst være nok, da den islamiske befolkning bare kommer anmasende. det gør putin jo ikke.
  Men putin kan da bare lukke for gassen, samt luftkoridoren over sibirien, så vil EU komme til kort.
  De høje herrer i EU, nej De arogante skiderikker fatter ikke en meter.

  Iran, Islam er langt farligere end Putin, så skiderikkerne i EU skal tage og stikke piben ind. Ukraine er det ikke vær at blive uvenner for , da det er Rusisk.

  En krig kan lettere styres på et front, (SYD), end to fronter, (ØST og SYD). TO front´s krigen taber vi, medens vi vinder krigen med ET front.

  • roerne skal op

   Ja, OG Søren Lindgreen.
   Har du nogle ideer, hvordan det skal kunne løses. Vi skal jo nå toget selv om den er stukket af.
   Det skal gå stærkt for toget skal indhentes for at det kan lykkes fredelig. 🙂