Læserkommentar: Det er NU det skal ske.

Er det Danmark vi vil?

Eller er det det her? Det er NU valget skal tages - og handling følge.

Eller er det det her? Det er NU valget skal tages – og handling følge.

Som læst her på siden: Det er fuldstændigt rigtigt at danske politikere intet aner om islam. Af en el. anden grund kan de ikke få sig til at læse koranen hvilket er en nødvendighed, førend man kan begynde at udtale sig om ‘moderate ‘ muslimer, fredens ‘religion ‘ og lignende påstande.

Det er ikke let at læse koranen, jeg har slæbt mig igennem den, og det er det mest våsede, ondskabsfulde, naive, selvmodsigende makværk. At voksne, såkaldte tænkende væsener, kan falde for et sådan kæmpe underlegenheds-kompleks er simpelthen utroligt. Det er næsten værre end at tro på at man kan gå på vandet el. genopstå efter man har været død i tre dage.

Takket være politikernes ligegyldighed, naivitet, mangel på menneskelig erfaring – og sikkert også en god portion ugidelighed – er Danmarks dage snart ved at være talte. Det er nu forkert og racistisk at være nationalist el. patriot. Alt dette er blevet sagt mangfoldige gange, men intet sker. Vesten er i krig med islam, noget de blinde og døve ikke fatter.

Hvis vi ønsker at bevare Danmark – som Danmark – og ikke som en rodebutik som Sverige hvis dage allerede er talte, må der kraftige handlinger til. Grænserne skal lukkes fuldstændigt, muslimer forbydes adgang til landet og herværende bortsendes til muslimske lande. Verden er fuld af mennesker det er synd for, men Danmark har hverken plads eller råd til at tage vare på hele verdens problem. Muslimske bander og bisser skal omgående fængsles og udvises. Legetøjspolitiet skal bygges op, muslimer i forsvaret og politiet fjernes. Intet af dette vil ske, da regeringen ikke formår el. ønsker at gøre noget ved sagen. Blot ord hist og her.
Det er sørgeligt, ærgerligt, at kun selvtægt, revolution, borgerkrig er ord der dækker hvad der er påkrævet. Så langt ned er Danmark sunket, men intet andet kan redde hvad der er tilbage. Det er nu det skal ske. NU !

Axel

3 comments

  1. Nielsen

    Ja, lad os befri os fra den muslimske besættelseshær. De havde aldrig været her, hvis ikke for de landsforræderiske politikere, der tørrer røv i grundloven og pisser os danskere langt op og ned ad ryggen.