Leder: Hvilke stoffer er vore politikere på?

– For et eller andet stof ER de på. Ellers ville det være dem totalt umuligt at være så meget ude af trit med realiteterne og befolkningens ønsker og tarv.

morten_oestergaardØkonomi- og indenrigsminister og formand for Radikale Venstre, Morten Østergaard, sidder med alvorlig mine og fortæller Clement Kjærsgaard i programmet “Vi ses hos Clement”, at Danmark skal tage imod alle de asylansøgere der søger hos os og at der vil blive fundet tag over hovedet til dem.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/10/23/150606.htm

Det er ellers i fuld strid med hvad regeringen ellers havde lovet af stramninger, men som sædvanlig tror denne regering, at man kan stikke den danske befolkning blår i øjnene. Det eneste stramningerne har betydet ifølge Morten Østergaard er, at nogle af flygtningene skal vente et år, inden de får deres familier herop. Ikke nok med at han inviterer alle til Danmark, han snakker også allerede med den største selvfølgelighed om næste fase om at få dem integreret i Danmark.

Denne regering har ellers gjort hvad den kunne for at spare penge. Den har gjort ældreforsorgen ringere. De ældre ligger stadigvæk i tis og afføring p.gr.a at der skal spares på ældreplejen. Maden er forringet så selv udlandet skæver til os, for nu skal de ældre spises af med uge-gammel vakuumpakket mad. De har forringet dagpengesystemet og sendt 30.000 mennesker ud i kaos, da de mistede retten til dagpenge. Man bruger milliarder på integrationstiltag – man er endda gået så vidt at man forsøger at re-integrere muslimer, der har været nede og kæmpe på IS’ side i Irak og Syrien, noget der gjort os til grin i hele verden.
http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2014-10-20-syrienkrigeres-bloede-velkomst-i-aarhus-vaekker-opsigt
Der bliver brugt penge på bederum på politistationen i Århus, måske som et plaster på såret fordi både Østjyllands Politi og Århus kommune helt seriøst mener, at folk bliver radikaliseret og tager til Syrien, fordi danskerne ikke behandler dem ordentligt.
http://stiften.dk/aarhus/politi-og-kommune-i-aarhus-hellige-krigere-ofre-for-diskrimination

Derfor er det nu lavet sådan, at myndighederne kan møde de hjemvendte syrienskrigere i Grimhøjmoskeen – en moske de selvsamme politikere for kort tid siden ville have lukket p.gr.a radikalisme.

Det virker nærmest som en psykedelisk drøm, det danskerne gennemgår med Danmarks bindegale politikere. Først skærer man og sparer hvor det gør rigtigt ondt på danskerne og derefter bilder man befolkningen ind, at der bliver gjort noget for at stramme op og det næste vi hører af vores indenrigsminister er, at alle flygtninge kan komme til Danmark og at der vil blive fundet plads til dem. Det virker som om, at det ikke er danskerne de tjener, men at den danske regering kun higer efter ros og anerkendelse fra kollegaerne i EU. At åbne grænserne for syriske såkaldte flygtninge, der nu bliver installeret i luksuslejligheder rundt omkring i landet, mens danske veteraner ikke kan få at et sted at bo men må gå på gaden, grænser til rablende vanvid.
http://www.tv2nord.dk/artikel/322262:Regionale-nyheder–Flygtninge-bor-i-prestige-lejligheder
http://denkorteavis.dk/2014/dansk-veteran-bliver-afvist-hellig-kriger-fra-syrien-far-hjaelp/

Samtidig hører man om utilfredshed fra de såkaldte flygtninge ang. forplejningen og at der er koldt og at de bliver spist af med rugbrød – noget man ikke spiser i den arabiske verden og at de ikke får noget at spise efter aftensmaden kl. 17.30.
http://denkorteavis.dk/2014/syriske-asylansogere-brokker-sig-danmark-opfylder-ikke-vores-forventninger/
http://denkorteavis.dk/2014/xx/
De er så utaknemmelige at det næsten er til at grine af, hvis man så ikke samtidig vidste, at CIA har advaret om, at mange af disse flygtninge ikke er flygtninge, men IS soldater der skal angribe Europa indefra.
http://rt.com/news/193400-isis-militants-pose-refugees/
https://siaddk.wordpress.com/2014/10/01/politikerne-har-trukket-den-trojanske-hest-ind-i-europa/
http://denkorteavis.dk/2014/sadan-vil-terrorister-fra-islamisk-stat-snige-sig-ind-i-danmark/

At det ikke bare er tom snak, har de utallige forsøg på terror i England, Australien og USA foranstaltet af IS vist med klar tydelighed. Der var så også terrorangrebene som lykkedes, som nedslagtningen af jøder i Belgien af en “fransk” syrienskriger. En uskyldig dame i England som gik i sin have, fik hovedet skåret af mens konvertitten råbte allah u ahkbar. En arbejder på en fabrik i USA fik også halsen skåret over af en allah u ahkbar-skrigende muslim. Senest har det været nedkørslen af Canadiske soldater af en muslimsk konvertit og dagen efter nedskydningen af en canadisk soldat ved et mindesmærke udenfor det canadiske parlament – også begået af en muslim.

Disse sikkerhedsrisici bliver overhovedet ikke taget alvorligt af Danmarks vanvidsregering. Og man kan med rette kalde det en vanvidsregering når den – jo flere advarselslamper der begynder at blinke – sætter farten voldsomt op med kurs direkte mod afgrunden. Derfor skal de holdes ansvarlige når terrorangrebet kommer i Danmark. Og det gør det, det er kun et spørgsmål om tid, med den udviste uansvarlighed.
Det gode ved situationen er, at flere og flere får øjnene op for virkeligheden. Den opvågning sker også ude i Europa, bl.a i Italien hvor 30.000 mennesker demonstrerede mod at tage flere flygtninge ind i Italien. I Tyskland mobiliseres der til kamp mod salafisterne af tyske hooligans. Ting som vi (selvfølgelig) ikke hører noget om i de danske medier, der udøver selv-censur, som de gjorde under den nazistiske besættelse.

På tide at danskerne viser deres utilfredshed og går på gaden og viser det, men måske skal vi lidt længere ud i hængedyndet før det sker? Eller hvornår skal vi sammen stoppe denne selvmordskurs, de nuværende politikere har ført os ind på?

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).

Anders Gravers

8 comments

 1. Johanne

  Det er ikke Danmarks skyld, at muslimer ikke kan lade være med at bekrige hinanden.
  Historien har vist os, at islams tro følgesvende skaber krig og rædsel, og de har alle dage forsøgt at erobre verden – bid for bid.
  Derfor bør Danmark ikke tillade indvandring af muslimer fra muslimske lande.
  Muslimske flygtninge kan flygte til et andet muslimsk land.
  Den ødelæggende islamiske kultur og religion skal ikke få lov til at ødelægge vort land.
  Hjemsendelse af islamtilhængere er en nødvendighed!

 2. Michael Unna

  Tilgiv Morten Østergaard. Han er ikke af denne verden, …thi han er Radikal politiker. …Tilgiv ham….han ved ikke hvad han gør…..men har en smuk verdensfjern moral (på bekostning af dem der skabte velfærdssamfundet)….husk nu han er radikal politiker…..i den kontest kan han inden for de rammer være rimelig…..(de har jo også Zenia stampe …shansen o.a deslige)

 3. Lise Elkjær

  Mareridtet vil øjensynligt ingen ende tage – det bliver værre og værre. Jeg er snart klar til rent fysisk at gå i krig, for at bevare mit land, men jeg er for gammel til kampen, og jeg er for gammel til at tage det op politisk – men jeg vil hjælpe med alt det jeg kan, når nogen beder mig om det, og jeg kan se det nytter … Forbliv stærke, gode danskere

  • Kaj Arildsen

   Godt sagt! Jeg har det nøjagtig ligeså. Det er virkelig gået stærkt de seneste år, og jeg har droppet det sidste håb om, at komme af med islamismen i Danmark på fredelig vis.
   Men uanset hvad, vil jeg hjælpe de nationalsindede med hvad det der skal til.
   Den sidste tids begivenheder i ind- og udland tyder på, at islam lugter vestligt blod (og deres ondskab lykkes jo også nu og da: Belgien, Canada..); jeg tror, det er varslet om, at krigen optrappes.

   Kaj A.

 4. Stig W. Petersen

  Og Anders Gravers, hvad mener du så, at straffen skal være for det, du kalder landsforræderi? Hvilken straf skal Morten Østergaard have?

  • Stop islamiseringen af Danmark

   Det er heldigvis ikke mig der skal dømme Morten Østergaard men et medlem af den danske dommerstand der skal lede og dømme i retssagen mod Hr Østergaard.
   SIAD går ind for demokratiet som vi kender det idag, dog vil vi gerne have flere folkeafstemninger i vigtige sager for det danske folk.
   Anders Gravers

  • roerne skal op

   Det er for mig utrolig let at svare på.

   Forræderne for dette land, vil forsætte med ar udøve deres forræderi, ind til folket hverken kan eller vil være med til det mere.
   Forræderne vil pludselig opdage, at det er forsent at skifte hest, som under WW2.

   Derfor vil det samme ske som det skete for forrædere og stikkere under WW2.
   længere er den ikke Stig W. Petersen.