Muslimske særkrav beviser islams indbildte overlegenhed

politigaard_aarhusPolitiet i Århus har indrettet bederum til muslimer, altså til islamtilhængere.
Har politiet i Århus også indrettet bederum til kristne, hinduer, buddister, ateister, asa-troende, moonbevægelsesmedlemmer, scientologister og jeg ved ikke hvad?

Lige ret for alle? ( Der må naturligvis være afsat midler til sådanne nødvendige ting – her er der vel ikke nedskæringer!)
Har muslimer i Århus politi krævet et bederum?
Er de muslimske politifolk i Århus rettroende muslimer, som ganske enkelt ønsker at følge koranen med alle dens lovregler?
Har politiet i andre byer været ligeså ”venlige” og” imødekommende” over for islamtilhængende ansatte?

Da det fra officiel side ønskes, at indvandrere skal indgå i alle funktioner i et antal svarende til deres andel af befolkningen, ja så må indvandrerne (læs: muslimer) være repræsenterede i alle offentlige instanser.

Ingen kender antallet af muslimer i Danmark, for det må ikke opgøres, men befolkningsgeografer anslår efter bedste evne antallet til at udgøre væsentligt mere end 10% af befolkningen i Danmark. Med den nye tilstrømning af islamtilhængere fra bl.a. Syrien nærmer vi os sandsynligvis 15%.
Har politiet i Århus levet op til ønskerne og ”opnået” den ønskede procentandel af mandskabsstyrken?

Har PET opfyldt ønskerne?
PET har måske for længe siden indrettet bederum til alle de muslimske ansatte?

Forsvaret har vel også for længe siden indrettet bederum til de muslimske soldater? Ellers kommer der nok meget snart et krav fra muslimsk side.

Har kongehuset været forudseende og allerede nu på Amalienborg reserveret et rum – et bederum – til muslimske ansatte? Måske har kongehuset for længe siden indrettet sådant et bederum, da kongehuset jo har mange venner i den muslimske verden – feks. kongefamilierne i Jordan og Saudi Arabien.

Med det kendskab til islam, som offentlige myndigheder og politikere udviser, må danskerne forudse en fortsat stigning af antallet af islamtilhængere i Danmark – for den sags skyld i hele Europa!

Måske kommer danskerne i mindretal i eget land inden for 40 til 50 år.

Men inden da har vi allerede over alt indrettet os efter islamtilhængernes ønsker og ikke blot indrettet bederum, afskaffet kors i sygehuskapeller, indført halal-kød osv., men har også underkastet os alle de øvrige islamiske lovregler.

Eller hvad tror du?

En læser

2 comments

  1. Poul Berg

    Islam er jo fredens religion. Det må passe, når selv Hussein i Det Hvide Hus siger det.
    Men så sker der noget her. En tidligere muslim fortæller Obama, hvordan tingene hænger sammen.
    Se denne film: