Nyt fejt angreb på den frie verden og ytringsfriheden fra islamisk side

charlie_hebdo_angreb
Måske og kun måske vågner vores tåbelige politikere nu op og indser at islam er i krig med hele den vestlige verden og at den er uforenlig med frihed og demokrati, ytringsfrihed og lighed.

Vi har inviteret tusindvis af unge mænd fra Syrien ind i Danmark – de har ikke deres koner og børn med – men er kommet alene. Når man så hører at islamisk stat planlægger milliondrab på europæere, så burde man have dem i lejre indtil man med sikkerhed ved hvad de står for og ikke som nu hvor de går frit rundt imellem alle os andre. Det er simpelthen uansvarligt af vores politikere at de ikke tager danskernes sikkerhed alvorligt.

Men mest sandsynligt er det at de ER vågnet op for de har vel øjne og ører i hovedet som vi andre, men har indset at faren fra islam nu er så stor og synes helt uoverkommelig at de har lagt sig fladt på maven i forsøget på at afbøde de værste scenarier.

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-01-07-flere-doede-i-skyderi-paa-fransk-ugeblad

3 comments

 1. pøp

  Episoden i Frankrig er langtfra den sidste af sin slags.
  Skal man udlede noget som helst positiv omkring det grufulde og fundamentalistiske angreb , så må det være at det måske kan være med til at åbne folks øjne overfor hvad der er ved at ske i vores del af verden.
  Vores magthavere sover i timen.
  Danmark smuldre imellem vores hænder.
  Hvad gør man ved det !!! .

 2. Bjørn Kristiansen

  Tage danskernes sikkerhed alvorligt,,,hvad med svenskerne,, eller tyskerne – de har sgu da,,,selvom mange af os ikke bryder os om dem, også krav på sikkerhed i deres egne lande !!

  Som jeg så en kvinde udtale sig forleden: “det kan da ikke passe, at man ikke kan gå ud i Vejle – ved højlys dag, uden at være bange”

  – jo da, det passer glimrende, både i Vejle, Berlin, og Paris – det er en kendsgerning vi alle kender,, det sværeste er nok det forhold, at vi kan se ingen af dem der har magten, gør noget ved det.

  Hvis de personer vi med vore stemme har givet magten,,intet gør,, og vi efterhånden har været raden rundt,, både de røde og de blå – og stadig intet hænder !! er det så ikke på tide at vi tager magten fra dem ?? – eller hovsa, det må jeg vist slet ikke skrive,,,,,en beslutning som de samme magthavere har taget,,,,,,på dine vegne. !!