Uvidenhed hersker.

Mohamed Al Khaled_vollsmose
Det er ikke til at fatte, at man stadigvæk kan være så uvidende om, hvad islam er for en størrelse.

Nu er “medierne” tilsyneladende rystede over en imam fra Odense, Mohamed Al Khaleds udtalelser i en prædiken i en moske – udtalelser som af jøder i Danmark er blevet anmeldt til politiet. – og heldigvis for det!
Denne imam “hidser” sig (efter sigende) op over jøder og kalder dem for svin og aber og skulle have udtalt, at jøder skal slås ihjel.

Følger denne imam ikke blot koranen?

“Medierne” burde for længe, længe siden være blevet rystede over teksten i koranen!
Og politikerne burde for endnu længere tid siden have taget grundloven alvorligt og erklæret islam med koran og øvrige skrifter for grundlovsstridige.

For det kan vel ikke undre, at en imam tager koranen alvorligt?
Han har vel “ret” til at prædike fra denne bog?

Er det ikke netop meningen, at muslimer skal høre koranens ord i moskeen?
Er det ikke netop meningen, at imamen skal læse op fra denne bog? Og udlægge teksten for sine trosfæller?

“Aber og svin” er lige netop ord hentet fra koranen: Sura 2,65 og sura 5,60 og 5,63.
At jøder er vantro og skal slås ihjel, står også i koranen i “sværdverset”: sura 9,5, hvor den troende påbydes at dræbe alle vantro, hvor de end måtte finde dem osv., og i islamiske skrifter kan man læse, at islam skal slå alle jøder ihjel og træerne skal råbe: Kom, der er en jøde bag mig, kom og slå ham ihjel.

Der er talrige koranvers, som påbyder vold og drab på alle, der ikke vil underkaste sig. Der står bl.a. beskrevet, hvordan de vantros halse skal skæres over og fingre skal hugges af (bl.a. sura 8,12).

Lige som man i rette tid ikke læste Hitlers “Mein Kampf”, således læser man heller ikke i dag koranen.

“Islamisk Stat” følger koranen – imamer skal også følge den – hvad ellers?

Islamtilhængere strømmer til Danmark i tusindvis som en kæmpe trojansk hest.
Moskeer indrettes overalt og nye bygges.

Danskerne er i fuld gang med at betale for egen undergang, men det vil kun få indse.

4 comments

  1. Pingback: Læserkommentar til artiklen “Uvidenhed hersker” | Stop islamiseringen af Danmark
  2. Michael Unna

    Alle medier og hele den politiske elite holder Deres kæft. Ingen demonstration fra AFA, fakkeloptog eller salmesang eller andet i den henseende. Jeg kan huske tilbage i de -politisk korrekte- højdage i 90 erne, hvor Mimi Jacobsen i hendes selvtilfredse naivitet, når man talte grimt om muslimer og deres tro sagde-tænk hvis man satte ordet Jøde ind i stedet for ordet muslim- jamen det kan man jo så gøre, og så holder hele den politisk elitære mening i aviser (bortset fra EB) og DR og Politiken (selvfølgelig) Deres kæft,….og leder sikkert efter en eller anden lille bisætning som Lars Hedegaard skulle sige, for at blæse det op og hænge ham op på paragraf 266B sigtelse.

    Men ifølge toppolitikerne har det vel intet med Islam at gøre, ligesom ISIS heller ikke har med Islam at gøre. Et Kinesisk ordsprog som fremhæver den forlorne diplomatiske cencur siger på engelsk (lyder bedre) “Everybody says shes a lady-everybdoy knows she,s a whore- ( Alle siger hun er en dame. Alle ved hun er en luder)

  3. Jesper hansen

    Sagde han ikke at Jøder er efterkommere af aber og svin,ingen hemmelighed at mennesker engang startede med at være aber,men hvor er dokumentationen på at nogle mennesker osse engang var grise,lad os høre lidt om det