Fire irakiske børn blev halshugget for at sige at de elskede Jesus

ISIS skærer halsen over på fire børn, der ikke ønskede at konvertere til islam, da de får valget mellem at konvertere eller dø.

Arkivfoto

Arkivfoto

En engelsk præst Canon Andrew White – også kaldet “præsten af Baghdad” – der har nægtet at forlade Irak trods hans øverste chef ærkebiskoppen af Canterbury har beordret ham til at forlade Irak for sin egen sikkerheds skyld, sagde at Islamisk Stat har jaget kristne ud af deres hjem og givet de voksne valget, enten at konvertere til islam eller at deres børn ville blive dræbt.

Han sagde: “Det startede med at der var masser af bomber og skyderi i Baghdad. Det stod rigtigt slemt til så masser af kristne mennesker flygtede tilbage til deres oprindelige hjem Nineveh. Det var sikrere end at bo i Baghdad, men en dag kom ISIS, jagede alle ud af husene, dræbte et stort antal, huggede børnene over i halve og huggede hovederne af dem, resten af folkene tog de med sig.
Den anden dag ringede der en desperat kristen mand til mig og sagde at han havde konverteret til islam for at undgå at dø, og spurgte om det betød at han var fortabt. Han fortalte også om fire kristne børn alle under 15 år, hvor ISIS havde fanget dem og sagt at de skulle konvertere eller dø. De sagde “vi kan ikke konvertere, fordi vi altid har elsket Yesua [- det irakiske ord for Jesus -] vi har altid fulgt ham og han har altid været med os. Så nej det kan vi ikke.
Så huggede ISIS hovederne af dem alle.”

4 comments

 1. Sindsro

  Vesten og dens medier er ligeglad med disse hovedafskærere, det ses i lyset af, at medierne omtaler det med en larmende tavshed.
  Men bare rolig. De satan dyrkere vil få deres bekomst, og det vil medløberne også, samt 5 kolonner og dens stikkere også.
  DET ULMER I EUROPÅ,
  Vi skal jo ellers passe på, når Tyskerne begynder at Massere. Men denne gang er det ikke Nazister der Masserer. 🙂 🙂 🙂

  Er det for skrab en kost, så sig til. For I slettede jo det første.

 2. Sindsro

  Vesten og dens medier er ligeglad med disse hovedafskærere, det ses i lyset af, at medierne omtaler det med en larmende tavshed.
  Men bare rolig. De satan dyrkere vil få deres bekomst, og det vil medløberne også, samt 5 kolonner og dens stikkere også.

  DET ULMER I EUROPÅ,
  http://en.europeonline-magazine.eu/germanys-interior-ministers-to-confer-after-massive-anti-islam-march_367379.html

  Berlin (DPA) – indenrigsministrene fra Tysklands 16 delstater er at holde samtaler i denne uge efter en anti-Islam march trak 10.000 mennesker i den østlige by Dresden, lokale medier rapporterede tirsdag. “Initiativtagerne [i protest] bruger fremmedfjendsk og islamofobisk stemning til fan flammer frygt og fordomme, “Ralf Jaeger, socialdemokrat og leder af indenrigsministrene konference, fortalte Neue Osnabruecker Zeitung. Demonstrationen, organiseret af anti-Islam gruppe Pegida – et akronym, der løst kan oversættes til Patriotiske europæere mod islamiseringen af Vesten – forløb relativt fredeligt sent mandag, på trods af tilstedeværelsen af 9.000 moddemonstranter. De, der gik på gaden omfattede medlemmer af højreekstremistiske Nationale Demokratiske Parti (NPD), medlemmer af andre anti-islam grupper, herunder Hooligans imod Salafister og andre modstandere af det stigende antal asylansøgere i Tyskland. De moddemonstranter omfattede medlemmer af kristne, muslimske og jødiske grupper, venstreorienterede og anti-facist grupper, herunder Dresden Nazifrei, og studerende. Jaeger fortalte avisen, at bevægelsen var årsag stigende bekymring blandt indenrigsministrene, og at en undersøgelse ville blive lanceret i make-up og motivation af de anti-islamiske grupper dukker op på den tyske politiske landskab.