Et æret SIAD-medlem fylder rundt.

Kirsten Madsen her til demonstration mod den tyrkiske moske i Horsens.

Kirsten Madsen her til demonstration mod den tyrkiske moske i Horsens.

Kirsten Madsen fylder 80 år d. 27.sep.

SIAD vil i den anledning ønske en af SIADs stærkeste kvinder et hjerteligt tillykke.

Kirsten Madsen sluttede sig til SIAD i 2005, da hun kom til os og sagde, at hun havde læst om os i Nordjyske og set os i TV2Nord. Hun bakkede op om, at det var en vigtig kamp og stillede sin viden, arbejde og tid til rådighed for SIAD, og har siden været et af de mest arbejdsomme, beslutsomme, viljestærke, ukuelige og modige medlemmer.

KM har deltaget i de fleste demonstrationer, vi har afholdt her i landet. Hun har utrætteligt delt foldere og andet materiale ud og altid med godt humør og et smil på læberne, trods den modstand man møder, når man har den ubehagelige pligt, at informere sine medborgere omkring islam og islamiseringens modbydeligheder.

KM har været med, når det har gået hårdest til, bl.a var hun med, da SIAD blev udsat for attentat i København sammen med flere andre SIAD folk. KM blev slået ned med jernstang af to autonome, der stod afventende bagefter, for at se om hun rørte sig, så hun kunne få flere slag. KM kom senere ambulant på hospitalet og blev syet med seks sting og tog derefter alene toget tilbage til Nordjylland. Attentatet afskrækkede hende ikke, tværtimod, hun har ufortrødent arbejdet videre for sagen.

Vi der kender KM er glade for at arbejde sammen med hende, da hun altid er positiv og har målet for øje. Mange unge mennesker af idag kunne lære rigtig meget af KM’s mod, vilje og beslutsomhed.

Et rigtigt hjerteligt tillykke fra SIADs styrelse til Kirsten Madsen.

3 comments

 1. roerne skal op

  Tillykke Kirsten Madsen, Godt klaret.

  Men alligevel en fed nyhed.
  http://jyllands-posten.dk/aarhus/politik/ECE7059681/politiet-kritiseres-for-nyt-bederum/

  Politiet kritiseres for nyt bederum

  Østjyllands Politi har netop oprettet et bederum efter ønske fra en håndfuld muslimske medarbejdere. Det har skabt stor debat og møder hård politisk kritik. Justitsministeren bliver nu involveret i sagen.

  Østjyllands Politi har i sidste uge oprettet et bederum på politigården i Aarhus for at imødekomme et ønske fra en håndfuld muslimske medarbejdere, der gerne vil bede en bøn i arbejdstiden.

  Der er mere.
  Så ved man da, når det er dukumenteret, hvad skattekronerne går til. Man både harmes og væmmes.

 2. Sofus

  Et rigtigt hjerteligt tillykke til Kirsten Madsen paa dagen.
  Det kan KUN blive bedre i Danmark………….uheldigvis.
  SIAD laenge leve.