Succesfuld start på vores demonstrationsrække

demo_haderslev1

Copyright: pressemedie.dk

demo_haderslev10

Copyright: pressemedie.dk

demo_haderslev11

Copyright: pressemedie.dk

demo_haderslev3

Copyright: pressemedie.dk

 

Omkring 100 mødte op ved domkirken i Haderslev, for at deltage i den gående demonstration IKKE MERE ISLAM!

Vi havde selvfølgelig gerne set at vi havde været 400 flere, men det må siges at være en udmærket begyndelse på demonstrationsrækken.

Fakler blev tændt og optoget bevægede sig ned ad Nørregade i ro og orden.

Alt forløb fredeligt indtil en muslim løb foran optoget og ind i en baggård hvorfra han kastede et kanonslag ud mod demonstrationen. Uheldigvis for muslimen og godt for demonstrationen kunne han ikke ramme og det ramte istedet en skraldespand hvor den gik af bag ved denne. Der lød efterfølgende flere brag fra kanonslag kastet af moddemonstranter.

Fakkeltoget fortsatte ned ad gaden og det så fantastisk ud nedefra, hvor demonstrationsdeltagerne havde spredt sig lidt og optoget med fakler derfor fyldte hele gaden ud.

Velankommet til demopladsen ved kasernen – hvor enkelte var faldet fra p.gr.a kanonslagene – bød Michael Ellegaard fra Frit Danmark velkommen og holdt en glimrende tale til forsamlingen. Derefter holdt Anders Gravers en tale til deltagerne, hvor han takkede samtlige tilstedeværende for deres store mod og deres vilje til at møde op idag. Folk kom fra Nordjylland, Mors, Fyn og København – ja uanset vejlængde var folk dukket op fordi sagen er vigtig for dem.

Anders Gravers fortalte også at Pegida i Tyskland startede som en lille håndfuld mennesker men idag tæller omkring 27.000 mennesker.
Anders Gravers kaldte det en flot start og at næste demo er planlagt til Esbjerg om 14 dage. Her bliver starttidspunktet ændret til kl. 18. for at folk kan nå hjem fra arbejde.
Han sagde at nu gælder det om at stå fast, have målet for øje og opfordrede dermed alle til at møde op igen og få venner og venners venner, kollegaer og bekendte etc. med.

Lad os sammen starte en lavine af protester mod islamiseringen af vores land.

8 comments

 1. Sofus

  Man starter som lille…og saa bli’r man stor, alting vokser og foedderne gror………….. En rigtig god begyndelse og tillykke med det.

  Dem der lever fortiden, har ingen fremtid……………..i Danmark.

 2. Charles Nielsen

  Fin fin lille demo, Det hele afløb tilfredsstillende.
  Det er rart at kunne få lufter sin utilfredshed, takket være også af politiets hjælp.
  Det var godt politiet benyttede sig af § 80 og ikke §79.

  Jeg kom til Haderslev Ca kl. 15:45. Gik en tur i byen og nød turen.
  Haderslev er faktisk en rigtig pæn by, med alle de flotte gamle huse og den smalle gader, men der er ikke til rigtig at holde ud, at tænke på at Domprovsten er lige glad med denne by.
  Tænk: Bygge en Moské og lade byen vandalisere af ISLAM.