Politikerne har trukket den trojanske hest ind i Europa.

Får Glistrup ret? Vil muslimerne strømme ud af deres grøntsagsforretninger og DR og slå danskerne ihjel? Her er det en kristen mand der får halsen skåret over af IS.

Får Glistrup ret? Vil muslimerne strømme ud af deres grøntsagsforretninger og DR og slå danskerne ihjel? Her er det en kristen mand der får halsen skåret over af IS.


Mon vore politikere har overvejet om flygtningestrømmen af fortrinvis unge mænd fra Syrien kunne være IS, der skubber en Trojansk hest ind midt i blandt os?

Mon ikke IS vidste, at de ville blive angrebet af vesten, da de skar halsen over på engelsk og amerikanske gidsler, og derfor allerede havde benyttet sig af vestens svage flygtningepolitik til at få en masse krigere på plads i Europa, som så på en given besked fra IS kan begynde at myrde løs?

Vågn så op politikere! IS har erklæret os krig! De er en taktisk god og skånselsløs modstander, så derfor begynd at internere alle muslimer i Danmark, indtil vi har fundet ud af, hvem der er hvem.

De fylder stadig den trojanske hest op:
http://nyhederne.tv2.dk/udland/2014-09-30-tv-2-i-milano-et-paradis-for-menneskesmuglere

5 comments

 1. Pingback: Leder: Hvilke stoffer er vore politikere på? | Stop islamiseringen af Danmark
 2. roerne skal op

  Denne video siger sig selv
  og er den der ikke mere har jeg den.

  Muslim Burns 11 Year Old Girl Alive, For Wearing Lipstick Horribelt

  De muslimske svin tér sig værre end dyr.

 3. roerne skal op

  Ækle Muslimer.
  Muslimer er værre end svin. De er møgdyr.

  Britiske foreldre sang barnesang om gris, ble kastet av bussen

  Et britisk par, Nick Barnfield og Sarah Cleaves, skulle reise med sin datter Heidi på en buss fra Sheffield til Doncaster da deres 15 måneder gamle jente begynte å gråte. Paret, som bor i Rotherham, forsøkte å trøste barnet ved å synge en kjent britisk barnesang om Peppa Pig, en tegneseriefigur. De ble kastet av bussen. Ikke fordi de sang for høyt, men fordi de sang om en gris.

  Paret begynte å synge sangen i et forsøk på å muntre deres datter opp, men sier de ble stemplet som rasister av en annen passasjer og fikk beskjed om å gå av bussen av sjåføren, skriver den britiske avisen Daily Mail. Paret hevdet kvinnen, som de sier var iført hijab, reagerte på sniffelyden i sangen og hevdet at de harselerte med at muslimer ikke spiser svinekjøtt.

  Hun klaget til bussens sjåførsom fortalte paret at det ville være «lettere» for dem å gå av to miles fra sitt hjem. «Vi var veldig flaue, skamfulle og lei oss. Vi ikke hadde ikke gjort noe galt, bare prøvet å gjøre vår lille jente glad. ‘Det var ydmykende, sier de til avisen.

  ”Damen kom opp til oss og ganske aggressivt begynte hun å fortelle oss at vi var uansvarlige foreldre, og at det var rasistisk å synge sangen. Hun gikk opp til bussjåføren og fortalte ham at vi var rasistiske mot henne, og hun var ikke fornøyd. Sjåføren kom bort til meg og sa at vi måtte gå av bussen eller måtte politiet komme,” forteller de til den britiske avisen.

 4. roerne skal op

  »Tyrkiet holder med Islamisk Stat!«

  Selv om Tyrkiet har meldt sig i koalitionen af kernelande, der vil nedkæmpe Islamisk Stat, ser tyrkiske soldater passivt til fra grænsen, mens de hellige krigere fordriver kurdere fra deres landsbyer.

 5. Søren Lindgreen.

  Politikernes ligegyldighed omkring hvad der sker i DK er fortvivlende. Der er ingen styr på, hvem vi lukker ind, og det kan sagtens være jihadister. Det forværres af vi sender fly til mellemøsten, hvor det er fuldstændig umuligt at vide hvem der støtter hvem.