INVITATION TIL DEMO I HADERSLEV D. 5. JAN. KL. 17

ikkemereislam_fb
Trods facebook har valgt at lytte til antifa og IS-støtters klager over vores invitationsside til demonstrationen “Ikke mere islam” på fb, trods at de samme kræfter har spammet vores nye tilmeldingsside på SIADs hjemmeside, så vi har måttet opgive tilmeldingen der også, får de ikke lov til at ødelægge vores fredelige demonstration.

Den bliver afholdt som planlagt d. 5. januar kl. 17 ved domkirken i Haderslev hvorefter vi i samlet flok vil gå ned igennem byen til kasernen hvor der vil blive holdt et par taler.

Nu gælder det om at ALLE der har indset hvad der er ved at ske med dette land pgra islams indflydelse dukker op til denne demonstration. Vi har sat rammerne for denne demonstration, men det er DIN demonstration for DIT land. Hvis du ikke dukker op uanset hvor du bor i landet og uanset næsten hvad du skal, så er det DIN skyld hvis den samlede moddemonstration i Haderslev bliver meget større end vores og det er DIN skyld når de siger: “haha se der er heldigvis ikke ret mange der har den holdning” og så vil islamiseringen fortsætte for fuld skrue. Og på et tidspunkt vil Danmark så ende velfortjent på historiens losseplads, for der var ingen der stod op for Danmark da Danmark havde brug for det allermest.

Derfor STÅ OP FOR DANMARK – uanset hvor du bor i Danmark så er hele Danmark dit.

4 comments

 1. Ingolf Rasmussen (Raceren - kunstnernavn).

  Det er nogle svin i Facebooks ledelse der modarbejder DANSKERE til fordel for Mu-Slimer og racefremmede, på Facebook lefler de for de venstreorienterede voldspsykopater og de primitive (Mu-Slimerne), men vi rigtige danskere har heldigvis masser af andre effektive veje at få vores oplysninger frem og tilbage på. PS: Jeg tilmelder mig demonstrationen når i når Sjælland – God Vind.

 2. Sindsro

  Jeg har aldrig haft noget med FB at gøre, vil det heller aldrig.
  Mine antagelser var åbenbart gode nok, siden SIAD ikke kunne invitere folk til demo på FB.

  Antifa , Islam og IS-. Støtters af FB. Så af den grund er FB blevet et Socialt Pædofilt forum. Islam er jo pædofilt ikke. (Den mest betydende profet fuldførte sit ægteskab me pigen Aisha da hun blev 9 år)

  Stole på Politiet: Kan vi nu det. ??

  § 79
  Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at samle sig ubevæbnede. Offentlige forsamlinger har politiet ret til at overvære. Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred. slut.
  Hvis politiet benytter denne § 79, anvender politiet magt misbrig. Og dermed støtter politiet (Voldsaberne) Antifa og IS støtter og andet Islam ross, så det er i virkeligheden Politiet der ødelægger vores fredelige demonstration. Hva Faen. Det er osse det nemmeste. 🙂

  § 80
  Ved opløb må den væbnede magt, når den ikke angribes, kun skride ind, efter at mængden tre gange i kongens og lovens navn forgæves er opfordret til at skilles.
  Hvis politiet benytter denne § 80, Udfører Politiet deres arbejde efter forskrifterne, og udøver dermed ikke magt misbrug.
  Her tager politiet sig af Voldsaberne som er deres job. Da politiets skal beskytte fredelige borgere og dennes demonstration.
  Dette tilkendegiver at man har ytringsfrihed under ansvar.
  ————————————————————————————————————————————————————————
  Vi ses der nede KL 16:30. Ja en ½ time før til en god snak, ville ikke skade, det kan jo og bruges til at vurdere situationen. 🙂
  F. ekx. om politiet kan deres arbejde. 🙂