OVERLEVELSESINSTINKTET – hvis vi lader det “gå af mode”, uddør vi

OVERLEVELSESINSTINKTET

– Det er grunden til vi forsvarer os.
Det ligger dybt forankret i os alle, ellers ville vi ikke være her.
Det er blevet forsøgt neutraliseret af mennesker, der vist havde for meget tid til at tænke.

At tænke sig om er godt, men at tænke alle muligheder på kryds og tværs, kan godt gå hen og blive en hæmsko ; al den stund, man kan blive i tvivl om både baggrunde for og hensigter med et initiativ, en aktion, et tema eller proces …
– og man risikerer fuldstændig at miste sin intuition.

At forsvare sig mod en fjende er ren overlevelsesinstinkt, det har intet at gøre med hverken racisme eller diskrimination.
En fjende vil berøve dig alt han/hun kan bruge – ultimativt dit liv ; derfor er det så vigtigt vi forsvarer os, derfor er vi født med overlevelsesinstinktet.

Holger Danske, som sidder i kasematterne under Kronborg, er et højt skattet symbol på fædrelandskærlighed.
Han rejser sig ikke og kæmper for os, nej – det er dig og mig der skal kæmpe for os, vi skal finde hans styrke i os selv, og kæmpe for det vi har kært – familie og fædreland.

Det ser ikke ud til, de valgte på tinge har i sinde at være en del af vores forsvar, hvilket er ganske ulykkeligt for nationen Danmark.
Derfor er det tvingende nødvendigt HER og NU , at vi tager standpunkt, gør os det bevidst, og vælger nye ledere, som tager Danmarks problemer alvorligt, – både i forhold til islam, og i forhold til den europæiske union – og som erkender pligten og ansvaret for at bevare Danmark dansk.

Derfor opfordrer jeg også til at støtte SIADs kampagne “KNÆK ISLAM” hvis formål er at oplyse danskerne om islam, så vi i fællesskab kan få smidt islam ud af landet.

Danmark har bruge for hver en dansker, for at forblive dansk.

Kærlig, kristen hilsen fra
Troende

4 comments

 1. Sindsro

  Morten Storm kalder profeten Muhammed for pædofil i Retten på Frederiksberg. Det får tilhørerne til at råbe vrede udsagn.
  Bølgerne går højt i retten på Frederiksberg, hvor den tidligere islamist Morten Storm vidner mod Sam Mansour, der er tiltalt for at opfordre til terror. – Profeten Muhammed var pædofil og et narhoved. Han havde sex med en pige på ni år. Han blev gift med hende, da hun var seks og havde fuldbyrdet samleje med hende, da hun var ni år – det kalder jeg for pædofili.
  Sådan lød ordene fra Morten Storm, der tidligere bekendte sig til den militante form for islamisme kaldet salafisme. Udsagnet fik i den grad tilhørerrækkerne i kog.

  DU BEHØVER IKKE AT SIGE DET.
  En tildækket kvinde, (en såkaldt brevsprække), hvor kun øjnene var synlige råbte højt ‘Svin’. Og en mand i militærjakke, langt skæg og skulderlangt mørkt hår råbte: – Du behøver ikke sige det der. (Det var da noget af en indrømmelse) 🙂 🙂 .

  Anklagemyndigheden har indkaldt Morten Storm som vidne, da han er blandt de personer, som ifølge anklagemyndigheden er blevet truet på livet af Sam Mansour.
  Det skal være sket gennem opfordringer til at dræbe Morten Storm, der er lagt op på Sam Mansours facebook-profil.

  Mere på linket:
  https://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/11/17/102756.htm

  Der er mange læggerier på linket. 🙂

  Der ventes dom den 4 Dec 2014.

 2. Sofus

  Og de bliver bildt ind at der er 71 “Jomfruer” i Paradis , naar det saa kun drejer sig om een som er 71 aar. “Man” vil altsaa bare snydes.

  • Poul Berg

   Kære Sofus.
   Du har vist ikke rent mel i posen – eller en kvinde for meget, der ikke tilhører dig.
   Muhammed har lovet sine krigere 72 (tooghalvfjerdesindetyve = to + tre en halv gange tyve), og hvis der mangler en, så giver vi dig skylden for at have taget den kønneste fra til dig selv – ligesom Muhammed altid gjorde, når de skulle fordele enkerne efter de soldater, de lige havde dræbt i et slag.

 3. Poul Berg

  Kære Troende.
  Dit pseudonym lader antyde, at du også om søndagen synger med på trosbekendelsen eller hører præsten læse den op.
  Det mærkeligste for mig er, at selv om man indleder med: Vi forsager Djævelen og alle han gerninger og alt hans væsen – så er der alligevel mange præster, provster og biskopper, der ikke aner, hvem denne djævel i grunden er.
  Jeg siger for mig selv: Jeg forsager Muhammed og Allah deres gerninger og alt deres uvæsen!
  Ganske vist er disse her opfundet og kommet til senere, men djævelskab har det med at sprede sig, og da er det godt at kunne identificere dem, så man ved, hvad man er oppe imod.