Her “glemmer” de danske medier IGEN noget meget vigtigt.

Sweden Riots

Brandbomber i Stockholm lørdag nat.

Reuters fortæller at det var muslimske indvandrere – det glemmer de danske medier at fortælle noget om.

Angrebet med brandbomberne fandt sted i nat i kvarteret Ragsved, Stockholm, der har en kæmpestor muslimsk befolkning. Der har før været ballade i området. Sidste år satte unge muslimer ild til en børnehave, en skole og en politistation i området.

Igen viser de danske medier at de ikke er deres opgave voksen ved at de censurerer sig selv. Hver gang det har noget med muslimer at gøre, siger danske medier med sikkerhed “unge” istedet for at nævne ondets navn.

Denne gang blev 10 biler sat i brand + flere politibiler blev ødelagt og en politibetjent blev kvæstet. Gennem hele Reuters rapport om angrebene er den røde tråd, at det er i en indvandrerbydel med hovedsageligt muslimske indvandrere – det valgte den danske presse totalt at overhøre. Hvorfor mon? Pressen er blevet til fjenden. Pamela Geller – SIONs leder – kalder pressen “the enemedia (Enemy-media).

Læs TV2’s mangelfulde artikel:
http://nyhederne.tv2.dk/udland/2014-12-07-maskerede-unge-kaster-brandbomber-mod-svensk-politi

2 comments

 1. Kaj Arildsen

  Det er sørgeligt at se, hvordan næsten al indvandrerkriminalitet af de politisk korrekte medier påføres betegnelsen “unge”. Kun i tilfælde hvor politiet udtaler sig med et signalement – for eksempel i voldtægtssager – i håb om hjælp fra offentligheden, tvinges de til at skrive sandheden.
  Jeg har ofte tænkt på, om ikke der kan være en sammenhæng mellem denne luskede nyhedsformidling og så det faktum, en undersøgelse foretaget af Respons Analyse A/S viste (maj 2012 – der er næppe sket store udsving siden):

  80 procent af de danske journalister ville stemme på RV, S, SF eller Enhedslisten!
  http://journalisten.dk/hver-tredje-danske-journalist-ville-stemme-radikalt

  30 procent, næsten en tredjedel ville stemme på Det radikale Venstre. Det var mens Margrethe Vestager var formand – det var heller ikke lige hende, der blev gået hårdest til i tv-interviews, var det?
  For Socialdemokraterne var det 20 % og, Enhedslisten 17 % . Af de 20 % der ikke ville stemme på “rød blok”, fik Venstre 11 %, LA 5 % og Konservative 2 %. Dansk Folkeparti kunne med 1 % kun lige måles.

  Målinger, der minder om den for journalisterne, er foretaget på magistrene, hvorfra en stor del af DRs og TV2s mange “eksperter” er medlemmer.

  KA