Den naive politiske korrekte elite

koran_blod
Alt for mange af de politisk korrekte utopister samt de politisk korrekte embedsmænd som rådgiver politikerne, ved absolut intet om muhammedanismens sande og hæslige fjæs! Og derfor bliver resultatet som det er. Mange af de politisk korrekte politikere er stort set heller ikke bedre!

At hævde at både Koranen og muhammedanismen repræsenterer alt det, som man i almindelighed betragter som det der er smukt i livet, ja det er lige så naivt som at tro på indholdet i en pæn og nydelig fotoillustreret turistbog om Tyskland eller USSR fra 1937! Disse gamle turistbøger som i midten af 1930’erne blev trykt og udgivet i både Tyskland og USSR, hvoraf enkelte har overlevet helt op til idag, var klinisk renset for fotos af kz-lejre, hemmeligt politi og andre statslige terrorinstrumenter!

Naiv eufori baseret på ønsketænkning har forvandlet sig til voldsomme tømmermænd
Alle de naive politisk korrekte elementer med præsident Obama og Hillary Clinton i spidsen, hyldede “Det Arabiske Forår” i 2011 til langt op over skyerne, ligesom man i 1968 hilste “Foråret i Prag” velkomment. Men ak! Den muhammedanske verden er ikke den Vestlige verden, for i den muhammedanske verden findes der ingen fredelige idealister som Alexander Dubček, idet Alexander Dubček var et produkt af den Vestlige og Kristne civilisation.
Hvor “Foråret i Prag” i 1968 med Alexander Dubček i spidsen, havde meget dybe rødder i Thomas G. Masaryks civiliserede demokratiske forfatning for Czekoslovakiet fra 1918, så havde det “Arabiske Forår” som fejede gennem store dele af den muhammedanske verden i 2011-12, lige så dybe rødder i muhammedanismen og Koranen.
Men forskellene på det idegrundlag som Thomas G. Masaryks Czekoslovakiske demokratiske forfatning fra 1918 og indholdet i Koranen som muhammedanismens lære bygger på, er lige så store som dag og nat.
Hvor Thomas G. Masaryk og hans demokratiske forfatning for Czekoslovakiet fra 1918 repræsenterede frihed og demokrati, ligeså repræsenterer Koranen og den muhammedanske lære undertrykkelsen og diktaturet.
De politisk korrektes naive eufori over det “Arabiske Forår”, har forlængst lagt sig, nu hvor det Arabiske Forår forlængst har forvandlet sig til en sand Arabisk Fimbulvinter, begynder tømmermændene for alvor at dunke inde i de politisk korrektes hoveder, ligesom dagen derpå efter en gevaldig druktur ude i byen i de sene små nattetimer!

Rædselsorganisationen Islamisk Stat er et produkt af mumammedanismen og nu hvor de fleste af de gamle sekulære regimer er blevet styrtet i Mellemøsten og Nordafrika, er Islamisk Stat forlængst begyndt at udfylde både det politiske som eksistentielle vaccuum, som automatisk opstod i disse muhammedanske lande i kølvandet på det Arabiske Forår.

I sommer kom situationen helt ud af kontrol i de områder i Syrien og Irak, som holdes besat af Islamisk Stat. Dette område som Islamisk Stat for tiden kontrollerer i Mellemøsten, dækker nogenlunde det samme areal som England!
I disse områder hvor Islamisk Stat nu har magten, byder hver eneste dag på sine nye rædsler. Rædsler som nærmest får Stalins terror i 1937 og 1938 til at fremstå som en idyllisk søndagsskole i KFUM&K!
Nu hvor vi gennem de seneste par måneder op til flere gange om ugen har hørt om Islamisk Stats grusomheder, sidder alle de politisk korrekte og hælder vand ud af ørerne.

ISIS’ grusomheder er fotoillustration af koranens påbud
Rædselsberetninger om Islamisk Stats systematiske nedslagtninger af store dele af de vantro i civilbefolkningen, voldtægt af kvinder og småpiger, afskæring af hoveder på både fanger og Vestlige gidsler, samt den systematiske ødelæggelse af Oldtidens kulturmindesmærker fra før muhammedanismen holdt sit indtog i disse områder, hører nu til dagens orden i de områder som er havnet i Islamisk Stats brutale jernnæve!
Islamisk Stat begår vel næppe forbrydelser, hvis man betragter disse forbrydelser gennem Islamisk Stats egne øjne. Islamisk Stat følger blot indholdet i Koranen lige så slavisk, som Adolf Hitler fulgte indholdet i sin forrykte selvbiografi Mein Kampf.
Islamisk Stats grusomheder er såmænd blot en ren fotoillustration til indholdet i Koranen, som foreskriver at alle de vantro systematisk skal dræbes og en total ødelæggelse af ethvert synligt spor fra en tidligere og mere civiliseret kultur.
Bøger som både Koranen og Mein Kampf er meget farlige bøger, hvis indhold kan sætte meget farlige griller i hovedet på afstumpede mennesker.
Derfor skal alle indbyggerne i alle landene i Den Frie Verden på det kraftigeste advares imod indholdet i Koranen og den muhammedanske lære, eftersom Koranen i virkeligheden blot er håndbogen med en grundig og detaljeret beskrivelse af, hvorledes man ødelægger en højtudviklet civilisation helt og aldeles!
At betragte muhammedanismen som en “Fredens Religion” er ren utopi!

Mads Nielsen
SIOE Leder Færøerne

Læs også:
http://denkorteavis.dk/2014/danske-politikere-og-embedsmaend-aner-intet-om-islam/

6 comments

 1. Axel V. Duch

  Det er fuldstaendigt rigtigt at danske politikere intet aner om islam. Af en el. anden grund kan de ikke faa sig til at laese koranen hvilket er en noedvendighed foerend man kan begynde at udtale sig om ‘moderate ‘ muslimer, fredens ‘religion ‘ og lignende paastande. Det er ikke let at laese koranen, jeg har slaebt mig igennem den, og det er det mest vaasede, ondskabsfulde, naive, selvmodsigende makvaerk. At voksne, saakaldte taenkende vaesener, kan falde for et saadan kaempe underlegenheds kompleks er simpelthen utroligt. Det er naesten vaerre end at tro paa at man kan gaa paa vandet el. genopstaa efter man har vaeret doed i tre dage.
  Takket vaere politikernes ligegyldighed, naivitet, mangel paa menneskelig erfaring – og sikkert ogsaa en god portion ugidelighed – er Danmarks dage snart ved at vaere talte. Det er nu forkert og racistisk at vaere nationalist el. patriot. Alt dette er blevet sagt mangfoldige gange, men intet sker. Vesten er i krig med islam, noget de blinde og doeve ikke fatter.
  Hvis vi oensker at bevare Danmark -som Danmark – og ikke som en rodebutik som Sverige hvis dage allerede er talte, maa der kraftige handlinger til. Graenserne skal lukkes fuldstaendigt, muslimer forbydes adgang til landet og hervaerende bortsendes til muslimske lande. Verden er fuld af mennesker det er synd for, men Danmark har hverken plads eller raad til at tage vare paa hele verdens problem. Muslimske bander og bisser skal omgaaende faengsles og udvises. Legetoejspolitiet skal bygges op, muslimer i forsvaret og politiet fjernes. Intet af dette vil ske, da regeringen ikke formaar el.oensker at goere noget ved sagen. Blot ord hist og her.
  Det er soergeligt, aergerligt, at kun selvtaegt, revolution, borgerkrig er ord der daekker hvad der er paakraevet. Saa langt ned er Danmark sunket, men intet andet kan redde hvad der er tilbage. Det er nu det skal ske. NU !

 2. Michael Unna

  Den naive politiske elite må da have lært lidt i forhold til de nytteløse forsøg på at skabe demokrati i Afghanistan, Irak, og det såkaldre “Arabiske forår” der endte i ISIS…..Efter 2 verdenkrig, hvor hurtigt blev Tyskland så et godt demokratisk eksembel (Hvad det jo er i dag), og ligeledes Japan? Hvor lang tid er der gået efter Afghanistan og hvordan går det i Irak?
  Til de naive politikere. Hold hellere jeres kæft end at lyve overfor befolkningen med noget der er så glasklart tydeligt. ISIS har alt at gøre med Islam, ligesom bokoharam, Al Qaida etc etc. Påstå hellere at Jensen bøfhus intet har med mad at gøre eller AGF ikke har noget med fodbold at gøre. Det lyder mere troværdigt 🙂

 3. roerne skal op

  NYT NYT NYT

  Lars Hedegaards formodede attentatmand på fri fod

  Efter at have været fængslet i Tyrkiet siden april er den formodede attentatmand løsladt.

  Den danske statsborger, der siden april har siddet fængslet i Tyrkiet og er sigtet for drabsforsøg på forfatter og Islam-kritiker Lars Hedegaard, er nu på fri fod, efter at han formentlig er blevet løsladt af de tyrkiske myndigheder.

  Det meddeler Radio24syv lørdag aften.

  – Jeg kan bekræfte, at jeg er blevet kontaktet af PET, der har oplyst, at den mand, der var sigtet for drabsforsøg mod mig, er på fri fod, siger Lars Hedegaard til radiostationen.

  Lars Hedegaard fortæller, at han fredag aften og lørdag morgen er blevet orienteret af PET’s afdeling for personbeskyttelse.

  Ifølge Radio24syv er de nærmere omstændigheder forsat mørklagte.

  Men radiostationen oplyser, at myndighederne i Danmark tror, at de tyrkiske myndigheder har løsladt manden, hvilket har ført til spekulation om, at de tyrkiske myndigheder har udleveret manden til terrororganisationen Islamisk Stat (IS) som led i en fangeudveksling.

  Udenrigsministeriet har derfor reageret skarpt over for den tyrkiske ambassadør i København, lyder det fra Radio24syv.

  Attentatforsøget på Lars Hedegaard fandt sted 5. februar 2013, hvor en mand forklædt som postbud dukkede op på Hedegaards adresse på Frederiksberg og skød mod hans hoved uden at ramme.

  Manden, der har libanesisk baggrund, har siddet varetægtsfængslet i Tyrkiet siden 25. april, hvor han blev anholdt i en lufthavn i Istanbul.

  Til: DDSP = Det Danske Sharia Politi
  Sker der Hedegaard noget, er ballonen gået op.

 4. Søren Lindgreen.

  Godt skrevet. Helt enig. Jeg kender jo teksterne om den islamiske ideologi.
  Der jo desværre alt for megen uvidenhed om emnet, ikke mindst hos politikere.
  Vi må jo blive ved med at oplyse om koran, hadith og sharia.

  • roerne skal op

   Vi må jo blive ved med at oplyse om koran, hadith og sharia. 🙂 🙂

   Søren Lindgren: Tror du det vil live fred af den grund. ?? 🙂

   Vi ved da alle at:
   Konklusion:
   Islam er rådden. Hvor islam befinder sig er der altid terror og ufred.
   Koranen er satan’s værk som koranbrænderen pastor jones sagde.
   Der er næsten futtet en koptisk kirke af i berlin, så der sker da noget i ny og næ. Moske’erne kan jo så ryge næste gang.

   Krystalnatten kan jo begynde når som helst, jo før oprydningen begynder des bedre.

   Muslimer= Islamister= Salafister= Jihadister= Extremister= Kalifatister= Al-Qaeda= Al-Shabaab= Hizbollah= Hamas= PFLP= Islamisk-Jihad= Lashkar-Tayibbeh= Jemaah-Islamiyah= Al-Aqsa-Martyrernes-Brigade= Taliban= Boko-haram= Islamisk-stat.

   Alle kører de efter terror manualen, Koranen. Dette lort bør fjernes fra jordens overflade.

 5. roerne skal op

  Ganske enkelt:

  Den naive politiske korrekte elite og deres femte kolonne, kan og vil KUN lære det, med den hårde metode.

  Alt andet er UTOPI.