Brutalt overfald på dansk par

Før overfaldet....

Før overfaldet….

Her er resultatet af pakkets udåd efter overfaldet

Her er resultatet af pakkets udåd efter overfaldet

Nu må vi igen takke jer kære politikere. Denne gang er det ikke en 8-årig pige der bliver vækket af en syrisk asylansøger der vil voldtage hende i hendes eget hjem. I dette tilfælde er det et dansk par der er på vej hjem juleaften da de bliver overfaldet af unge af anden etnisk oprindelse.

Først går det ud over pigens kæreste som bliver banket med jernkæder. Da pigen tror at de er ved at slå ham ihjel, blander hun sig modigt i opgøret og beder dem om at holde op. Så bliver hun slået ned og sparket og slået med jernkæder.

Kære politikere. Vi glemmer ikke en eneste af de sager hvor det går ud over danskere pgra jeres uansvarlige udlændingepolitk og store længsel efter at slæbe muslimsk fødselsoverskud til landet. Og som alle andre kriminaliteter skal de ansvarlige dømmes. Det skal bagmændende også. Jeres tid kommer også, kære politikere.

Læs pigens egen statusopdatering her
Læs BT’s artikel her

2 comments

  1. Sindsro

    Vidste I at: En Chimpanse er 9 gange stærkere end mennesker.

    Særlig når Cimpansen er en Gedehudsbeklæt-cykelkæde-Virtuos. !!

  2. Vagn Roed

    Luk døren for muslimer og send dem dem hjem . Disse mennesker kan ikke begå sig i et civiliseret samfund ,måske vores politikere skulle prøve at smage deres kærlige hånd så ville der nok snart ske noget .