Domprovst opfordrer indirekte til vold mod SIAD

Domprovsten som sendte en forbøn til Haderslev byråd om at muslimerne måtte få en moske med kuppel og minareter

Domprovsten som sendte en forbøn til Haderslev byråd om at muslimerne måtte få en moske med kuppel og minareter


Domprovst i Haderslev Kim Eriksen havde valgt at tale som privatperson hos den venstreradikale og autonome gruppe Reaktion, som afholdt moddemonstration mod SIAD, Frit Danmark og “NEJ – til kriminelle indvandrere og islam”‘s demonstration Ikke mere islam.

Der lægger han SIAD for had og med hans tale vil de venstreradikale og muslimerne der var til stede, tolke hans ord som opfordring til vold mod SIAD. Det var der så også mange af dem der forsøgte at udøve. Der blev kastet flere kanonslag, men kampklædte politibetjente sørgede for, at de ikke kom i nærheden af vores demonstration.

Havde han holdt talen oppe i domkirken med hans sædvanlige publikum af selvfede halalhippier og folk fra det radikale venstre med åbentstående skjorter, ville de have nikket til hinanden med forstående smil og givet domprovsten ret. De ville have forstået, at dette var verbale tæsk i åndelig forstand, men når ens publikum er en gruppe autonome og muslimer, der er ret underfrankerede rent hjernemæssigt, så ved domprovsten godt, at disse udsagn vil blive tolket som opfordring til vold mod SIAD.

Vi har lagt en video op af domprovstens tale optaget under de venstreradikales demo. Der er ikke ordentlige billeder på videoen, så opfat den som et lydspor. Videooperatørens subjektive bemærkninger kan man jo bare sortere fra – men vi finder dem ret underholdende.

3 comments

 1. Sofus

  Man kan ikke sige at han er dum………….men man kan godt sige at han ikke er rigtig klog. Maaske kan han bruges i Irak. ???

 2. Erik W. Nielsen

  Den mand kan man ikke tage alvorlig. Denne person kan kun have brugt sin tid med at læse biblen, det er ikke aviserne ej heller har han set nyhederne på TV. i er netop, som Dansker udsat for modsat racisme. Danmark besidder ikke racistiske tendenser, men er vokset til et land, hvor realismen er ved at få sin betydning og racismen er næsten kvalt. Det er ikke de mange Dansker der er racister, det kommer fra anden side og pokker om ikke nogle af præsteskabet støtter op om dem og tuer løs på de mennesker der faktisk vil hjælpe mere end den såkaldte moralistgruppe af mennesker der faktisk ville stå først i køen for at miste livet den dag islamismen tager over, og eneste handling der kan redde disse fra døden er at blive konvertit, at konventere til islam. Det er jo ikke den almene muslim der er djævelen, men deres lædere, de lærte og Imamerne, som det er vore ledere der ikke vil forstå hvad deres egne borger siger og føler.

 3. Søren Lindgreen.

  Første del af talen var vendt mod radikalisering. Troede faktisk det var pyntet på radikal islam, men resten af talen betegner jo siad som de radikaliserende. Talen afslører mangel på viden og indsigt om islamisk ideologi.

  Har tænkt på om vi bedre kunne opnå at oplyse mennesker ved at ændre lidt på de slogans, vi anvender. Noget i retning af

  For demokrati, ligestilling, ytringsfrihed, personlig frihed
  som modsætning til
  Radikalisering, sharia osv.

  Det vil virke mere spiseligt for mange, være uangribeligt fra de politisk korrekte, og føre til samme resultat.

  Psykologisk er det formentlig mere atraktivt at være for noget.
  I
  Dette udgangspunkt ville vel ikke engang provsten kunne angribeOpnå