Støt SIADs nye kampagne: KNÆK ISLAM

SIAD lancerer fra januar og hele år 2015 kampagnen “KNÆK ISLAM”.

Kampagnen går ud på at oplyse de danskere der endnu ikke har set faren ved islam, sådan at Danmark stadigvæk har chancen for at reagere demokratisk på faren, ved at vi er nok der synes det samme. SIAD vil gå på gaden og dele foldere ud. Vi vil samtidig sammen med andre organisationer forsøge at lave en stor demonstration imod islamiseringen af Danmark, ligesom man nu for øjeblikket gør i Italien, hvor man fik over 100.000 på gaden og i Tyskland hvor fodboldfans chokerede Tyskland med det antal de kunne stille med imod fanatiske islamister.

Vær aktiv i at bekæmpe islam

SIAD har brug for al den hjælp vi kan få. Hjælp os med at skrive artikler eller oversæt udenlandske artikler til dansk til vores hjemmeside. Vores FB gruppe vil nu blive omdannet til en aktiv gruppe hvor gruppen vil sprede viden om islam til avisernes net-fora, hjælpe til med at irettesætte journalister der tager islams side overfor danskerne, i det hele taget være aktiv for Danmarks sag. Gruppen vil også hjælpe til med at skaffe demonstranter til demonstrationen. I vores grupper og side er vi nu over 12.000 personer. De må meget gerne hjælpe til med at skaffe flere personer til grupperne og siden, så vi kan vise at vi mener det alvorligt.

Ligeså vigtigt er økonomiske midler til oplysningskampagnen.

Vi har brug for midler til materiale, foldere, plakater, bannere, avisannoncer etc. Donér til SIAD et større eller mindre beløb afhængig af hvor vigtig du synes denne kamp er for Danmark.
Konto:
Regnr: 9346 Konto: 4580116774

På forhånd tak for dit bidrag til oplysningskampagnen!

4 comments

  1. roerne skal op

    Som I ser er Knæk Canseren startet. Politiet skal bare lige have så de kan mærke det, de skal gøres total møre.