Afgået statsminister blev indhentet af virkeligheden

Fredrik-Reinfeldt
Her er Sveriges tidl. statsministers mening om plads til indvandrere i Norden:

»Hvad betyder ordet ’nok’? Er Sverige fyldt op? Er Norden fyldt op? Er vi for mange mennesker? Vi er 25 mio. mennesker, som bor i Norden. Jeg flyver ofte rundt over det svenske landskab. Det vil jeg anbefale andre at gøre. Der er uendelige marker og skove. Der er så meget plads, man kan tænke sig. De, der hævder, at landet er fyldt op, må jo vise, hvor det er fyldt op«.

SIAD kommentar: Gudskelov indhentede virkeligheden den tidl. svenske statsminister i form af SverigesDemokraterne. SD vil nu gøre det kommende valg til et spørgsmål om indvandring. Hvornår får vi et sådan valg i danmark? Det kan kun gå for langsomt. Selvfølgelig hører den tidl. statsminister til ekstremisterne, men vi har sandelig også folk herhjemme, der har den samme ekstremistiske holdning.

3 comments

    • Poul Berg

      Hvis ikke man giver dem både, vil der altid være nogen, der vil hævde, at vi med vilje har druknet dem. Der er regler om, at det må man ikke, og regler er regler, som lov er lov. Ham der – du ved den berømte eller berygtede forsvarsadvokat, der nu har anklaget en del af folketingsmedlemmerne – han ville gerne tage sådan en sag op. Der kunne også være havbiologer, der ville gå imod tanken i det hele taget, hvad enten det er med eller uden både.

  1. Poul Berg

    Sidst, jeg fløj over Atlanterhavet, tænkte jeg, at der var plads til tusindvis af husbåde der, hvor folk, der ikke kunne blandes med mennesker, kunne bo i fred og ro med sig selv og for sig selv. Shiaerne i Atlanten, og sunnierne evt. på Det store Stillehav.