Ikke mere islam !

ikkemereislam_fb
Har du fået nok af den særstatus og indflydelse islam har fået i DK?
Har du fået nok af at muslimske bekvemmelighedsflygtninge bliver behandlet bedre end danske ældre og danske udsatte?
Er du betænkelig ved den danske flygtningepolitik der indsætter syriske flygtninge i luxus-lejligheder, mens danske veteraner kan gå for lud og koldt vand?
Er du træt af at dagpengereformen har sendt mange arbejdsløse danskere på bistand og at sparede penge bliver brugt til at bekvemmelighedsflygtninge kan få dansk undervisning og alt betalt på første klasse?
Er du imod sharialove i Danmark?

Så mød op til den første gående demo i en række af demoer og vis politikere og medier din utilfredshed. De gør det i Tyskland, de gør det i Italien, nu er det Danmarks tur til at vise vores utilfredshed men den førte politik på dette område.

Nu gælder det om at møde op hvis du er utilfreds med islamiseringen. Danmark ender velfortjent på historiens losseplads, hvis vi ikke får stoppet udviklingen som politikere og medier gør deres til skal blive virkelighed.
Ligemeget hvor langt væk du er fra Haderslev, så mød op. Det er nu eller aldrig. Sidste skud i bøssen på demokratiets præmisser.

Vel mødt!

Mødetid/sted: 5. januar, Haderslev Domkirke kl. 17.00.

Se også begivenheden på Facebook:
https://www.facebook.com/events/351549498357303/?source=1

2 comments

 1. Sindsro

  Tak og i lige måde:

  Det skete i Sverigstan. !!

  Godt, Rigtig godt nyt. Julen er reddet, håber nytåret også er.
  En Moské er futtet af, og ca 50 Pædoer slap ud af vinduerne, hvilket dog var en skam. 🙂

  Det skete nyligvis ved at en muslim ville holde jul med stearinlys og det hele, Men dette indavlede væsen kunne ikke finde ud af hvordan stearinlyset skulle behandles. Derfor gik der ild i SATAN´s hus. 🙂

  Jeg ønsker jer alle en god jul og et lykkebringende nytår.

 2. Pingback: SIAD ønsker alle medlemmer, støtter og FB medlemmer en rigtig glædelig jul | Stop islamiseringen af Danmark