Kære oplyste elite, sandheden river, bider og slår – det gør den også når Camre åbner munden.

mogens_camreMogens Camre har gentagne gange haft et velsignet vovemod – nemlig at sige sandheden.
At kalde det ”vovemod” viser, hvor stor magtposition den politiske korrekthed har opnået i vort samfund.

Mogens Camre må siges at være et virkeligt mandfolk! Han tør både i skrift og på tale ytre sig uden den forstemmende selvcensur.
Hvad er der f.eks. forkert i at betegne Erkan Òzden som “en journalist, som ser ud til at stamme fra Mellemøsten” og at Manu Sareen er “inder”?
Er det så mærkeligt at føle sig stødt over, at to med så fremmed baggrund drøfter, hvordan folkevandringen bedst kan få plads i Danmark? “Deres pejlemærker er konventioner, som er vedtaget af folk i fremmede lande, uden at danskerne er blevet hørt”, sagde Mogens Camre – før han blev nødt til at fjerne udtalelserne.

Kan man andet end tage hatten af for en mand som Mogens Camre?
Vi har brug for mænd som ham.

Sagt af Mogens Camre:
”Det er en kendsgerning, at mange af indvandrerkvinderne er undertrykte og fejlernærede, fordi mændene gerne vil vise deres rigdom ved at kvinderne er store og tykke.” ( Camre i tv-programmet ”helt ærligt, mand” på DR i september 1998).

”Alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne – nogle taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at få os fjernet”. (Camre på Dansk Folkepartis årsmøde 2001.)

”Det er en syg idé og helt naturstridigt, at en fundamentalist med tørklæde skal være medlem af vores demokratiske parlament. Hun trænger til psykiatrisk behandling. Man må jo behandle den slags mennesker. Det er nogle hjernevaskede små stakler, som går med tørklæder. Skik følge eller land fly, så simpelt er det. Jo før hun rejser, des bedre”. (Camre om Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid i Nyhedsavisen den 20.april 2007.)

”Muslimerne fortsætter, hvor Hitler sluttede. Kun den behandling, Hitler fik, vil ændre situationen.” (Camres Twitter-konto 24.juli 2014.)

4 comments

 1. Michael Unna

  Ja det er småtingsafdelingen jeg kan være uenig i. Manuu Sareen er vist indfødt med indiske rødder. Ozken har vist-mit gæt- tyrkiske rødder. Når man har oplevet unge fra muslimske familier drage ned til Syriens voldspsykopater-ja hvad skal man ellers kalde folk, som stolte blære sig med at skære hovedet af nødhjælpsarbejdere? Det overgår Peter Lundins afstumpethed, og hvordan man i århus tager sig af dem, så forekommer Mogens Camres udtalelser sig virkeligt sympatisk beroligende, at der er nogen der taler bjerget imod, når det vil drage til Muhammed. Jeg synes det er synd for de piger, som bliver hjernevasket påtvunget tørklædet fra fødslen. Jeg er flintrende ligeglad med de frie kvinder som frivilligt lader sig indrulle i dette modbydelige shariaunivers (hvad der sker med dem rager mig en papand), men jeg har ufatteligt ondt af de kvinder der er født ind i det afstumpede helvede, og jeg beundre og er lykkelig over en pige som Hirsi Ali og andre piger som gør sig fri af det, så måske var udtalelsen imod Asmaa lidt hård, men at Enhedslisten tog hende op, er jo også en vittighed (med Karl marxes religionskritik i mente). Men det er småtingsafdelingen i forhold til Islam og dens horrible Imamer udtalelser.

  Men….sammenblandet citat fra biblen og nogle Imamer, vil jeg da gerne lidt humoristisk (håber jeg det er.) sige til Mogens Camre-Man skal ikke smide perler for Aber og Svin, og især ikke efter DhimmiRadio for danskere :-)….så nu bliver den udtalelse vel også blæst op 🙂

 2. Axel V. Duch

  Det er ligegyldigt hvor mange, og hvilken slags, kommentarer man fremkommer med, de er alle blevet brugt. Den naive, dumme, selvoptagne regering – eliten ? – vil intet goere, da den ikke forstaar hvad, der foregaar. Kun den store tunge hammer vil have virkning.

 3. Sofus

  Den som lever med fortiden, har ingen fremtid .

  Hjerne = ingen religion…………..Religion = ingen hjerne. Problemet loest !!

  Husk ligestillingen af kvinder………..det er kvindens kamp.

 4. mette

  Desværre får Mogens Camre samme behandling som Glistrup fik i sin tid – utroligt at man ikke er blevet klogere i mellemtiden – manden har jo ret – det er på tide, at få smidt alle løgnerne på porten og få sandheden om de fremmede frem – Multikulti ideen fungerer ikke, så længe vi har muslimer i landet – det er på tide at de kristne præster starter med at missionere i stedet for at kysse muslimerne i r*ven – Islam er en krigsreligion og vi behøver bare at se os omkring i verden for at finde beviserne på dette. På tide, at politikerne forbyder Islam, da den forbryder sig imod GRUNDLOVEN – men desværre lader det til, at de totalt ignorerer det faktum – Støt op om Mogens Camre – en af de få, der tør udtale sig – måske er han den næste på listen efter Lars Hedegaard – Forhåbentlig bliver de begge valgt ind i folketinget ved næste valg – vi har brug for politikere som disse to!