Pressemeddelelse: Partierne Frit Danmark og SIAD samt Holger D. gruppen gør fælles sag.

ikkemereislam_fb
Partierne Frit Danmark og SIAD samt gruppen NEJ – til kriminelle indvandrere og islam, gør fælles sag i en demonstrationsrække imod islam under kampagnen KNÆK ISLAM. Den første demonstration der bliver holdt i Haderslev mandag d. 5. januar kl. 17.00 ved Domkirken hedder “Ikke mere islam !”

Baggrund for den fælles sag er en dyb bekymring for den nuværende udvikling i Danmark. Bekymringen kan læses her fra vores begivenheds side på FB:

Har du fået nok af den særstatus og indflydelse islam har fået i DK?
Har du fået nok af at muslimske bekvemmelighedsflygtninge bliver behandlet bedre end danske ældre og danske udsatte?
Er du betænkelig ved den danske flygtningepolitik der indsætter syriske flygtninge i luxus-lejligheder, mens danske veteraner kan gå for lud og koldt vand?
Er du træt af at dagpengereformen har sendt mange arbejdsløse danskere på bistand og at sparede penge bliver brugt til at bekvemmelighedsflygtninge kan få dansk undervisning og alt betalt på første klasse?
Er du imod sharialove i Danmark?
Så mød op til den første gående demo i en række af demoer og vis politikere og medier din utilfredshed. De gør det i Tyskland, de gør det i Italien, nu er det Danmarks tur til at vise vores utilfredshed men den førte politik på dette område.
Vel mødt!

Michael Ellegaard, Frit Danmark
Anders Gravers, SIAD

2 comments

 1. Michael Unna

  Dejligt at se at der er grøde i Tyskland på det folkelige niveau. Tyskerne ved godt hvad det vil sige, hvis man underlægger sig en “usekulær diktatorreligion med Der Fuhrer Muhammed” i spidsen. Så helt fint- Vielen dank.
  Jeg håber EDL og andre antiislamiske grupper får vind i sejlene, nu når vi desværre ved at -fejhedens diplomati hos de europæiske politikere- som burde beskytte Deres befolkning imod en -usekulær diktatorreligon,- som til forveksling ligner Nazismen i dens had til Jøder- er en kendsgerning, og har været det i lang tid. Det er trist. Men tak til alle jer som gør en indsats imod Islams modbydelig væsen. Godt nytår. 🙂

 2. Sindsro

  off topic, men vær at lægge mærke til.

  Fremstormende parti nægter at distancere sig fra antiislamiseringsdemonstrationerne i Dres-den og andre tyske byer
  AfDs , der især er kendt som et anti-euro parti, har som eneste større parti i Tyskland ikke villet tage afstand fra antiislamiseringsdemonstrationerne i Dresden, som finder sted hver mandag og som er svulmet op til 15.000 deltagere.
  AfD, som i maj fik 7% af stemmerne ved EU-parlamentsvalget og som i efteråret stormede ind i tre tyske delstatsparlamenter med hhv. 9,7%, 10,6% og 12,2% af stemmerne, er gået til an-greb på bl.a. den tyske justitsminister med krav om dennes tilbagetræden efter hans nedgøring af demonstrationerne.
  Selv om der er visse nuancer i AfD-ledelsen til demonstrationerne, er linjen klar:

  Ethvert angreb på den grundlovssikrede ret til fredelige demonstrationer skal skarpt imødegås.

  Borgernes berettigede bekymring over islamiseringen af Tyskland samt islams iboende volds-potentiale skal tages alvorligt og udmøntes i politisk handling.
  AfDs landdagsgruppe i Brandenburg deltog i demonstrationer i Dresden mandag d. 15, de-cember for at få overblik over deltagernes baggrund og bevæggrunde.