Er vi et folk der frivilligt går til slagtebænken?

Er danskerne på vej til slagtebænken ligesom jøderne var?

Er danskerne på vej til slagtebænken ligesom jøderne var?


Som man bliver ældre, ser man bedre, hvad der er det væsentligste i dagens kamp.

Der er mange debatter i vore medier, men jeg erkender, at mange af emnerne ikke interesserer mig – eller synes mig at blive så små i forhold til det store: Vores eksistens som folk.

Til gengæld føler jeg pligt til igen og igen at påpege, hvad der er ved at ske med Danmark.

En totalitær, ond ideologi, som også kalder sig religion, er i færd med at okkupere det land, jeg – vi – holder så meget af. Fordi, som der står i den gamle, evigunge sang: Her har vi hjemme.

Der er vist nogle, som synes det tangerer det patetiske, hvis man siger, at vi holder af Danmark som en mor. Men vi kalder det dog Mor Danmark.

Et situations-billede har fulgt mig siden 2003. Det dukker op engang imellem som symbolet på de ubehagelige muslimers herskermentalitet og foragt for os, de mindreværdige nordboer.

Det var min egen mor, som var kommet på sygehuset i Thisted. Hun måtte i begyndelsen ligge ude på en af gangene, og hvis hun havde undret sig over hvorfor, skulle hun snart forstå det bedre. En somalisk kvinde var blevet indlagt, og rundt om hende opholdt sig næsten i døgndrift et antal familiemedlemmer på sjældent under 10. Råbende børn fandt behag i at skubbe til andre patienters rullende skabe og drikke alt det saftevand, der var stillet frem til fælles brug.

På et tidspunkt gjorde et par af den indlagtes søstre mine til at begynde at tilberede mad. Emballage, æbleskræller og andet godt begyndte at præge sygehusets pæne gulv. Min mor og hendes to gæster kiggede på hinanden, men var formentlig så påvirkede af de løbende racist-kampagner, at de ikke slet og ret klagede over hele dette cirkus. Det var der vistnok en ung sygeplejerske, der havde gjort; der dukkede i hvert fald en af disse myndige oversygeplejersker op, en type der desværre er ved at være slemt mangel på. Hun fik i korte præcise vendinger fortalt den somaliske storfamilie, hvad der er tilladt, hvornår der er besøgstid m.m. For dette var Danmark – og, afsluttede hun, “her bestemmer vi altså.”

De tre danskere som var nærmest, min mor og hendes to besøgende, hørte det hele og var selvsagt nær ved at klappe af oversygeplejersken. Men de hørte også, hvad den ene af de slørindhyllede søstre iskoldt hvislede som svar:

– Ja. Det gør i nu, men ikke om tyve år. Så bestemmer VI!

Sådan har man gjort denne udvikling med.

Jeg husker jo de infame angreb på Den Danske Forenings tidlige møder, hvor talere måtte stå udenfor medborgerhuse eller biblioteker, fordi de kommunalt ansatte i sidste øjeblik sveg dem, så de måtte stå og tale i en regn af malingkast, rådne tomater, æg, sten og af og til hjemmelavede bomber. Hvordan ældre danske kvinder, nu længst borte, blev skubbet hårdt ind mod murene på vej til sådanne møder – nogle af dem enker efter modstandsfolk begravet i Ryvangen! “Nazikælling”, blev der skreget ind i hovedet på netop dem. Og hele tiden dette infantile skrigeri fra den politiske aktivitets hooligans om “racister, der skal hakkes til medister”. Senere har disse modstandere af ytringsfriheden påstået i tilsvarende skrigeri, at det er “deres” gader.

Og tag ikke fejl. Nok er dette værre i Sverige, men hvad der er sket der, sker også her på et tidspunkt. Så længe ondskaben er indenfor vore døre.

Jeg kan godt forstå hende, der har skrevet dette på Snaphanen:

http://snaphanen.dk/2014/11/15/ive-seen-the-future-brother-and-its-murder/

Skribenten fornemmer, at hendes vrede har flyttet sig. Naturligvis er hun stadig vred på “de nye herrer” og frygter den vold, voldtægt og røverier, de udøver. Den utryghed, de forårsager. Men hun er i stigende grad vred på medløberne. På – som hun skriver – et folk, der frivilligt går til slagtebænken uden at protestere.

Det er Sverige.

Men i Danmark? Prøv at kigge på det billede, der ledsager artiklen i Snaphanen. Synes du ikke, du har set det før – eller noget, der ligner til forveksling? Jo, det har du. Husk mordforsøget på ledende medlemmer af SIAD i 2007. Det samme. Fædrelandskærlige danskere, der ville ytre sig maltrakteres.

Når jeg kigger på de billeder, bliver jeg som så mange andre forstemt. Men jeg tænker også tilbage:

Husker dem, der aften efter aften på tv-skærmene forsikrede os om, hvor godt og berigende det hele skulle blive. Når bare det blev “helt lige meget, om man hed Martin eller Mohamad”. Elsebeth Gerner Nielsens og Pernille Frahms indignerede foragtende øjne, hvis selv et lille moderat pip lød her og der. Peter Duetofts sammenligninger af ledende Dansk Folkeparti-politikere og Adolf Hitler (“det er to alen ud af samme stykke”.) Bent Bendtsens friskfyragtige tandpastasmil. Det er dem jeg hader og foragter, helt på samme vis som modstandsfolk for godt halvfjerds år siden hadede og foragtede den såkaldte samarbejdspolitik.

I dag hedder fortroppen Østergaard/Thorning-Schmidt, og der er som bekendt ikke hjælp at hente. Værst er det næsten, når Dansk Folkeparti-spidser skammer sig over hædersmænd som Mogens Camre og Lars Hedegaard.

Jeg har ingen universalløsning på, hvordan vi – alligevel, mod alle odds – kan iværksætte den modstand, der skal til for at befri os fra den ideologisk-religiøse pest, som er i færd med at besætte Danmark. Men jeg ved, at hvis vi ingenting gør, er vi at ligne med dem, Snaphanen-skribenten kalder et folk, der frivilligt går til slagtebænken.

Og så får den modbydelige, sortklædte islamistmadamme på Thisted Sygehus for elleve år siden ret.

Kaj Arildsen

5 comments

 1. Sindsro

  Jeg forventer ikke at dette indlæg vil blive vist.

  Det er helt utrolig at politikerne ikke kan finde ud af, hvorfor tonen er så barsk som der en blevet, ja selv springeren fra DF, Søren Espersen ved det ikke og det forbavser mig faktisk.

  Jeg så på tv News, at der var en idiot der sagde, at det skal der lov gives om og dermed tror fjolset, at så er dette problem løst. 🙂

  Nej det er ikke løsningen på de fæle ytringer. Politikerne skulle tage og bruge hovedet, det er det de får appenagen for, og finde ud af, at hvorfor hadet i disse ytringer er stigende, beror på den uansvarlige indvandringspolitik og integrationspolitik der føres.

  Derfor udtrykkes der voldsom had, disse ytringer og som er en indestængt frustation over hvad der foregår i dette land.

  Hvis disse taburetklæbere vil Danmark noget godt, retter de ind efter grundloven, inden det er forsent. Politi: 🙂 op i røven med dem, de har jo valgt side, skide islamleflere D.D.S.P Det Danske Sharia Politi.

  • Sindsro

   Tænk at sådan noget er foregået i Danmark.
   Folk er dumme.

   Kommentar by Sindsro — 22. november 2014 @ 23:

 2. Michael Unna

  Ja det er altså Enhedslisten, SF, Socialdemokraterne og …især..De Radikale, som vi kan takke for vores villige selvmord som civilisation (De andre kan måske tales til fornuft med lidt pædagogisk indsats). Lige nu er vi ,DVS folketingsflertallet, ved at forbedre folkepensionen for Indvandrere og flygtninge, således at man har fuld ret til fuld folkepension, hvis man kommer her og bosætter sig som fremmet. Det er selvfølgelig nam nam i reklame hvad menneskesmuglere angår, så der skal nok blive run på flygtningebegrebet, og hvorfor skulle ISIS ikke bruge det begreb til at underminere Danmark, med et hav af flygtninge og terroristsympatisører? Det ville da være fuld forståeligt for sådan en muhammedansk shariagruppe? Der er vist allerede røre i Christiansbosrgs andedam, hvad det angår.
  I Tyskland er der lidt håb ud fra en demonstration: På tysk-wir woll keine salafistens schweine-…officielle medier har-selvfølgelig kaldt dem højreekstremister-men tyskerne har også erfaring med at de har forsøgt at lave parallelpoliti med shariabarrikade imod værtshuse i f.eks wuppertall og andre steder. Kunne man forestille sig at andre end SIAD holdt demonstrationer imod den slags modbydelige uhyrlige grupper? Nej vel?

 3. Axel V. Duch

  Det er soergeligt, begraedeligt, at kun krig kan forandre situationen i DK idag. Kommentarer, uduelige barnlige politikere vil intet goere. De hverken forstaar, evner el. oensker at goere andet end at mele deres egen kage. Hvornaar revner ballonen ?

 4. Sofus

  Man ka’ godt vaere farlig , isaer naar man ser “farlig” u’.
  Hvis “man” ikke staeber mod at holde me’ DF & SIAD ved naeste valg, ja, saa er det “go’ nat.”