Lone wolves (enlige ulve) – som måske nok opererer alene men som alle er forbundet med koranen.

IMG_0174.JPG
Den vestlige verden er på det sidste blevet overskyllet med angreb fra såkaldte lone wolves. Trods det bliver politikere og medier krampagtigt ved med at kalde dem lone wolves, trods angrebenes antal nu viser at disse lone wolves måske nok udfører angrebene alene, men at de bestemt ikke er alene.

De er medlem af en gruppe af ulve, der alle har den samme anfører og denne anfører er koranen, ligemeget hvor lidt politkere og medier ønsker dette. Denne koran hjernevasker muslimerne fra barnsben. Når man ser de personer man beundrer, far brødre og onkler, banke hovedet ned i det kolde cementgulv 5 gange om dagen i bøn til Allah og dagligt hører at verden skal tilhøre muslimerne og intet kan sidestilles med Allah, og man til børnefødselsdage får dukker med falsk blod så man kan lære at skære halsen over på de vantro – den nederste video viser en børnefødselsdag hvor barnet har fået et lam til halalslagtning – billeder af muslimske børn der spiller fodbold med afskårne hoveder i Islamisk Stat, så er basis lagt for terrorangreb mod anderledes tænkende og vantro generelt.

Disse lone wolves kan måske nok leve sammen med folk, der har en vestlig og demokratisk indstilling og virke som rollemodeller og velintegreret, men den dag han møder den “rigtige” imam, der fortæller ham, at jihadverserne i koranen ophæver alle blødere udlægninger af koranen og at det er hans pligt som muslim at udføre Allahs vilje, så ser vi lone wolfen udfører et af de utallige terrorangreb.

Her blot et lille udvalg af de seneste terrorangreb. Nede i bunden af artiklen kan man se youtube videoer der viser noget af den hjernevask muslimske børn bliver udsat for, men glem udtrykket lone wolves kære poltikere og medier, de er medlem af en større gruppe ulve på 1,2 milliarder og gruppen hedder islam.

Få eksempler på lone wolves angreb:

7/7 angreb i London 2005
To konvertitters halshugning af den britiske soldat Lee Rigby
Major Nidal Hasan, psykiateren som dræbte 13 og sårede 28 i Fort Hood i Texas.
TSARNAEV-brødrene som dræbte 2 og sårede 260 atleter og tilskuere til Boston Maraton
Itmar massakren på 5 medlemmer af den israelske Fogel familie
Halsoverskæringen af 4 rabbier og en politimand under en gudstjeneste
Angrebet på jødisk museum i Belgien hvor 4 døde udført af en algier der havde kæmpet for IS.
Halsoverskæring på 82-årig gammel bedstemor af konvertit i London
Halsoverskæring og knivangreb på fabrik i Oklahoma. 1 død, 1 såret
37-årig amerikansk børnehavelærerinde stukket til døde i Kuwait af burkaklædt person
2 politibetjente såret af økse-bevæbnet konvertit i New York
Bilist bruger bil til terrorangreb i Jerusalem – kører i to omgange ind i fodgængere. 1 politibetjent død og 14 såres.
Ismaaiyl Abdullah Brinsley dræber to amerikanske politibetjente i New York.
3 politibetjente stikkes ned på politistation i Frankring
Mand nedkører 11 fodgængere i Frankrig mens han skriger allah u ahkbar
Mand torpederer julemarked i bil i Frankrig og sårer 12 mennesker hvorefter han dræber sig selv med kniv.

Dette var kun et uddrag af de såkaldte lone wolves angreb.
Herunder kan du se hjernevasken af muslimer fra barnsben:

8 comments

 1. Sofus

  Sindsro…………det tager en “voksen person” at goere det rigtige ved valget. Det kan dog lade sig gennemfoere selv i DK. Der ER mange voksne i landet. Det er den rigtige maade.

 2. Pingback: SIAD ønsker alle medlemmer, støtter og FB medlemmer en rigtig glædelig jul | Stop islamiseringen af Danmark
 3. mette

  Den “notits” var rigtig godt formuleret og forklaret – roden til alt det onde, vi ser i verden i dag, er Islam og Koranen – Se ALLE videoerne – de giver virkelig stof til eftertanke – Gør man virkelig sådan med BØRN? – Man er godt i gang med at opdrage en ny generation af “krigere” med et dybt had i hjertet – Nogle af disse “krigere” bliver så lone wolves – flere og flere tyder alt jo på – men de styres jo alle af samme general – Allah gennem “Profeten” og Koranen – Det er ondt at lære børn at hade, uanset den religiøse baggrund – Men så længe, Imamer bliver ved med at prædike død og ulykke over jøder og Israel, bliver der ikke fred i den region ! Og så nu også ISIS – Der ikke bare prædiker de død over ikke-muslimer, der slår de dem konsekvent ihjel, hvis de ikke vil bøje sig for “Koranens foregangs-mænd” – Det starter med børnene!

 4. Sindsro

  Jeg vil lige spørge:
  Hvornår skal der ryddes op i det morads. ??
  Hvad vej skal vi gå, for at komme ud af dette morads. ??
  Hvornår skal der rettes ind efter Grundloven. ??
  Hvornår indser politikerne og deres vælgere, at tiden til det, er inde. ??
  Har politikerne og deres vælgere ødelagt så meget, at der ingen vej er tilbage, ??
  Hvad tid holder pengene at strømme til Hamas og andre voldelige grupper. ??

  Bare se og hør den lille afsindige skrigehals her. Der mangler et X. 🙂

  Martin Lidegaard og hele det Radikale slæng, bevæger sig ud i et morads, hvor de og deres vælgere ikke kan bunde. Skide med om de drukner i skidtet, bare De ikke slæber danmark ned i sølet. De radikale og deres vælgere er ikke alene om det. !!!!

  Lad os få Israel ind i NATO og Tyrkiet ud.

  PET . Hvad laver DE. ??
  Politi. Hvad laver De. ??
  Dommerstanden. Hvad laver De. ??
  EU. Hvad laver DE. ??

  Jo Hhv. Sidder stille på den flade røv og ligner et juletræ og laver statestikker over mulige fjolser, medens de skjuler, at Hedegaard’s attentatmand løslades af den Islamiske stat Tyrkiet, til Islamisk stat i Syrien/Irak.

  Sidder stille i deres mobilhome (hvad endten det er person eller varebil) og spille kødfløjte, medens de fotograferer og generer os skattebetalende lovlydige borgere.

  Rafler.

  EU valgte at ophøje Palæstina til en stat. EU vil gerne Islamificeres. Men der er et stort MEN. Ikke alle i EU ønsker Islamificeringen

  Jeg går meget stærkt ud fra, at der er nogen der kan svare seriøst på de ovenstående 5 spørgsmål. For de er ret så påtrængende nu. 🙂

  Det kunne jo være, at den røde kleresi står i dag på balkonen og kigger vantro ud på folket, der demonstrerer imod dem. Og
  ender som den socialistiske præsident Ceausescu der i sin tid måbende så, at han var færdig, da han stod på balkonen foran sit monster palads (EU borgen) og folket på pladsen foran ham hånede ham med taktfaste tilråb.

  God jul. 🙂

 5. Sofus

  Det er dem der lader det gaa saa vidt man skal have fat i. Naar de gale foerst er “gale” er det for sent.
  De syge er de Politikere der ikke har hjerne i hovedet der er noget ivejen med.
  Kan KUN laves om ved valgstedet.

  • Sindsro

   Kan KUN laves om ved valgstedet. Det håber jeg , det er der det gøres,kan gøres.
   Vælgerne skal til at skifte retning, ellers ender det med det nederste vodeo, hvor tyranen blev pløkket. !!!!!

   Tag spørgsmålene een efter een, for der blev til nød kun svaret på et. !! 🙂

  • Sindsro

   Mere Slam.

   Med sharia-politiet på patrulje i London

   Sofus; Jeg tror næppe, at den med valgstedet kan lade sig gøre. !!!

 6. Poul Berg

  For de tvivlende vedrørende himmel og helvede kan man slå fast, at HELVEDE i hvert fald findes, og at man tilmed kan lave filmoptagelser der. Himlen må vi så vente at se, for ingen har lavet film der endnu. Men når de to begreber altid nævnes i flæng, og vi med egne øjne kan se det ene begreb, så skulle man næsten deraf kunne slutte, at det andet også må findes. Mange mennesker, der har haft nærdødsoplevelsen, kan med 100% sikkerhed sige, at himlen er der, for de har været der på kortvarigt besøg.