Tak kære politikere !

Tak kære politikere ! Nu er I igen skyld i at en lille pige er blevet traumatiseret resten af livet, fordi I ikke kan få slæbt nok muslimsk fødselsoverskud her til landet, som har en fjendsk indstilling til alt ikke muslimsk.
graested_foto

Otteårig vækket i sin seng af formodet voldtægtsmand

Far og genbo holdt 39-årig mand fast i børneværelse, til politiet kom. Manden er sigtet for voldtægtsforsøg. …

3 comments

 1. Sofus

  Hvis denne mand som var taget i en lille piges sovevaerelse fik sine “aedle ” dele fjernet med en,ikke for skarp kniv, kunne man kalde det HALAL metoden??

 2. Kaj Arildsen

  Jeg tror, at baggrunden findes i disse mænds opdragelse i den syge og perverse ideologi, som hedder islam.
  Jeg minder om:

  Ayatollah Khomeini, Irans højeste politiske autoritet 1979-1989, skrev i bogen “Tahriolvasyleh” bl.a.:
  “Det er bedre, hvis en pige gifter sig så tidligt, at hun får sin første menstruation i sin ægtemands hjem, end i sin fars hjem.”
  Han har endvidere beskrevet, hvordan en mand ikke må have samleje med sin pige/kone før det fyldte 9. år – men at han gerne må kærtegne og beføle (resten er så kvalmende pædofilt, at jeg undlader at citere. )
  Khomeini hyldes jævnligt i Stormoskéen i København!

  Profeten Muhammed selv blev gift med 6-årig, havde sex med hende fra hun var 9 år. Og hvad der var godt for profeten, kan én der tror på hans ord som ufejlbarlige vel ikke tage afstand fra?
  Han gav iøvrigt sine følgere lov til at voldtage ikke-muslimske kvinder.

  Mange lalleglade mennesker i Vesten tror, at de mange forulempelser af såvel børn som kvinder i alle aldre, begås af individer som “noget er slået klik for”. De kobler aldrig handlingerne til en ofte streng (ortodoks) opdragelse med koranskoler og et islamisk hjem som “ballast”. For der er jo aldrig noget i vejen med islam….vel?

  Jo, der er så meget i vejen, at alle normale mennesker burde boykotte islam i de vesteuropæiske lande. Det er en ond, totalitær, perverteret ideologi. Dens måske allerværste side er den, der danner baggrund for de mange overgreb på søde små piger, som intet havde gjort andet end – at være der.
  Den 8-årige pige i Græsted var tiltænkt samme skæbne som de to 10 årige piger i Gullestrup ved Herning, som blev hhv voldtaget i en time og forsøgt voldtaget af et bestialsk svin ved navn Ahmed Omar Mohamed.
  Ham har dansk retsvæsen foreløbig belønnet med guitarundervisning og andre sjove ting, hvor han efter sigende udviser “gode sociale ressourcer”.

  Det er så ækelt.

  Kaj A.