Skal danskere slagtes af IS fordi politikerne er feje?

Nu - som i Muhammeds tid. Ikke et komma er ændret i koranen - ikke en handling er ændret.

Nu – som i Muhammeds tid. Ikke et komma er ændret i koranen – ikke en handling er ændret.

Løkke, ryd op hjemme før du rydder op ude.

Lars Løkke Rasmussen er nu klar til at sende Danmark i direkte krig med IS, hvilket bl.a kan læses på TV2. SIAD er ikke uenige med Løkke om at IS skal bekæmpes, vi mener de skal udryddes, men når man ikke tør tage den fulde konsekvens af sine handlinger, bliver det folk herhjemme i Danmark, der kommer til at betale prisen.

Hvis dette skulle gøres på den rigtige måde, skulle alle muslimer uden undtagelse interneres, fordi vi ikke ved hvem af muslimerne der støtter IS. Derfor er de alle en sikkerhedstrussel mod et krigsførende land som Danmark. Dagen efter det første krigsfly har bombarderet, kan grupper af IS-tilhængere gå rundt og halshugge og skyde tilfældige danskere som hævn. Som det nu er kommet frem, er der kun to ud af 14 adspurgte moskeer der tager afstand fra IS, så det kan være en kæmpestor andel af de “danske” muslimer der støtter IS.

IS har IKKE voldtaget islam, som Løkke påstår. Hans udtalelse beviser, at han ikke har sat sig ind i islam, som han giver sig ud for at have gjort og det er utilgiveligt for en politiker, der gerne skulle fremstå troværdig. Hvis han satte sig ind i islam, ville han vide, at IS følger koranen til punkt og prikke. Intet af det de gør, er uforligneligt med koranens ord. Intet af det de gør, er uforligneligt med Muhammeds gerninger på sin tid. Muslimerne skal nemlig ikke kun følge koranen, de skal også følge den såkaldte profet Muhammeds eksempel. Hvis man læser Ibn Ishaq – en af de mest anerkendte hadith-fortællere – vil man forstå, at Muhammeds liv er en fundamental del af islam og står som et eksempel for rettroende muslimer. Hvis Muhammed havde levet idag, havde han været leder af IS og det ville være nøjagtig de samme uhyrligheder, der ville blive begået. Læs her:
https://siaddk.wordpress.com/2014/08/23/isis-lever-til-fulde-op-til-muhammeds-liv-og-gerninger/

Summasummarum: Vi har med en politiker at gøre, der foregiver at kende til islam, ved at sige at IS voldtager islam. Det gør de absolut ikke, de følger koranen og muhammeds gerninger ned til mindste detalje. Det er tydeligt at Løkke med sin udtalelse fejt forsøger at smyge sig uden om sit ansvar, for på den måde slipper han for at internere danske muslimer, fordi han maler det billede at muslimerne jo kun er ofre, idet IS har voldtaget deres religion. Han forsøger at binde folk en løgn på ærmet om islam, men sætter samtidig alle danskere i skudlinien med sin fejhed.

Vi holder Løkke og alle politikere ansvarlige, hvis IS foretager terror mod danskere og danske interesser, fordi man ikke turde tage skridtet fuldt ud og midlertidigt internere alle muslimer i Danmark. Amerikanerne og Englænderne internerede samtlige tyskere og japanere under 2. verdenskrig. Denne krig har ikke mindre farlige modstandere end dengang.

Læs Løkkes udtalelse her

7 comments

 1. Jesper hansen

  En af mine Muslimske kolleger fra det tidl.Jugoslavien fortalte mig i dag at Muslimerne fra Mellemøsten ikke har rykket sig en meter de sidste 1200 år,så den med at verden er vokset fra jer,voks med eller,det hænger ikke sammen

 2. Feralchild

  Til hr. Fucking Kæft og din kæft er imponerende! Tomme tønder buldrer højest! Hvis du ikke har noget mere velbegavet at ytre dig med, end et ubehersket raserianfald og nogle omtågede forestillinger om at IS, som ønsker at samfundet, også dit, vender tilbage til sen jernalder, er det nye hit i verden. Hr. Fucking Kæft. Du skulle vende tilbage til den fængselscelle og det kriminelle miljø med alle dine homies, som det tydeligt fremgår af dit sprog og tilsyneladende livsholding, at hvis man bare er sindssyg nok og aggressiv nok, så har man også automatisk ret – eller også skulle du finde dine mellemøstlige homies blandt de kriminelle bander, der smadrer verden, og tilbyde din store ubegavede kæft til sagen.

 3. Feralchild

  Jeg læste en artikel om en amerikansk socialforsker, der i en omstridt bog nøjagtig redegør for hvordan europæiske politikere, nogen dem, desværre dem, der bestemmer, sælger os til islam, islamistiske bagmænd og lignede bevægelser for billig olie. Både alle eksemplarer af den udgave, der udkom i Europa og forfatteren er sporløst forsvundet. De sidste, der blev set i nærheden af ham, blev set ved et tilfælde af en indfødt svensk pusher, der genkendte ham og så at han stod og prøvede at slippe væk fra noget politi, der gjorde ham det klart, at enten rejste han fra Europa eller også døde han. Da pusheren hørte det, smuttede han langt væk fra Sverige og tør ikke komme tilbage. Hvis det er noget om det, så tør jeg ikke blive i Danmark mere, ikke med min kristentro og min friheds og demokrati trang. Så damper jeg af med min stemme og mine penge.

 4. mette

  Hr/fru “Hold nu fucking kæft”! – hvis der er nogen, der er uintelligent, så er det folk som dig, der lever med lukkede øjne og ikke GIDER at sætte sig ind i virkelighedens verden – læs Koranen, kvaptorsk – og så er det for øvrigt ikke kun “nordjyske bønder” men masser af Byboer, der har studeret ideologien Islam – indtil da burde du gøre som dit alias siger !

 5. roerne skal op

  Skal danskere slagtes af IS fordi politikerne er feje?

  Nej Anders, Vi fremskaffer selv issenkrammet inden der bare er en smule optræk til det.

  Til Stop islamiseringen af Danmark.
  Denne, Hold nu fucking kæft er da kun en luset muslim og dette svin lever på lånt til her i dk.

 6. HOLD NU FUCKING KŒFT!

  Gider I ikke godt holde jeres forbandede kœft I uintelligente, Nordjydske bønder! Verden er vokset fra jer, så enten voks med den eller hold jeres fucking kœft! Forbandede bonderøve!

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Kære hr. Hold nu fucking kæft. Ja, sandheden kan være hård at bære. Som Kaj Munk sagde: “Sandheden er ikke rolig og værdig og ophøjet, den bider og river og slår. Sandheden er ikke for forsigtige folk. De skal ikke have sandhed, men sofa”