Starten på kampagnen Knæk Islam

vikingebesked

Tiden er nu inde til at at danskerne rejser sig og kæmper for deres og deres børns fødselsret.
Mød op og støt SIAD når vi laver oplysningskampagne i alle større byer overalt i Danmark under parolen KNÆK ISLAM.
Tid fra januar 2015 og året ud.
Vi kommer til København sidst på kampagnen. Hele kampagnen handler om at vække og oplyse folk og samle folk til en kæmpe demonstration i hovedstaden i slutningen af kampagnen.

STØT DENNE VIGTIGE OPLYSNINGSKAMPAGNE – GIV HVAD DU KAN AFSE TIL DIN EGEN OG DINE BØRN OG BØRNEBØRNS FREMTID

Reg nr: 9346 Konto: 4580116774

4 comments

 1. Sindsro

  Islam har bidraget mindre til menneskets fremskridt end en flok æsler, hvilket er yderst fornærmende for – æslerne. . 🙂

  Historien og de nuværende begivenheder viser at Islam er den værste forbandelse og pest der kan overgå menneskeheden. Islamiske lande er ringe frembringere på ethvert område, det være sig økonomisk, kunstnerisk eller videnskabeligt. Hvor er de muslimske telekommunikationsvirksomheder? Kan jeg købe en muslimsk bil, eller anden type køretøje udover en æselkærre? Selv den kærre vil have et vestligt design og aksler, hjul og dæk fremstillet i Vesten!

  Hvor er de som kunne sammenlignes med Shakespeare, Dickinson, Newton, Beethoven, Einstein, Lloyd-Wright, Steve Jobs, Rembrandt, Rodin, Niels Bohr, Menuhin, Callis, Gershwin, Cole Porter, Donizetti, Bellini, Rossini, Verdi. Alfred Nobel. Jeg kunne blive ved og ved.

  Det kan muslimerne ikke. Der er ingen i deres dødsverden med had og uvidenhed der svarer til nævnte personer. Jøder har fået 181 Nobel Priser, cirka 22% af personerne i den eksklusive klub. Muslimer siger de har vundet 15 Nobelpriser. Men seks af dem er Freds vindere er ikke muslimer!

  Så lige så vanvittigt det kan lyde, så er det bare sandt at sige:
  I hele sin historie har islamisk civilisation opfundet og bidraget mindre til menneskehedens fremgang end en flok æsler.

  Før nogen kommer med eksempler på store videnskabelige fremskridt foretaget under den såkaldte Gyldne Tid I Islam, så lad mig sige at opfindelserne i den periode blev gjort af borgere, der var tvunget til at blive muslimer, i de nu erobrede dele af Persien, Mesopotamien, Indien, Egypten, Grækenland og Byzantins.

  Så denne perioden burde snarere blive kaldt ‘Den Gyldne Tid hos de Folk som Islam Erobrede.!

  Muslimer opfandt ikke Algebra:

  Da araberne oversvømmede Persien, Egypten, Byzantins. og andre lande, hvor de fandt stor litteratur og bøger med indsigt. Men at tilskrive storhed til muslimer for at oversætte de andres ideer til arabisk er som at sige at nazisterne var kunstgenier, fordi de invaderede Europas museer, og bragte store kunstværker til Tyskland.

  Sandheden i sidste ende er, at den ægte ånd i Islam betød at man kom og herskede og kvalte al forskning i de lande man beherskede.

 2. Sindsro

  Der foreslåes ingen byer.
  Jeg foreslår alle byer på størrelse med Silkeborg og størrer, i hele DK.
  Hermed menes Jylland, det er jo alligevel os der trækker læsset, 🙂