SIOE/SIADs leder Anders Gravers på liste over “islamofober” Er det en “hit-liste” for IS’ lone wolves?

cair_anders
Det amerikanske Council on American-Islamic Relations (CAIR) har lavet en hjemmeside, hvor de udhænger det de kalder amerikanske islamofober. Formålet med CAIRs hjemmeside er som de selv beskriver, at overvåge og udfordre den voksende anti-muslimske snævertsynethed i det amerikanske samfund.

CAIRs Islamophobia.org præsenterer detaljerede profiler af flere individer og organisationer, der er involveret i det amerikanske islamofobia netværk.

Der er grund til at tro at amerikanske og Europæiske konvertitter til islam er parate til at udføre det IS har bedt dem om at gøre, at føre jihad-terroren ind på amerikansk og europæisk grund. Vi ved at CIA har advaret imod at der kommer IS soldater blandt flygtningene, så de kan allerede være på plads både i USA og i Europa. Se artikel her:
http://rt.com/news/193400-isis-militants-pose-refugees/

På baggrund af de seneste jihad-terrorhandlinger begået af IS supportere i Canada og USA, har man nu hævet sikkerhedsniveauet i USA omkring offentlige bygninger i Washington og andre større byer. Det viser at myndighederne forventer flere forsøg på drab af amerikanske borgere, derfor er det i det lys man skal se at CAIR nu hænger det de kalder amerikanske islamofober eller folk der støtter islamofobien ud.

Anders Gravers leder af SIOE Stop Islamisation of Europe og leder af SIAD Stop islamiseringen af Danmark er kommet på den liste, fordi han er styrelsesmedlem af SION Stop islamization of Nations, som er ledet af Pamela Geller.

Sådan ser beskrivelsen af Anders Gravers ud når man går ind på CAIRs side.

Sådan ser beskrivelsen af Anders Gravers ud når man går ind på CAIRs side.

2 comments

  1. Michael Unna

    Hvis der er nogen der er snævertsynede så er det dem som mener Islamofober er snævertsynede. Tværtimod så er Islamofobi et sundhedstegn rent mentalt, når man ser hvor menneskelig afstumpet, civilisationsødelæggende og frihedsødelæggende denne indiskutable-usekulære diktatorreligion- er. Man skal nærmest være idiot ( eller biskop i den danske folkekirke) for ikke at erkende det. så denne liste må siges at være en hædersbetegnelse (ville da gerne figurere i den). God weekend. 🙂

  2. mette

    Tillykke, Anders – men en lidt kedelig liste at lande på – dog, som jeg kan se det, er der ikke en eneste med irrationel frygt for Islam nævnt på den liste – de er alle Islam-realister – Folk der siger sandheden om Islam – og DET kan CAIR ikke lide – de sidder trygt og rart bag deres computere, mens de sender de unge “Allahs soldater” ud for at myrde – for det er jo det, den liste er lavet for – møgdyr! De burde forbydes eller i det mindste i fængsel for opfordring til mord! ………… For det er vel strafbart, også i USA!