To terrorangreb lørdag som danske medier fortier sandheden om. Hvorfor?

Koranistens FB opdatering, som han også tweetede

Koranistens FB opdatering, som han også tweetede

Som sædvanlig får vi ikke den fulde sandhed fra de danske medier, som da den sorte koranist Ismaaiyl Abdullah Brinsley lørdag dræbte to amerikanske politibetjente i New York.

DR går så vidt i sin artikel at sige at der ikke er tegn på terror trods det at de nævner hans tweet på twitter. Måske skulle de se lidt bedre efter. Han har billede af koranverset der siger: slå fjenderne med frygt.

DR prøver at få det til at være racebetinget, men lige meget hvad de forsøger vil det ende hos islam, fordi den amerikanske islamiske organisation CAIR har bedt imamerne over hele landet når de holder moske om fredagen, at bruge en del af prædikenen på Ferguson, byen med de kraftige race-uroligheder p.gr.a to nedskydninger af sorte af amerikanske politibetjente. Planen med det er selvfølgelig at puste til raceuroligheder får at lave uro i Amerika.

Vi hører heller ikke om manden der lørdag aften gik ind på en fransk politistation og råbte “allah u Ahkbar”, mens han stak tre politibetjente ned før han selv blev skudt.

Kilde: Atlas Shrugs
Kilde til Ferguson/CAIR:
http://pamelageller.com/2014/08/hamas-cair-exploits-race-card-ferguson-divide-destroy.html/
Kilde til den franske jihad:
http://www.deonvsearth.com/french-police-kills-islamic-radical-terrorist/
Kilde fra DR:
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2014/12/21/1221063919.htm
Kilde fra TV2:
http://nyhederne.tv2.dk/udland/2014-12-21-betjente-henrettet-i-new-york-der-er-blod-paa-mange-haender-i-aften